Bildirim
VOLVO 60 SERİLERİ R-Design VERSİYONA KAVUŞTU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic

Çok seksi.
_____________________________ *HP nin yırtına yırtına RPM'le geleni değil, yuksek hacmin alt devirlerdeki torkuyla sessiz sedasiz geleni makbuldur.
W220 S500L V8 Automat. (Satıldı) -
S60'da zaten vardi diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!! -
Şu yeni farlara hala gözüm alışamadı. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
S60'da zaten vardi diye biliyorum
makyajlılara yeni geldi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Şu yeni farlara hala gözüm alışamadı.
aynen güncel versiyon daha iyiydi -
fena değil ama daha keskın bakışlar beklerdım biraz jettaya benzemıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-HDI -- 27 Mart 2013; 15:53:44 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Şu yeni farlara hala gözüm alışamadı.
aynen çok kötü
_____________________________ -
-
Makyajla birlikte ne XC'nin ne de s60'ın karizmatik ve farklı duruşu kaldı, 2 bin'li yılların başındaki tasarıma döndü
_____________________________ -
Farlar hala gözüme bir garip gözükse de oldukça güzel olmuş... _____________________________ ...Jack_Daniel's......more Jack_ Daniel's......even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's... -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Farlar hala gözüme bir garip gözükse de oldukça güzel olmuş...
+1_____________________________ -
S40 ve S80 neysede S60 normalide,R versiyonuda olmamış.. _____________________________ 
Karşılıklı oynan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir.. -
Bakım fiyatları makul şekle çekilmediği sürece senersongur fiyatlarından bile Volvo alınmaz.
Ama yeni S60 mükemmel olmuş.R-design çok can yakar da şu bakım fiyatları olmasa.
_____________________________ 2021 Q3 Advanced 35 TFSI
GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
**Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
-
Bu Volvoları yıllardır bir türlü tasarım olarak beğenemiyorum. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler