Şimdi Ara

Volkan'ın yediği golleri biz atsak kaleciyi aldı derler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu adam bence seneye babadan torpilii değilse hayatta kaleyi alamaz
  • ,,,
  • ohooo biz bu volkanin saclari joleli topun ustunden atladıgı posizyonlarida gorduk.volkan iyi kalecidir.biraz formsuz.muslera nın yedigi uyduruk gollerin yaninda bununki cayda cira kalir.
  • 90 dakika maçı izledim eğer biri şike yaptı kim o diye sorsanız Volkan derdim Bu kadar da olmaz arkadaş üst üste hatalı goller yenir mi kaç hafta oldu
  • Acaba neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas'ın kalecisi Ertuğrul, bizden kiralık. Adam yılda 100k euro'ya oynuyorsa öpüp de başına koyuyordur.

Aziz Baba'sı Volkan'a senede 2.5m euro bağlıyor ve yediği gollerin neredeyse tamamına yakını hatalı.

Şampiyon olalım ve sırasıyla Aziz Yıldırım, İsmail Kartal, Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Emmanuel Emenike ve Emre Belözoğlu bu kulüpten tez zamanda gitsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilerek yiyiyor zaten
  • Aziz Yıldırım olduğu sürece cezanızı çekmediğiniz sürece böyle sürüp gidecek MAALESEF.
  • Neden Mert'i oynatmıyor İsmail Kartal çok merak ediyorum. Hoş bizim için böylesi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ohooo biz bu volkanin saclari joleli topun ustunden atladıgı posizyonlarida gorduk.volkan iyi kalecidir.biraz formsuz.muslera nın yedigi uyduruk gollerin yaninda bununki cayda cira kalir.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Sivas'ın kalecisi Ertuğrul, bizden kiralık. Adam yılda 100k euro'ya oynuyorsa öpüp de başına koyuyordur.

Aziz Baba'sı Volkan'a senede 2.5m euro bağlıyor ve yediği gollerin neredeyse tamamına yakını hatalı.

Şampiyon olalım ve sırasıyla Aziz Yıldırım, İsmail Kartal, Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Emmanuel Emenike ve Emre Belözoğlu bu kulüpten tez zamanda gitsinler.

Katılıyorum hocam.Tek bir isim hariç.Volkan.Volkanı karakterinden dolayı pek sevmem ama kulüp lig düşse dahi parasız oynucak nadir futbolculardan biri takımda ki.. o yüzden bu son haftalarda özellikle ciddi bi form düşüklüğü ve form eksikliği yaşadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ohooo biz bu volkanin saclari joleli topun ustunden atladıgı posizyonlarida gorduk.volkan iyi kalecidir.biraz formsuz.muslera nın yedigi uyduruk gollerin yaninda bununki cayda cira kalir.

• Acaba neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

Acaba neden?

neden?

• beni güldürdün allahta seni güldürsün inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: walt09

beni güldürdün allahta seni güldürsün inş.

eyv canım.öptüm.saygılar.

• 1-2 değil bu hatalar. adam uzanmaya üşeniyor "nasıl olsa girmez" diye düşünen kaleci mi olur ya? aldığı para da az buz değil. mert de kusursuz değil ama bu volkanı 2 ye katlar.
  • Aslında hatalı değilde güzel goller yiyor.

• Son ıkı haftadır kafası başka yerlerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.