Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.905
Cevap
79
Favori
217.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Arkadaşlar bugün ttkomdan geldiler. Telefon kutusundan uçları kesik 2 bakır kablo çıkarıp gittiler. Eve kadar kablo çekemzlermiş ıslarla söylememe rağmen elektrikçi çağırıp kablo çektirmemi söylediler. Çok vurdum duymaz insanlardı zaten. Biran önce çekip gitmek için gelmişler resmen. Ben şimdi bu kabloları nasıl birleştireceğim 2 kablo var cat5 kabloyla nasıl birleştireceğim biraz kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz acaba?

Cat5 den iki renk belirle telefon uclarini bagla, evde ayni uclara telefon mandalli kablo baglayip modeme tak. Iki uc birbirine degmesin, izolebant ile yalitimini iyi yap parazit olmasin
    Basit olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 5 Mart 2016; 1:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

Engelli paketinden yararlanmak istiyoruz,geçen gun babamı aramışlar ancak tekrar donuş yapmadılar,ben de online başvuru yaptım.

Ev telefonu yok,yalın olacak haliyle.bina eski,en fazla 20mbps internet alıyor bina.Daha once ttnetdeydik ancak saçma sorunlar ve fiyat politikaları yüzünden iptal ettik.vodafone un internet tarifeleri uygun diye evdekiler de ikna oldu.

Akk si bol,yalın olarak,engelli indirimiyle ne kadar olur?

Arkadaş trollüyor mu anlamadım. Yardımcı olmak için aradım telefonu açtı yüzüme kapandı telefon. Sonra yine aradım ses veriyorum alo alo diyor sürekli.
    Başvuru yaptığı gözüküyor ama konuşamıyoru nedense. PM atıyorum görüldü yazıyor cevap atmıyor herneyse.
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • Şuan evde internet bağlı değil. Türk Telekomun sitesinden bakınca hiper hızlı internet olduğu yazıyor. Yani hattım 64 mbit destekleyebilir mi? Bu arada sitesinde 240 gb 69 TL lik paketi göremedim ben.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emrihak

Merhaba arkadaşlar bu değerler ile 64mbit sorunsuz alabilirmiyim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

99 yazıyor zaten nasıl 64 alabilirmisin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hemato

quote:

TTnet hattımın 50mbit kaldırmayacağını söylüyor modem yerleri yüksek diyorum tanımlama yapılırsa kompmalar yasarsınız falan deniyor. modem değerleri nerdeyse 100 mbit kadar destekliyor ama zaman zaman bu değerler 67 68 mbit düşüyor saha dolabi evimin 20 metre karşısında etrafta bütün binalara fiber döşenmiş bir bizim binaya kurmadılar sizce Vodafone geçsem sorun yaşarmıyım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hemato

quote:

TTnet hattımın 50mbit kaldırmayacağını söylüyor modem yerleri yüksek diyorum tanımlama yapılırsa kompmalar yasarsınız falan deniyor. modem değerleri nerdeyse 100 mbit kadar destekliyor ama zaman zaman bu değerler 67 68 mbit düşüyor saha dolabi evimin 20 metre karşısında etrafta bütün binalara fiber döşenmiş bir bizim binaya kurmadılar sizce Vodafone geçsem sorun yaşarmıyım.

değerlerin güzel gibi detayını tam bılmıyorum

• emrihak kullanıcısına yanıt
    seni kaptırmamak için sallamışlar resmen santral evin içince sanki hat zayıflaması 0, snr 23
    bende de 51 gorunuyordu ama 75 bağlamışlar hat 124mb goruyor senin değerlerinin yarı kadar birde
    telekoma itibar etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric _Theodore_Cartman -- 5 Mart 2016; 21:20:01 >
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • Ttnet yalan söylüyor hocam. İnanma sen onlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

Superonline' ın modem değerleri, dün 32mbit pakete geçtim. Yeni gelen modemde muhtemelen farklı olucak. Sorun yaşamayacağım belirtildi, bakalım göreceğiz.

32 geçtikten sonra tekrar bu değerleri paylaşırmısın hocam ?

• Tabi. İşlemleri biraz ağırdan aldırıyorum, nisan 17 de sözleşme bitiyor. Mart' ın faturasını ödeyeceğim, son faturayı taşıma olduğu için vodafone karşılıyor. 20-25 güne bağlanır sanırım, tekrar yazarım.
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • Arkadaşlar ttnette 16 ay tahattütüm var kampanya felan varmı nasıl geçebilirim ceza öder miyim nasıl yaparız

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • ADSL hat değerlerinden anlaşılıyor mu bu pakete geçebileceğimiz?

Hız 64 olmadı 32 oldu, o da olumlu :) kotası yeter.
    Adres Tarif Edilir.
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    Vericeklerini sanmıyorum iç tesisatta problem yok ise.

Benim bitmesine 11 ay var, içinde modem, tivibu ve Playstore taksitleri var. 420 TL çıktı.

Orijinalden alıntı: AMC

Vericeklerini sanmıyorum iç tesisatta problem yok ise.

Anlaşılır yazar mısın? Beş kere okudum anlamadım :)

Hat değerleri kötü, bunun sebebi iç tesisat olabilir mi diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 6 Mart 2016; 15:52:08 >
    Adres Tarif Edilir.
  • KaFKa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam Vodafone nete geçmek şart oldu artık.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.