Şimdi Ara

Fener attı, Cimbom baktı: 6-0 (Hürriyetten )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kadıköy'deki tarihi derbide Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı 6-0 yendi. Nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. dakikada Tuncay açtı. 38. dakikada Ortega farkı 2'ye çıkardı. 58. dakikada Arjantinli yıldız kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 69. ve 75. dakikalarda Serhat skoru 4-0 yaptı. Şükrü Saraçoğlu'ndaki gol yağmuru 79. dakikada Ceyhun'la sürdü. Galatasaray'da 84. dakikada Emre kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ümit Özat bitime 3 dakika kala tarihi skoru belirledi 6-0.


    İLK YARI

    Karşılaşmaya taraftarının müthiş desteğiyle başlayan Fenerbahçe, ilk dakikalarda Galatasaray kalesinde baskı kurdu. Rakibine orta sahada pres yapan sarı-lacivertliler, özellikle Ortega'nın organize ettiği ataklarda rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yarattı. Tuncay'ın 9. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, bu dakikadan sonra daha tedbirli oynayıp, savunmasında da rakibine pozisyon vermedi. Sarı-lacivertliler, 38. dakikada Ortega ile farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe, maçın ilk yarısını da ezeli rakibi karşısında 2-0 önde kapadı.

    Konuk ekip Galatasaray ise maçın ilk dakikalarında rakibinin baskısı karşısında oyun kurmakta zorlandı. 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlayarak rakip kaleye gitmeye başlayan sarı-kırmızılılar, kalabalık Fenerbahçe savunması karşısında net gol pozisyonu bulamadı. Savunmasında ise açıklar veren sarı-kırmızılılar, Tuncay ve Ortega'nın kafa gollerine engel olamayınca devreyi 2-0 yenik kapadı.

    3. dakikada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maçın hakemi Mustafa Çulcu 3 numaralı anonsu yaptırdı.

    9. dakikada sol taraftan serbest atış kullanan Steviç'in ceza alanına gönderdiği topa Fenerbahçeli futbolcular dokunamayınca, Galatasaray savunması meşin yuvarlağı kornere attı. Sağ taraftan Ortega'nın kullandığı korner atışında, Tuncay altıpasta topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0

    13. dakikada sağ çaprazdan ceza alanına giren Serhat'ın altıpasa gönderdiği topu Mondragon yumrukladı. Yusuf'a çarpan topu, savunma uzaklaştırdı.

    17. dakikada Ayhan'dan aldığı pasla hareketlenen Pinto, ceza alanına girmeden topa sert vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

    25. dakikada sağdan korner atışı kullanan Ergün'ün kaleye gönderdiği topu Rüştü yumrukladı. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

    28. dakikada sağdan uzun bir taç atışı kullanan Ümit Davala'nın ceza alanına gönderdiği topu savunma uzaklaştırmak isterken, meşin yuvarlak penaltı noktası üzerinde Ergün'ün önünde kaldı. Bu futbolcunun kötü vuruşunda top üstten auta gitti.

    29. dakikada Ortega'nın sağdan ceza alanına gönderdiği topu Yusuf kafayla aşırdı. Ancak Mondragon erken davranarak topu yumrukla uzaklaştırdı.

    30. dakikada Washington'un pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Johnson'un yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

    31. dakikada Ümit Davala ceza alanına ortaladı. Kale önünde oluşan kalabalığın içinde müsait durumda Ergün ve Hasan topa sahip olamayınca meşin yuvarlak auta çıktı.

    38. dakikada sağdan Ümit'in ceza alanına gönderdiği topa ileri çıkan Mondragon dokunamayınca, arka direkte bulunan Ortega kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi: 2-0

    Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

    Hakemler: Mustafa Çulcu **, Münir Takpak **, Koray Gençerler **

    Fenerbahçe: Rüştü **, Fatih **, Ümit **, Ogün **, Stevic **, Yusuf*, Johnson ***, Tuncay ***, Ortega ***, Serhat **, Washington *

    Galatasaray: Mondragon *, Ümit Davala **, Emre **, Bülent **, Hakan **, Batista *, Ayhan **, Ergün **, Hasan **, Christian *, Pinto **

