Şimdi Ara

Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı 25,4 milyon oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı 25,4 milyon oldu
    Vodafone Türkiye, Nisan-Haziran 2025 dönemine ait finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Şirket, 2025-26 mali yılının ilk çeyreğinde 29,4 milyar TL servis geliri elde etti. Mobil abone sayısı 25,4 milyona, makinelerarası iletişim (M2M) dahil toplam mobil abone sayısı ise 31,3 milyona ulaştı. Faturalı abone sayısı 20,9 milyon olurken, toplam bazın %82,4’ünü faturalı kullanıcılar oluşturdu.

Sabit genişbantta 1,4 milyon aboneye ulaştı

Sabit genişbant alanındaki faaliyetlerini de sürdüren Vodafone Türkiye, 1,4 milyon sabit internet abonesine hizmet veriyor. Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi platformlarını kullanan aylık aktif dijital müşteri sayısı 17,9 milyon olarak açıklandı. Dijital kanallar üzerinden gerçekleşen aylık etkileşim sayısı ise 352 milyonu aştı.

Ayrıca Bkz.5G hayatımızda neleri değiştirecek? Vodafone Türkiye’den Yago Lopez’e sorduk

Vodafone Türkiye müşterilerinin bu çeyrekteki toplam mobil veri kullanımı 1.323 petabyte seviyesinde gerçekleşti. Dijital servislerde de ivme kazanan şirketin mobil finans çözümü Vodafone Pay, toplamda 9,3 milyon kullanıcıya ulaştı. Şirketin yapay zekâ destekli dijital asistanı TOBi, aylık 8 milyon tekil kullanıcı tarafından kullanılırken, ay boyunca gerçekleştirilen sohbet sayısı 27 milyona yaklaştı.

304,8 milyar TL’lik reel yatırım

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, sonuçlarla ilgili değerlendirmesinde Türkiye’deki 19 yıllık faaliyetleri boyunca yaptıklarını yatırımların reel değerinin 304,8 milyar TL seviyesine ulaştığını açıklarken 5G için şunları dedi; “Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen 5G ihalesini Türkiye’nin dijital geleceği için kritik bir eşik olarak görüyor, 5G’nin sunacağı faydaların kısa sürede azami sayıda kullanıcıya ulaşması için ihalenin sürdürülebilir şartlarda yapılması gerektiğine inanıyoruz.”

• Telekom ve Turkcell'e göre genel olarak çekim gücü ve hızı kötü fakat ucuz fiyata daha fazla kota vermesi sayesinde abone sayısı artıyor.

• Mevcut aboneye yüksek fiyat çeken firma komedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'deki tek mobil operatör diğerleri hepsi AKP'nin bide Türksat gelecekmiş 😂 adamlar resmen ben tek siz hepiniz diye yarışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Vodafone da 20 GB, an itibatiyle 132 tp ye alinabiliyor.

Babami ne yaptiysama faturali yapamadim. Bugun bu parayi verirken. Dedim gel sen onayla tusuna bas, valla benim honlum el vermedi.

Allah belalarini versin, ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 2 Ağustos 2025; 0:28:55 >

• Şu an için VODAFONE'da değilim lakin kullandığım süre boyunca mobil uygulamalarındaki basit bi' bildirim sorununu (1-2 sefer çözdük demelerine rağmen) çözemediler. Bildiğim kadarıyla da bu sorun halen aynen devam ediyor.

Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı 25,4 milyon oldu 

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Hukuki süreç başlatsam belki haklı çıkacam Vodafone'a. Adamlar haksız yere sebepsiz Vodafone Pay kartlarıma bloke koydu. Kaldırmayız diyorlar. Kalkmayınca uygulamada hiçbir şey yapamıyorsun. Böyle ayrımcılık yapıyorlar. Ben bunu hayatım boyunca başka bir firmada yaşamadım. Bir de yazılı olarak iletişimleri cevapları da yok. Sözlü olduğu için delil de toplayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 2 Ağustos 2025; 13:39:51 >
  • Bunların en büyük sorunu kendi kullanıcılarına hiç birşey sunmamaları 9-10 sene vodofone kullandım neredeyse en son geçebileceğim en düşük tarife fiyatı kullandığımdan yüzde yüz daha pahalı olunca bıraktım artık, Yurt dışında yaptığı kampanyaları görüyoruz sonra buradaki hizmete bakıyoruz diğerlerinden bir farkı kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayni durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yıl bütüm operatörler kendi müşterisine bastı zamlı ka... herkes bir oyana bir buyana çil yavruları gibi kaçıştı. Haliyle anladığım kadarıyla danışıklı bir dövüş olmuş yoksa eskiden bana %50 indirim yapan firma neden bu yıl yapmadı.

aynı fiyata ve hizmete başka bir operatöre geçtim ne değişti. Cebimdeki çıkan para bir sene daha aynı kaldı. :)))

• Sülük gibiler, bir bırakmadılar aw.

• Türkiye'de alt lapısına 1 krş yatırım yapmayıp, para toplayan şirket. Öyle ki elektrik gittiğinde çekim gücü 2g ye düşüyor. İkamet ettiğim ilçede 8 yıldır böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oduncu28 -- 3 Ağustos 2025; 18:51:27 >
  • korkunç rakam her bir aboneye 1000 lira fatura kesseler 25 milyar tl yapar ayda, yılda 7.5 milyar dolar felan gelirleri var korkunç rakam bunlar, bi de bu mobil abone sayııs imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Ağustos 2025; 16:47:33 >
    Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
  • Beş para etmeyen, çöpün çöpü operatör. Her anlamda hizmetsel anlamda çöküş içerisindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ağustos 2025; 19:18:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.