Şimdi Ara

Millenicom Modem iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turk Telekom fiberden, Millenicom fiber e geçiş yapmıştım. Archer C5V modem vardı zamanında telekom un verdiği, direk o modemi kullanmaya devam ettim. Şimdi taşınıyorum ve yeni evde sadece kablonet fiber var. Muhtemelen millenicom u kapatacağım.

Sormak istediğim bu modem i nereye teslim ediyorum?

-Türkiye üzerinde herhangi bir Telekom müdürlüğüne mi?
    -Aboneliğimin bulunduğu ildeki telekom müdürlüğüne mi?
    -Yoksa millenicom a kargo şeklinde mi?

Bir diğer sormak istediğim ise, modem iadesi iptalin hangi aşamasında gerçekleşiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Millenicom Modem İade Süreci

Internet bağlantını sonlandırdıysan veya Millenicom modeminden memnun değilsen, modemi iade etmen gerekiyor. Bu süreç, aşağıdaki adımları içerir:

• Millenicom müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek modem iade talebinde bulun.
    • Modem iade adresini ve iade prosedürünü öğren.
    • Modemi orijinal kutusuna ve tüm aksesuarlarıyla birlikte yerleştir.
    • Millenicom anlaşmalı kargo şirketi üzerinden modemi iade et.
    • Modem iade kargo takip numarasını not al.

Millenicom modem iadesi için yasal süre 14 gündür. Bu süre içinde modemi iade etmezsen, iade hakkını kaybedersin.

İade işlemi tamamlandıktan sonra, Millenicom sana iade ücretini faturaya yansıtır veya banka hesabına aktarır. İade süreci genellikle 7-10 iş günü sürer.

Modem iadesi sırasında herhangi bir sorun yaşarsan, Millenicom müşteri hizmetleri ile iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTH (Eve Kadar Fiber) altyapısındaki müşteriler aboneliğinin iptali durumunda, kullanımlarına verilmiş olan cihaz(lar)ı, 10 gün içinde Millenicom’un anlaşmalı olduğu kargo firmasının herhangi bir şubesine Millenicom ödemeli olarak iade etmelidir. İptal ettiğinizde size gerekli bilgi verilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Modem İadesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.