Şimdi Ara

Vodafone Freezone “Kafama Göre 5 Tarifesi”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone’da Freezone’lu genç abonelere özel yeni fırsat, Kafama Göre 5 Tarifesi! Bu tarifeye geçiş yapan aboneleri bol bol internet bekliyor.

Kafama Göre 5 Tarifesi’ne geçiş yapan Vodafone’lular her yöne 750 dakika, her yöne 100 SMS ve 5 GB internet kullanım hakkına sahip oluyorlar.

Tarifeye geçiş yapan abonelere özel diğer avantajlar ise internetten yemeyen WhatsApp ve seçecekleri Instagram Paketi (Intagram), Gamer Video Paketi (Youtube, İzlesene, Playz) yada Müzik Paketi (Spotify, Karanaval, Power App, Fenomen) seçeneklerinden birindeki uygulamada geçerli tarifedeki internet kadar (5 GB) daha internet kazanırlar.

Diğer tüm Freezone Tarifeleri’nde olduğu gibi Kafama Göre 5 Tarifesi’nde de yaş sınırı 7-26 arasıdır.

Vodafone Online İşlemler yada Vodafone bayiilerinden tarifeye geçiş yapabilirsiniz.

KAYNAK:https://www.kozyum.com/vodafone-freezone-kafama-gore-5-tarifesi/

• Kafama göre extra 4 tarifesi ile yeni hat aldım, video paketi aktif olmuyor , müşteri hizmetleride ücretli aramak istemiyorum niye böyle oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizzat kullandığım paket kendisi ek olarak gamer paketi + sosyal pass + muzik pass olarak paketlerim var toplamda harcadığım para 74₺ ama internetin i sini göremiyorum hattaki 5 gb bitti ne pass kalıyor ne bişey sınırsız adıyla satıyorlar şuan sadece whatsapp a girebiliyorum diğer tüm uygulamalar çalışmıyor 1 haftada kaç kez mail attım müşteri hizmetini aradım elimizden bişey gelmiyor, sitemizden okunalıydınız vs vs vs bahaneler üretiyorlar bunu alacağınıza gidin parayı çöpe atın daha az strese girersiniz öyle söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni müşterilere mi yoksa eski müşterilere de bu tarife geçerli midir?
  • Eski musteriler icin de Vodafone 7 kampanyasi var. Aklı olan almasın. 7GB kafama göre aldım internet diye birşey yok, inanılmaz derecede yavaş sanki 4G değil, Edge ile baglanıyoruz. Instagramda resimler 20 saniye bekletiyor, videolar zaten yüklenmiyor. Çöp paketler, varolan paketim yalan oldu.

• cheem kullanıcısına yanıt
    Eski müşteri daha doğrusu vodafonede bulunuan herkese ilk geçtiğinde alamazsın belki ama 1-2 gün sonra müşteri hizmetlerini arayıp buna geçmek istedğini söylersin geçirirler

• O genel ordaki vodafone hız sorunu bulunduğun bölgede bir sorun olabilir ama ben İstanbulda yaşıyorum ve 20mbps altına düşmüyor bu hızda gayet yeterli uygulamanı aç 4,5g yoksa 4,5 gb var yerine gel kendi konumunu haritada düzgünce işaretle hızın birkaç günde düzeliyor 13 mbps zor gördüğüm evimde şuan 30mbps alıyorum mobil veride

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @VodafoneTR ceparanla kazanan 5 tl ile 25 tl bakiye yükleme ile 29 lik paketim yenilenir mi? @VodafoneDestek @VFreeZone

• Kullanıcı tanımı için neden aynı soyisimli birisi olmalı Vodafone da .?

• İyiymis

• Kafama göre 5 GB tarifesine geçmeyi düşünüyorum m 5+5 sadece 6 ay mı geçerli oluyor önerir misiniz

• Kafama göre 5 tarifesindeyim. Bu aylık hediye 5 gb süresi doldu. Tarifeyi iptal edip yeniden alsak 6 ay daha hak verir mi

• RoIF kullanıcısına yanıt
    Dakika varsa hattında arayabilirsin veya diğer operatörlerden de dakika üzerinden arama yapılabilir 05425420000 üzerinden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.