Şimdi Ara

Volkswagen Passat vs Freedom of the Seas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar başa baş bir mücadele gibi gözükse de Passat bir adım önde bence. Sizce hangisi

Passat

Freedom of the Seas

• Birdenbire canım acayip passat çekti. O kadar da anti vw ciyimdir. Bu passata kesin sahip olmam lazım. Önereceğiniz bir bayi var mı? Nerden alırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Birdenbire canım acayip passat çekti. O kadar da anti vw ciyimdir. Bu passata kesin sahip olmam lazım. Önereceğiniz bir bayi var mı? Nerden alırız?

Freedom of the Seas ile yan yana görünce insan Passat'ı daha bir çok seviyor değil mi. Yemin emin ediyorum gemi gibi araba işte böyle olunur.
  • bence golf r diyen çıkabilir
  • Amaç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Birdenbire canım acayip passat çekti. O kadar da anti vw ciyimdir. Bu passata kesin sahip olmam lazım. Önereceğiniz bir bayi var mı? Nerden alırız?

Freedom of the Seas ile yan yana görünce insan Passat'ı daha bir çok seviyor değil mi. Yemin emin ediyorum gemi gibi araba işte böyle olunur.

Kesinlikle katılıyorum. Keşke diğer markalar da D sınıfı bir araç yapabilselerdi de rekabet görüp daha iyilerine binebilseydik.
  • la havleeeeee !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Amaç nedir?

Geyik ve eğlence...Konu vw olunca eğlence çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Amaç nedir?

Forumun iyice suyu çıktı değil mi?
  • Şu uyduruk tasarımlı arabanın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Tipsizlik abidesinden hiçbir farkı yok. Sokakta görünce midem bulanıyor. Ama piyasada o kadar çok ki, millet bir şekilde biniyor işte. İlk defa D sınıfı bir araca binince de passat totem oluyor. Bir Lattitude bile bundan daha güzel bir araba. En azından tip var kardeşim. Şimdi bu tipsizlik abidesiyle Honda Accordu yanyana koysan, elini vicdanına koy, bunu mu seçersin, accordu mu?
  • Freedom of the Seas ne ya o gitsin kendini jettaya rakip görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Her ne kadar başa baş bir mücadele gibi gözükse de Passat bir adım önde bence. Sizce hangisi

Passat

Freedom of the Seas

madem bu kadar sevmiyorsunuz bu markayi neden hakkinda konu acip duruyorsunuz ?

• En saçma başlıklardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferad
    madem bu kadar sevmiyorsunuz bu markayi neden hakkinda konu acip duruyorsunuz ?

STX Europe'u neden sevmeyeyim ki?

Bence gayet güzel gemiler yapıyor.
  • arabayla geminin karşılaştırıldığını da gördük ya, diyecek söz kalmadı

pardon araba diyerek passata hakaret ettim galiba tüh be
  • Bu konuya ancak kangal alır,denir
  • Ben 2004 te explorer of the seas ile karayiplere gitmiştim uzun yolda passat gibi konforlu değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Ben 2004 te explorer of the seas ile karayiplere gitmiştim uzun yolda passat gibi konforlu değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Ben 2004 te explorer of the seas ile karayiplere gitmiştim uzun yolda passat gibi konforlu değildi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.