Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, Liseden kalma bir alışkanlıktan ötürü Turkcell hattım annemin adına kayıtlıydı. Paycell indirdiğimde hatta annemin adı gözüküyordu. Artık bu hattı üstüme geçirmek istiyorum. Büyük Festival 60 gb 420 tl kampanyasındaydık 6 gün sonra Taahütümüz sona eriyor. Buradaki Turkcell bayisi hat kullanıcı devri yaparken ücret ödemeyeceğimizi söyledi ama ben internette gördüğüm kadarıyla vergi ve ücret çıkıyor. Hattı kendi adıma aldıktan sonra da taahüt biter bitmez ya da öncesinde faturasıza geçmek ve en uygun kampanya hangisindeyse Turk telekom, vodafone veya Turkcell tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Ama taahüt bitince nasıl bir yol izlemem lazım bu sırada bir yerlerden ek ücret çıkmaması için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Taahüt bittikten sonra fahiş ücretler tarafıma yansır mı? Önce taahüt bitsin bekleyeyim Sonra hattı o gece hiç kullanmadan sim kartını kapatıp bayiye annemle gideyim Sonra hattı üstüme geçirmek istediğimi söyleyeyim En son olarak da yeni tarifemi seçip gerekirse operatör değiştireyim diye düşündüm. |
Bildirim