Şimdi Ara

Volkswagen - Audi Artık Garantisi Biten DSG - Stronic Arızalarını Karşılamıyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
2
Favori
34.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
97 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iakten

Baskı balata garantiye dahil olmaz hocam, öyle bir beklentiye girmeyin.
    Biterse parasını ödetir hyundai
    Böyle olduğunu nerden öğrendiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakten

Sarf malzemesi diye geçiyor baskı balata, sorun isterseniz servise.
    Kaçırmaya/kaydırmaya başladı. Baskı balata değişimi garantiden mi değiştiriyorsunuz diye sorun
    Neyse veririz parasını onun da ne yapalım. Çok bi fiyatı yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 20 Nisan 2019; 16:44:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Neyse veririz parasını onun da ne yapalım. Çok bi fiyatı yok zaten.

Alıntıları Göster
    Fiatını sordunu mu volan taşlanacak mı (araçta volan vardır herhal))) değişirse o bütçe zorlar

Orijinalden alıntı: defiant82

Fiatını sordunu mu volan taşlanacak mı (araçta volan vardır herhal))) değişirse o bütçe zorlar

Alıntıları Göster
    Ne kadar mesela?

Ne kadar mesela?

Alıntıları Göster
    Mesala bazı markalarda(nissan,opel) baskı+volan(oynayan) serviste 5-6 bincik diğerleri de vardır 3-5 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Mesala bazı markalarda(nissan,opel) baskı+volan(oynayan) serviste 5-6 bincik diğerleri de vardır 3-5 lira

Alıntıları Göster
    Sıkıntı değil bu paralar. Zaten ben arabayı insan gibi kullanıyorum. Yaklaşık 60 binde bir baskı balata değişir deniyor. Ben yılda 5-6 bin km yapan adamım. Arabayı satana kadar 60 bin yapamam bile.

Sıkıntı değil bu paralar. Zaten ben arabayı insan gibi kullanıyorum. Yaklaşık 60 binde bir baskı balata değişir deniyor. Ben yılda 5-6 bin km yapan adamım. Arabayı satana kadar 60 bin yapamam bile.

Alıntıları Göster
    Tamam

Yazsana buraya garantisiz dsg nin kaça yapıldığını
    Sanayiye götür 3000tl ver diyor haspam
    Tekrar söylüyorum delikanlı gibi anlat hangi plazada çalışıyorsun.
    yaz buraya 7 yıl garanti kaç para garantisiz dsg nin onarımı yetkili serviste kaç para,ptesi ateca sormaya gidiyorum,haber bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 20 Nisan 2019; 17:7:32 >

Bunun geniş ufuk ile ilgili tarafı yok, servis fiyatlarının kazık olduğunu herkes biliyor.
    Sizin gibilerin durumun vehametini hissetmemesi yada yağ+filtrelere 2-3 kat para vermekten hoşlanması; yetkili servisleri rutin bakımlara istedikleri ücretlerin saçma sapan olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sen boşver kayınpederin mercedesini falan da; mesajımdaki tespitin neresi yanlış ve neresi zoruna gitti onu konuş.
    Lafı uzatıp gevelemene, kaçamak cevaplar ile konuyu başka yerlere götürmeye çabalamana gerek yok. Ne yazıyorsak oradan devam et, kayınpeder/eş-dost/ıvır zıvır konu dışı.

Ayrıca! fakir düşünce de olsam, BMW’ye bineceğime; önce VW’e, olmadı VW alt markası olan Seat’a binerdim.

Selametle .

edit. cümle düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Nisan 2019; 20:18:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Bu forumda mahkemeden bilirkişi raporları paylaşıldı üretim hatası olduğunu gösteren, firma tarafından tamir için zorunlu imzalatılan gizlilik sözleşmeleri paylaşıldı, bir de firmanın yurtdışında dsg ye verdiği uzun garantiler birleşince insanların kafasında doğal olarak acaba kronik bir arıza mı sorusu var. Aracın bu kadar pahalı olduğu ülkemizde tabi ki insanlar en dayanıklı aracı almaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normal human -- 20 Nisan 2019; 17:24:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Kaliteli insanlar sanayi esnafı ile uğraşmaz kardeşim senin anlayacağın bişey değil bu. Hadi işine bak
    E 7 sene garanti kaça yazmadın bize?garanti bitince kaça yapıyorlar onu da yazmadın?
    Burda meydanı boş bulup bağırmak kolay,bana son sahip falan diyordun ne oldu şimdi plazada işlerin mi yoğun da cevap veremiyorsun?
    10 kere kaç 10 kere daha sorarım
    Garantisiz dsg tamiri kaça
    7 yıl garanti kaça
    Yaz pazartesi çalıştığın plazayi arayacağım bekliyorum

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Kaliteli insanlar sanayi esnafı ile uğraşmaz kardeşim senin anlayacağın bişey değil bu. Hadi işine bak
    Ne oldu yan çizer oldun..

