Şimdi Ara

Volkswagen Servis : '' LPG ' li araçlara Bakmıyoruz . LPG'yi söküp getirin ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce vw servisinden randevu almak için aradım. Aracın şikayetini sordular, anlattım. ( Rölanti'deki dalgalanmadan dolayı ) Hocam lpg li araçlara bakmıyoruz, lpg yi sökün getirin dedi. Dedim ki : sence bu mantık lı mı ? Ya da hangi müşteri böyle bir saçmalığı kabul eder dedim. Vw politikasıymış bu.

Bu olay vw grubunun atmosferik araçlarını gözümde bitirmiştir. Hayatta daha da lpg li vw nin yanına bile yaklaşmam !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla bazı servislerin lpgli araca müdahale için ruhsatı yok ve bakamıyorlar. Alfa için Zincirlikuyu Fiat Birmot servisinde bu problemi yaşamıştım. Ancak VW politikası böyle açıklaması çok talihsiz olmuş.

• diyecek şey çokta.. neyse en iyisi özel servise götürün zaten aracınız lpg ile garanti dışı kalmış ki belkide yaşından dolayıda garanti yoktur.. bu durumdada yetkili servis kazığına hiç gerek yok.. benimde polom var ama satayım 2 ay sonra dahada yüzüne bakmam sanki başka marka yok memlekette..

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Bildiğim kadarıyla bazı servislerin lpgli araca müdahale için ruhsatı yok ve bakamıyorlar. Alfa için Zincirlikuyu Fiat Birmot servisinde bu problemi yaşamıştım. Ancak VW politikası böyle açıklaması çok talihsiz olmuş.

Talihsizlik değil ki bu ! ya aracın yaşı büyük diye yaptılar ya da 2010 dan bu yana lpg ye uyan araç yapmadıkları için de lpg işinden sıyırılıyor olabilirler. Bu saçmalık!
    Diyecek bir şey buşamuyorum sonra ceza yıyorum

Orijinalden alıntı: öcüü..

diyecek şey çokta.. neyse en iyisi özel servise götürün zaten aracınız lpg ile garanti dışı kalmış ki belkide yaşından dolayıda garanti yoktur.. bu durumdada yetkili servis kazığına hiç gerek yok.. benimde polom var ama satayım 2 ay sonra dahada yüzüne bakmam sanki başka marka yok memlekette..

ben de satıyorum aracı. ilana koyacam bugun. yeter sıkıldım bu ww saçmalıklarından. Daha once de jettam vardır . sacmalık ustune sacmalık.

Bu arada hiç vw aracım olmadı :) almayı da hiç düşünmüyorum....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • Ford servisinde de var ayni olay. Opelde kendi takmazsa bakmiyodu heralde.

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvershadow

Toyota resmi koyupta polo servise saydırmışsın hocam :)

Bu arada hiç vw aracım olmadı :) almayı da hiç düşünmüyorum....

profılım açık , gecmısıme bakabılırsın. 2 aracım var. 1 tanesı 2013 auris 1.6 active skypack m/m s diğeri de köy ogretmenıyım koy yollarında kullandıgım bu araç

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

gelir şimdi vw fanları yine ölümüne markayı savunurlar.

vw nin ceo su gelse savunulacak bi yanı yok bunun. LPG den anlamıyoruz biz demıyorlar da bakmıyoruz diyorlar. Ulan araç dizel ya da sadece benzınle kullanıldıysa yagını suyunu tuzunu eksit etmewdıkce ne dıye arıza verır kı zaten !
  • Projesi onaylıysa diyecek bir şeyleri aslında yok.Sadece serbest piyasa gereği bakmama hakkına sahip.Garantiyi ilgilendiren bir konu olursa muhattap distribütördür.Onlar da uygun servis ile iletişime geçip gerekli işlemi yaptırırlar.Hiç alakasız bir sorunu LPG li diye garanti dışı bırakırlarsa yazı vermek durumundalar.(yazı vermezlerse avukat ile gider durumu tespit ettirirsiniz) Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız mahkeme yolu gözükür.Ancak LPGli ve garantili bir araçta motor-şanzıman ve elektrik sistemleri direk olarak garanti dışı kalır zaten.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Ben de yedek anahtar için gittiğimde "Aracınız lpgli bakamayız" demişlerdi. Yer: Çorlu Çalışkan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zed

Ben de yedek anahtar için gittiğimde "Aracınız lpgli bakamayız" demişlerdi. Yer: Çorlu Çalışkan

ohaaaaa... çüüşş deseydın.. ben de aracın lpg ile alakası yok. benzınde de yapıyor dedım. kalibrasyonu yapılacak sadece dedım . Adres: Şanlıurfa /vimsa
  • Çoğu yetkili serviste durum bu.Yetkili baksın istiyorsanız lpg sökülecek.Çok abes birşeymiş gibi bakmayın araç fabrikadan benzinli çıkıyor ona müdehale ediyoruz.Ben yetkili bayii olsam bende bakmam.Nereden bileyim lpg mi yaptı motor mu kendi kendine bu hale geldi.İlla yetkili diyorsanız sökeceksiniz.Yada lpg takan ustalara götürün onlar yeniden ayarlarlar lpgyi düzelir.Birde neden yetkiliye götürüyorsunuz?Lpg varsa garanti dışında zaten. Araçta vw ne gerek var.7-8 yaşınta piyasası 200bin tl olan bir araç değildir tahminim.
    Not:Aracım lpgli.

Bayerische Motoren Werke
  • 3 gün önce geri görüş kamerası taktırmak için işçilik fiyatı sordum.Kamerayı bizden almadıysanız takmıyoruz diyip geri çevirmişlerdi beni de. Doğuş oto bu haliyle yani g..tü kalkık kabul etmek lazım yapacak birşey yok.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.