< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam arkadaşı tanımam etmem, cevap vermeye fırsatı da olmamış olabilir, cevap vermek istememiş de olabilir. Ben de aynı şekilde mesaj attım kendisine, yanıt alamadım. Niyet okuması yapmayayım. Ancak forumda birbirine yardım eden bir sürü insan var. Sonuçta birinden cevap alabiliriz. Ben de bu tip ödeme yöntemlerinin ifşa edilmesini doğru bulmuyorum. |
|
|
Bı bitmediler ki birinin sesini kesiyorsun başkası çıkıyor.Ağzına kürekle vurasim var öyle tiplere < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
herhangi bir ücret yok şu an, kredi kartıyla para yüklemeye bile komisyon almıyorlar. (fiziki kartım yok, para çekmek için diğer uygulamaları kullanıyorum eft/havale yapmıyorum) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Ocak 2021; 14:48:48 > |
|
Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır"
|
|
herhangi bir banka kartını vodafone pay'e ekleyip para yükleyebilirsin, bkm express'e gerek yok. çekerken de malum uygulamalar üzerinden çekiliyor. kampanya şartlarına göre yok ama ben 3 günde yapacağım garanti olsun |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 19 Ocak 2021; 16:34:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
Samsung S23 Ultra 12/512 |
|
Hoşgeldin Fırsatı Lansmana özel Sanal veya Fiziksel Vodafone Pay Kart’ınızla yapacağınız bakiye yüklemeleri ve para transferleri için işlem ücreti ödemeyin. Üstelik kampanya süresince aylık kullanım bedeli de yok! Şimdi hoşgeldin fırsatlarını kaçırmadan Vodafone Pay indirmenin tam zamanı! Esaslar
Kaynak: https://www.vodafonepay.com.tr/kampanyalar/index.php |
| _____________________________ |