BMW’ye biniyorum ben, sıfır aldım. Senin gibi çakma Seat’a değil.

Konu kalite ise; çok geride kalırsın...

Boşa çırpınma, sen bak işine. Topla 2-3 Seat’cı takıl oyalan kendi çapında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ne oldu yan çizer oldun..

BMW’ye biniyorum ben, sıfır aldım. Senin gibi çakma Seat’a değil.

Konu kalite ise; çok geride kalırsın...

Boşa çırpınma, sen bak işine. Topla 2-3 Seat’cı takıl oyalan kendi çapında.

Alıntıları Göster
    gardaş satış temsilcisi bunlar.tek kelime yazamaz boşa kürek çekiyorsun.yukarda sivri dilliyim yazan birtane vardı bak onun da sesi çıkmıyor
    Huu sivri dilli dsg ci link attık bak okadar oradan da arkana bakmadan gitmişsin niye yazmıyon küs müyüz he
    @hsngencer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 20 Nisan 2019; 17:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D393252F

gardaş satış temsilcisi bunlar.tek kelime yazamaz boşa kürek çekiyorsun.yukarda sivri dilliyim yazan birtane vardı bak onun da sesi çıkmıyor
    Huu sivri dilli dsg ci link attık bak okadar oradan da arkana bakmadan gitmişsin niye yazmıyon küs müyüz he
    @hsngencer

Alıntıları Göster
    la comolokko burda millete yanlıs yalan bilgi vermeye utanmıyormusun.arabayı surmeyi bilmiyorsunuz orasını patlatıyorsunuz burasını patlatıyorsunuz bakım yok bişey yok sonra laf atiyorsunuz.bizlerin araclarında niye bişey olmuyor.sulalede 10 dan fazla dsg li arac var kimisi 10 yılın ustunde bir tane masrafı yok.millete satış temsilcisi demişsin asıl bence sen satış temsilcisisin.sizin bayiler bomboş adamlarn bayisi neden azına kadar dolu onu soyle.

• seni patates etmişler be,aha linki,ben vw sahibiyim senin gibi haybeden 3 kuruş prim için yazmıyorum burda.arkana bakmadan uzayacagina iki kelam edeydin ya orda?
    https://forum.donanimhaber.com/ilandaki-passatin-7-ileri-ve-sorunsuz-olmasi--118167706-1
    Sivri dilliymiş bide,vw yetkilisinin sorunsuz diyemediği mahkeme kararlarıyla ayıplı mal ilan edilen şeye kullanmayı bilmiyorsunuz sorun yok yazıyor adam ya hahhaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 20 Nisan 2019; 17:53:29 >

Orijinalden alıntı: Guest-9D393252F

seni patates etmişler be,aha linki,ben vw sahibiyim senin gibi haybeden 3 kuruş prim için yazmıyorum burda.arkana bakmadan uzayacagina iki kelam edeydin ya orda?
    https://forum.donanimhaber.com/ilandaki-passatin-7-ileri-ve-sorunsuz-olmasi--118167706-1
    Sivri dilliymiş bide,vw yetkilisinin sorunsuz diyemediği mahkeme kararlarıyla ayıplı mal ilan edilen şeye kullanmayı bilmiyorsunuz sorun yok yazıyor adam ya hahhaa
    ulan 2014 yılında bile aracımı alırken bu konular vardı .yıl olmus 2019 babalar gibi motor ilk gunku gibi.şanzıman ilk gunku gibi sen arabaya binmeyi bilmiyorsan ben ne yapayim.şansımanı kullanmasını bilmiyorsan ben ne yapayim.buraya gelipde konu acıp aglamayın.2014 yılında da aglıyordunuz hala ağlıyorsunuz.burda kimse inanmaz artık sizlere.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.