Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.965
Cevap
400
Favori
980.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Sayfa: 1234...323...649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Pay'e ait tüm kampanyaları ve kullanım sorunlarını bu başlık altında toplayacağız.

Dikkatli olmamızı gerektiren en önemli durum ilk hesap açılışından sonra kart silinmesi, paranın kaybolması gibi durumların yaşanmaması için fiziki kart alıp hesaba eklenmeli ve yapılacak olan işlemlerin bu şekilde yapılması önem arz etmektedir. Fiziki kart Vodafone bayilerinde 5 tl karşılığı alınabilmektedir.

Eğer para yükleme işlemi sonrası paranız bloke olduysa Vodefone Müşteri Hizmetlerini arayıp Vodafone Pay bölümüne kendinizi bağlatın, sonrasında çözüm sürecini başlatınız. Eğer sizden evrak istenirse evrak yollayacağınız adres evraktalepleri@vodafone.com.

Vodafone Pay Ücret Tarifesi

Aylık yükleme limiti 1250 tl olmuştur.

Vodafone Pay [ANA KONU]

KAMPANYALAR

1)  31 Mayıs 2021 tarihine kadar Vodafone Pay’de aylık kulanım ücreti yok! Üstelik Vodafone Pay Kart’ınızla yapacağınız tüm işlemler ücretsiz!

Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolia28 -- 18 Mayıs 2021; 8:51:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke konuyu hiç açmasaydınız çünkü bu tür konular yukarıda mesaj yazan tipleri kudurtuyor normalde sektör şartı olan başka konularda kimseye yardımcı olmazlar ama bu tarz konuların içine ediyorlar

Bundan sonra sektör şartı olmayan kampanyaları hatta onları bile paylaşmamakta yarar var.

Tek çözüm whatsapp, telegramda sıkıntı gizli grup değilse

Whatsapp’a da referansla alım yapılmalı(Ad-soyad bilgileri gözükmeli) 😂😂
    Her başlıkta sen varsın ve ısrarla birilerine laf çarpma ve aklınca alay etme derdindesin. En az on kere gördüm 'günaydın! mağara soğuk muydu?' tarzı alaycı sözlerini. Millet geç görebilir, farketmeyebilir. Burada soruyor cevapları düzgünce vereceksen ver, vermeyeceksen her yoruma atlama. Forumu kirtletiyorsun sadece.

An itibarıyla, iki adet hesabımın bulunduğu Vodafone ve VodafonePay ile ilişkimi tamamen kesmiş bulunmaktayım. Mevzu sadece bir şifre yenileme meselesi değil, arkasındaki sinsi dayatmadır.

Olay şu Sistem, şifrenin süresi doldu diyerek beni şifre yenilemeye zorluyor. Yenilemek istediğimde ise karşıma; NFC’li telefon, yeni kimlik kartı, görüntülü görüşme gibi ıvır zıvır bir ton şart çıkarıyor. Kardeşim, ben şifremi unutmadım Sadece süresi doldu. Yeni şifre belirlemek için şifremi unuttum demeye zorluyorsun ee şifremi unuttum deyince de beni full onaylı (KYC) müşteri yapmaya çalışıyorsun.

Bakın buradaki uyanıklığa dikkat edin:

• Sen altı üstü ön ödemeli bir kartsın. Marketlerde satılan al-doldur-kullan-at kartlardan bir farkın yok.
    • Ben senin full onaylı müşterin olmak zorunda değilim.
    • Şifre güncellemeyi bahane ederek insanları görüntülü görüşmeye ve veri paylaşımına zorlamak tam bir şark kurnazlığıdır.

Ben ki daha pireler berber iken, bayi çalışanları Paycell'in adını bile bilmezken kimliğimle, ikametgahımla gidip hesap onaylatan adamım. Derdim kimlik doğrulamak değil derdim, bu tip sinsi dayatmalara boyun eğmemek

Zamanında bu şovmenliği Tosla da yapmıştı. Akbank müşterisiyim, hesbım full onaylıyken onayı iptal edip video görüşme yapacaksın diye tutturdulardı yapmadım Sonra ne oldu Akbank hesabıyla doğrula diyerek tükürdüklerini bir güzel yaladılar.

Bunlar da o tükürdüğü yalayacak. Bu tip platformların güvenlik adı altında kullanıcıyı köşe sıkıştırmasına ayar olmaktayım

AGA BİLİNÇLENDİRME MERKEZİ BİLİNÇLENDİRDİ.

Cüzdanım şenlenirdi, her harcamada,

%10 geri dönerdi, tam kıvamında.

Şimdi bir sessizlik çöktü ansızın,

Kampanya bitti, içimde fırtına...

Vodafone Pay, sen bir efsaneydin,

İadeyle kalbime taht kurandın.

Şimdi alışveriş bomboş ve sade,

O güzel günleri arar oldum her yerde.

Kasada "hop" derdi gönlüm eskiden,

İade gelince gülerdim içimden.

Şimdi fiş uzatıyorlar sessizce,

Ah o kampanya… çok erken gittin be!

Harcamak kolaydı, geri gelirdi,

Cebimde umut gibi bir şeydi sanki.

Vodafone Pay, döner misin geri?

%10’la birlikte, gülümset yine beni.

Aramızda özel bir bağ vardı hani,

Her harcamada para dönerdi geri

Şimdi cebim sessiz, ruhum dargın,

Gel uzat kampanyayı bir daha, bitsin bu yangın.

Dertsiz başına dert arayanlar için on numara hizmet bu kadar şikayetin üstüne şu kartı kullanamaya devam ediyorsanız başınıza gelecekleri peşinen kabul etmişsiniz ve macera arıyorsunuz demektir. Bunu bu zamana kadar kullanmış sorun yaşamış arkadaşlar için değil bundan sonra kullanmaya devam edenler için söylüyorum. Kenarda köşede kaybolsa da sıkıntı olmayacak paranız varsa veya ben kayıt açmak, işlemlerin peşinden koşmak gibi hobiler edindim diyorsanız kullanamaya devam edebilirsiniz.

• Teşekkürler.

“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
  • Yapılacak yöntem belli lütfen o, şu, bu olumlu diye yazmayın.

31.03'e kadar beleş

sözleşmede aylık 2 tl kart kullanım

0-10tl yükleme 1tl

100tl yükleme %1,8+3TL

bankaya geri çekilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 19 Ocak 2021; 12:59:9 >

1
    1
    1
    1
  • Farklı günler dememiş. Aynı gün sorun olmaz umarım

- Robin Sharma
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt

Hayır kesmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tosunkaya

bunun bir sürü komisyonu vardı sözleşmesinde şu an kesiyor mu

31.03'e kadar beleş

sözleşmede aylık 2 tl kart kullanım

0-10tl yükleme 1tl

100tl yükleme %1,8+3TL

bankaya geri çekilmiyor

31 marttan sonra mı ücretli olacak hizmetler? Bilgisi olan var mı?

uzatıyorlar devamlı yılbaşına kadar ücretsizdi uzatmışlar

Orijinalden alıntı: ehiamico

Fastpay, tosla, Paycell ve kassa hepsi olur.

asdwqjsadj eyvallah reis hemen kapanır inş :D

Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Vodafone pay sanal geçerlimidir acaba

Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Asus RTX3080,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Rog PSU,Samsung 980 Pro 11 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • ehiamico kullanıcısına yanıt

Afferin sana

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.