|
Audi Quattro S1'e selam duran 816 beygirlik elektrikli otomobil: E-Legend EL1
-
-
Elektrikli otomobik kullanmayı isterdim.
-
Bence çok iyi olmuş
-
Kim fark edecek ki
Ortamlarda et yemiyorsan, elektrikli araca biniyorsan çevrecisin işte. Elektrikli araçların çevre için çıktığına inanan varsa ki çok fazla var ayrı konu zaten saftır. Tam da dünyayı yönetenlerin istediği şeyde bu. Boşver akıntıya kürek çekmeyi, ben çok çektim hiçbir faydasını görmedim. Tam tersi hep ben suçlandım. Elektrikli araç mı? Çevreci çevreci deyip geçiyorum, zaten insanlar da bunu duymak istiyor.
_____________________________ -
Çok beğendim. Hem eski hem yeni tam bir tutku arabası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabertooth x99. Xeon 2683 v3. 2x8 Corsair DDR4 3200Mhz. Corsair RM850. Obsidian 750D. -
fast & furious arabası tam :D
-
Çevreci olmadığına dair bir çalışmanız mı var hocam? Emisyon değerleri, salınım, üretim vs. en çok hangisi zarar veriyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir sonraki nesli düşün. -
_____________________________ -

Ben varsa araştırmanız, okuduğunuz kaynak ekleyin diyorum. Aksi takdirde sadece bol keseden sallamak olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir sonraki nesli düşün. -
Üretimde evet daha fazla ancak totale baktığımızda birçok araştırma karbonayakizinin daha az olduğunu gösteriyor. Benim fikrim, trafikte duman kokusunu ciğerime çekmemek için bile elektrikli araç derim.
Güzel görünüyor kullanmayı isterdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ülkeye 1 tane gelirse şanslıyız :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ enjoyneering -
bununla bitcoin kazabiliyormuyuz...
-
hayatın şifresini bulmuşsun, herkesle paylaşıyorsun. oldu mu şimdi. :)
-
1 milyon € diyor...
O paraya bu çöpten çok daha güzel araçlar alınabilir.
-
Son yıllarda gördüğüm en iyi dizayn ve renk kombinasyonu. Müthiş.
-
Elektrikli araclar uretilirken dogayi daha fazla kirletiyor… Uzun surecli kullanima vuruldugu zaman sadece icten yanmalilardan daha cevreci olmayi basariyorlar… Mesele cevre vs. degil, uyduruktan sebepler ile petrol zengini ulkeleri saf disi birakmak, icten yanmali motorlara yatirim yapmis ulkeleri yaris disi birakmakti belki de..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Love is 4 letters with 4 rings
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kim fark edecek ki |
Benzer içerikler
- instagram aktiflik kapatma
- yazı fontu bulma
- en iyi fotoğraf düzenleme programı ücretsiz
- whatsapp durum süresi ayarlama
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
Hızlı