Şimdi Ara

Volkicar Pist Günüm (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pek iyi bir zaman çıkartamasam da (1:11.xx) gayet keyifliydi. İzmirde olan arkadaslar kesinlikle denemeli :)

Yorumlarinizi bekliyorum.. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up..

• Çok keyifli duruyor, bence güzel kullanmışsınız Pist deneyimi başka oluyor, otomobil sever herkesin denemesi lazım bence. Böyle diyorum ama benim de tek pist tecrübem go kart ile
  • İlk defa piste çıkmak için uygun sanırım doğru mu ? Ücret vs bilgi verebilirmisiniz rica etsem.

• Cok keyifli duruyor. Kullanim ucreti, kosullari hakkinda bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevkli birşey ama ben heycanlanırım her ne kadar akan trafikde sorun olmasa da pist bir başka
  • Çok keyifli görünüyor keşke yakın olsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korsallar kullanıcısına yanıt
    Ucretler surekli değisiyor. En son bindigimde 5 hızlı tur 2 soğutma turu 200₺ idi. Araçta maddi bir hasar yaratirsaniz siz karsiliyorsunuz fakat inanin bana trafikte arac kullanmak cok daha riskli. O yuzden boyle bir sikinti yasanmayacaktir. Bu arada aracla ilgili bilgi de vereyim. Disaridan sirin gozuktuğu kadar iceriden inanılmaz agresif Dolayisiyla iceride resmen tepiniyorsunuz. Alıstiktan sonra guzel zamanlar cıkartılabilir.

• Bu maddi hasar dediginiz sadece kaza kosullari mi yoksa motor, lastik, sanziman gibi mekanik arizalarida kapsiyor mu ? Olmazsa birgun birkac kisi bulusup bir yaris organize edelim.

• bayağı zevkli görünüyor çok erken vites küçültüyorsunuz bu yüzden araba tepiniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

Bu maddi hasar dediginiz sadece kaza kosullari mi yoksa motor, lastik, sanziman gibi mekanik arizalarida kapsiyor mu ? Olmazsa birgun birkac kisi bulusup bir yaris organize edelim.

Sizden kaynaklanan herhangi bir hata diyelim.

• Tebrik ederim. O gün bende Siena ile çıkmıştım. İlk çıkışım olduğu için cesaret edemedim Volki'ye 7.25 de sol tarafta gözükmüşüm hatta
  • Çok zevkli bir araç. İzmir de bu tür imkanlarımızın olması büyük avantaj. Polo cup , volki , Siena. Hepsi güzel.

• Forza da 1000+hp supra falan yaparsin da yolda tutamazsin ya, sacma sapan tutunmama problemleri yasatir, bu arac da bana o izlenimi verdi. keyiflidir elbet ama bi piste tutunma olayi yok gibi. en ufak olayda arkayi birakma , agirlik transferi falan.
  • Eyvallah:) seninde videon varsa at seyredelim..

Aynen o şekil hocam, %100 kilitli dif. var zaten yanlamamak imkansız.

• Go Pro'yu kayıtta sanıyordum meğerse seri çekim moduna almışım bu sebepten video yerine bol bol fotoğrafım var
  • Ben de bu araca hep gördüğümde nedense fiorinodan mı araklamışlar diyorum.Tipine bakıldığında yarış arabası ile ne alaka diyor insan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Ben de bu araca hep gördüğümde nedense fiorinodan mı araklamışlar diyorum.Tipine bakıldığında yarış arabası ile ne alaka diyor insan?

Plastik bir kep o sadece :)

Volkicar Pist Günüm (Videolu), aracın çıplak şasesi UTV'ye benziyor.

• Çok güzel , keşke ben de yapsam

Beyler kimse arkadaşın direksiyonuna laf etmesin. Amatör sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.