    Goller: Dk. 9 Tuncay, Dk. 38 Ortega

    Sarı kartlar: Dk. 21 Washington, Dk. 40 Fatih (Fenerbahçe)


    YORUM YOK
    ÇÜNKÜ BJK LİYİM







  • Allah bu götü kalkmış fatihterim ve amcasının oğlu kristiyanın belasını versin...Rezil olduk:Artık azımdan kimse galatasaray lafı alamaz:lig sonuna kadar takım-makım tutmuyorum:Ben milli takımlıyım artık!
  • cristiyan konusunda bende cok kızdım fatih hocaya dise ben hayatımda top mop görmedim ne var bu adamda bence fatih hoca birilerini cezalandırıyor gibime geliyor ama?
  • TEBRİK ETMEM BANA UYMAZ
  • FB:6 GS:0 mac bitti..Galatasaray'a n'oldu?Uf oldu...ufcan hiç sinirlenme,lafa geldimi mangalda kül bırakmazsın,biz konuşunca da sinirlenirsin.Avrupa Fatihi diye iyi alıştırdılar sizi,öyle değil mi?Biz haftalardır Cimbomu boşuna mı yerin dibine sokuyoruz?Ben tarihin en kötü derbisi olacak demiştim ama Fenerin en farklı galibiyeti oldu..

    Ayrıca böyle maç sonraları yazılan lafların ardından zort diye tepki verme,adam gibi yerinde otur.Senden sonra kaç Cimbomlu var yazılanlara karşılık veren?Karşılık yerine bize hak vermeniz lazım,takımınız ölmüş de ağlayanı yok...
  • :Uzi: <b>FB</b>
  • ufcana laf sööletmem .
  • ufcan +100

    explorer her şeye maydonoz olma
  • ufcan +999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  • benim lafım ufcana değilki...

    gs yi tebrik ediyorum
  • çekilin lan exploreri bırakın açılın ülen ben geliyom yürü explorer kap döner bıçaklarını
  • CAN duyumlara göre explorer kör dikkat et kendine sanada bi cizik atmasın ::))
  • eee seyircisiz böyle olur işte seyirci olsa yenerdik
  • explrer kardeşim benim ben görülmeyecek adam değilim hani boy 1.80 kilo 82
  • boyle mac olmaz yaw, basket maci diyesim geliyor ama hentbol deniyordu galiba o oyuna da :-)))) neyse spor bu top yuvarlaktir ama tarih tekerrurden ibarettir ne hikmetse boyle puan farklarinda sonuc hep gs aleyhine oluyor. neyse oldu bitti bitmesine de kokusu sezon sonuna kadar ttuer artikin aman ne muhabbett :-))))
  • eheu izininizle: hocam gecmis olsun dileklerimi sunuyor, acil taziyelerimi iletiyiorum.. en kisa zamanda geri donmöen umidiyle :-)))
  • SEVGİLİ GS LİLER ÜZÜLMEYİN BİRGÜNDE SİZ KAZANIRSINIZ AMA UNUTMAYIN BİR BJK TARAFTARI OLMAMA RAGMEN BEN BİLE UTANDIM ŞİMDİ YARIN KİM ÇEKECEK BU FENERLİLERİN ÇENESİNİ. EN ÇOK DA BUNA KIZIYORUM AHİRETE KADAR BAHSEDERLER ARTIKIN. SUSMASINI BİR TÜRLÜ BİLMEZLER ( İSTİSNALAR HARİÇ ). ADAMIN OĞLU OLMUŞ TUTMUŞ ........... KOPARMIŞ YAHU BU NE YA. ÜFCAN HOCAYADA LAF ETTİRMEM BU ARADA ONA GÖRE.

    AMA GALATASARAYIN YAPTIĞINI ÇOCUKLAR BİLE YAPMAZ YAV YAKTINIZ BİZİ. BEN EN İYİSİ YARIN SABAHTAN HEMEN 30 TANE GRİPİN ALAYIM İFTARDA İÇERİM ANCAK GEÇİRİR BAŞ AĞRISINI.=)
  • hehehe. puhahahaha. nıhahahaha. muhahaha.
  • elden ne gelir :(
  • ya aslında ben gs ye düşman değilim ama

    gsliler çok fazla uçtular
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.