Şimdi Ara

Volkswagen - Audi Artık Garantisi Biten DSG - Stronic Arızalarını Karşılamıyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
2
Favori
34.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
97 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben orada değilim gardaş bak yanımda bir abimle gittim passati alırken plazada gittim sordum öğrendim bunlar benim bilmediğim veya firmanın bilmediği ne biliyor onu yazsınlar anlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 20 Nisan 2019; 15:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Adam 2012 model aracını sadece bakım ücreti ödeyip bedavadan komple şanzıman yaptırıyor .
    Sen 7 yıllık aracını servise yok bedava yıkama bile yapmazlar .
    7 yil boyunca yetkili servise gitmek karsiliginda yapıyor.

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

bu başlık ve konular yalan dolan arkadaşlar. ailemizde 3 tane dsg li arac var. her birisi 4 5 yıllık.benimde aracım 5. yılındı dolduruyor. hicbir sıkıntı cıkartmadı.vw caddy.okadar konforluki rampada bile c sınıfı aracı yüklü bile tokatlıyorum.dsg yi patladanlar araclarını bakımlı ve düzgün sürmeyi öğrensinler önce.
    Bütün aile chp ye oy veriyor. Chp nin oyu yuzde 100 çıkmasi gerek Türkiye'de

İlk alımda yedikleri kazıktan bahseden hiç yok. Poloda 10bin, golf te 17bin, passatta tiguanda falan 20üstü fark var. İki üç kavrama parasını peşin ödeyip gelip burada hala bu markayı savunuyorlar.

Bir insan yediği kazığı neden savunur? Daha çok kazıklasınlar diye mi?

• Aslıdna bu otomatik veya düz olayı taa aileye kada dayanıyor bugün otomatik satışının fazla olması tamamen eşlerin oklava göstermesinden dolayı ,bende kullanacam aracı diyip mecbur kalıyorlar otomatik almaya bunu itiraf edemiyorlar ,sonra otomatik iyidir vs diyorlar ,

bi başkasıda ömürlük otomatik şanzıman yağı yalanı ,hiç bir yağ ömürlük değildir bir kere ne büyük yalanlar Ya Rabbim ,herşey satana kadar.

adam burda 5 bin lirayı hesaplıyıp çokmuş diyerek araç almaktan vaz geçiyor ama masraf açtığında belki 20 bin lira ödeyeceğini bildiği halde gene premium otomatik araç alıyor.

Bir başkasıda hayatı boyunca filo aracı kullanıp şu araçta çoğ eyi ha diyerek aslında cebinden 5 krş ödememiş hiç araç sahibi olmamış adamlar bedavaya aracı övüyor ,hadi gel masraf yapta bin o araca da öv bakalım nasıl övüyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 20 Nisan 2019; 15:49:18 >
    Manuel 80.000de bitiyor ama 500₺’ye değiştiriyorsun.

Yarı otomatikten uzak durun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar otomatik araba alıp bir de kullanımına mı kasacak ?

Otomatik şanzımanı manuel gibi kullanacaksan git manuel al derler adama.

• Baskı balata garantiye dahil olmaz hocam, öyle bir beklentiye girmeyin.
    Biterse parasını ödetir hyundai

• Siz çok yanlış anlamışsınız hocam olayı.

• DSG yı de dışarıda 3000 TL ye yaptırıyorsun. 2 yil da garanti veriyorlar

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Ucuzmuş gerçekten.

• Anlatın da anlayalım.

Müşteriye nasıl kullanmasını gerektiğini firmalar söyleyemez.
    Nasıl kullanırsa kullansın sorun yaratmayacak arabayı, şanzımanı üretirsin.

Yarı-otomatik şanzıman yetersiz, eksiklikleri olan bir şanzıman. Arabanın ömrü boyunca da 2-3 defa baskı Balat’a değiştirtir 3-4bine. En başında dsg için verdiğiniz ek 10.000₺ yanında 10.000 de fazladan baskı balata için verirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

O kadar başarili ki surekli arizalaniyor.
    Başarılı bir şekil de arızalanıyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Aynen 500 e şanzıman indiren varsa söyle de eşi dostu ona yonlendireyim.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Manuel al yaptırırsın 500e
    Otomatik istiyorsan dsg yerine tam otomatik tavsiye ederim

• +2 sene ek garanti, 7 sene iyi niyet bıdıbıdısı...

Havada uçuşuyor.

Sanki ek garanti bedava!
    Sanki 5-7 sene servis kazığı yenmiyor?

Bu sürede bozulsa ne olacak??

Yarı otomatik şanzımana 2-3 kat para bayılmışsın, korkudan +2/3 yıl garanti için tekrar para dökmüşsün, sonra bir de servise yıllarca para akıt!..

Bi de bozulunca “beleşe yapıyor” diye seviniyorlar .

Ödemişsin zaten parasını misli ile; bu neyin avuntusu .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Garantisi bitmiş diyorsun, hangi marka olursa olsun "bedava" ya kimse yapmaz!

O sorun kronikmiş değilmiş, zaten servislerin (o firmanin) umrunda olmuyor ki!

Adamlar sıfır araç diye boyalı araç satıyor, geçtin ki bu sorunlarla ilgilensinler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Nisan 2019; 16:32:23 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.