Şimdi Ara

Avea'dan Yeni Her Yöne Kamu Ekstra Tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea'dan kamu çalışanlarına özel yepyeni bir teklif!

Numarasını Avea'ya taşıyan kamu çalışanlarına "HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi" ile KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 29* TL'ye, Avealılarla 1.600 dk, ev/iş ve diğer operatör hatlarıyla 400 dk konuşmak ücretsiz!

* Aylık ücret, Numara Taşıma ile gelen aboneler için 29 TL, yeni hat alımı veya tarife değişikliği ile gelecek aboneler için ise 39 TL'dir.

Bilmeniz Gerekenler:

-Tarifeden sadece kamu çalışanları ve emeklileri yararlanabilir.
    -Tarife yeni aktivasyona, mevcut tarifelerden geçişe ve Numara Taşınabilirliği ile gelişe açıktır.
    -Her fatura döneminde şebeke içi ile 1.600 dakika, şebeke dışı ile 400 dakika ücretsiz görüşülebilmektedir.
    -Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devretmeyecektir.
    -Diğer bütün Kamu tarifelerindeki aboneler de "HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"ndeki aboneleri kendi tarifelerinin grup içi yapısı ile arayabilirler.
    -"HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"nden yararlanan aboneler kendi adlarına 5 adet hat alma hakkına sahiptir.

Abonelik:

Nasıl abone olabilirim?

İster kamu çalışanı, ister kamu emeklisi olun, tüm Avea bayilerinden aşağıdaki belgeleri getirerek ve bir abonelik sözleşmesi doldurarak kamu tarifelerimize abone olabilirsiniz. Avea bayi listesine ulaşmak için tıklayınız.

Abonelik için gerekli belgeler

Kamu çalışanları ve emeklileri için;
    -1 adet nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi fotokopisi
    -Kamu çalışanlarından; kurum kimliği veya onama formu
    -Kamu emeklilerinden ise; emekli tanıtım kartı veya henüz kartı yoksa son çalıştığı kurumdan emekli olduğuna dair belge
    -Bayide okunup imzalanabilen abonelik sözleşmesi

Ücretlendirme:

Aylık ücret:39 TL
    Numara Taşınabilirliği ile geçiş yapanlar:29 TL

Avea hatları ile görüşme süresi 1.600 dk

Ev/iş ve diğer GSM hatları ile görüşme süresi 400 dk

Ücretsiz süreler bittikten sonra 23 Kr / dk

SMS 28 Kr / SMS

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.

Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri ile katma değerli servisler yönüne atılan SMS'ler yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.

Avea, aboneye tahsis edilen hattın kullanımını göz önünde bulundurarak, hattın ticari olarak ve/veya kötüniyetle ve/veya haberleşme amacı dışında ve/veya FCT vb. cihazlarla ve/veya konferans görüşme yapılmak suretiyle ve/veya benzeri şekillerde kullanıldığını tespit etmesi veya bu şekilde kullanımdan makul bir şüphe duyması halinde, aboneyi ikaz edebilir ve/veya aboneden ön ve/veya ara ödeme ve/veya depozito talep edebilir ve/veya hattın tarifesini değiştirebilir ve/veya hattın kullanımına tek veya çift taraflı kısıtlama getirebilir ve/veya hattı tamamen kullanıma kapatabilir ve/veya abonelik sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir.

"HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi"nde kontör atış periyodu 6 saniyedir.
    Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devredilmeyecektir.
    AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

• Hattım Her Yöne Kamu tarifesi olarak 3 Ocak günü Avea'ya taşınmıştı.Bu kampanya ise 5 Ocakta başlamış durumda.2 günle bu tarifenin kampanyasından yararlanamadım Müşteri hizmetlerini arayarak tarife değişikliğiyle aylık 39 TL karşılığı bu tarifeye geçiş yapmış bulunmaktayım.Kamu çalışanı olupta çevresi hep Avea olanlar için gerçekten çok ideal bir tarife.
  • Vodafone'a göre daha cazip olmuş.
    Taraftar hatlarınıda dahil aramak dahilmi 1600 dak.'ya.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Vodafone'a göre daha cazip olmuş.
    Taraftar hatlarınıda dahil aramak dahilmi 1600 dak.'ya.?

bütün avealılar dahil diye belirtilmiş vede bence muhteşem olmuş ama aveada şebeke içi sms paketleri falan nasıl acaba?

edit: sms paketlerini öğrendim ama hiç avantajlı değil çok pahalı

vergiler dahil 6,06 TL'ye şebeke içi 50 SMS, dilerseniz vergiler dahil 12,12 TL'ye her yöne 150 SMS paketi

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/sms_paketleri.shtml?pagemenu=tarifeler.avantajlipaketler.faturali.flismspaket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 5 Ocak 2010; 4:07:32 >

• Şu modelleri bir de bireysellere uygulasalar artık, milleti felç edecekler yok kamu hattı al yok uğraş..

Güzel olmuş yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Şu modelleri bir de bireysellere uygulasalar artık, milleti felç edecekler yok kamu hattı al yok uğraş..

Güzel olmuş yine

güzel olmuş haklısınız keşke kamu olayı olmasa, neden sürekli kamu yapıyorlar anlamıyorum, normal vatandaş da alabilse ne güzel olurdu yaa
  • Kendi abonesini cezalandırmayı anlamıyorum. Yıllarca sana para kazandırmış aboneye 39 TL, yeni gelen aboneye 29 TL.

Avea'dan başka operatöre taşıyıp tekrar Avea'ya mı taşımak zorundayız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel olmuş..

Aveasını geçtim her yöne 400 dk bile 29 tl ye çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Çok güzel olmuş..

evet çok iyi olmuş keske vodafone'da boyle yapsa, aslında vodafone'da cepaile dışında konturlu hatlar ıcın sevgili tarifesi olsa süper olur,

mesela 50konture bır numara (turkcell 1numaram gibi) ile 1500dakika gibi bişiy çıkarsalar işte o zaman vodafone tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Çok güzel olmuş..

evet çok iyi olmuş keske vodafone'da boyle yapsa, aslında vodafone'da cepaile dışında konturlu hatlar ıcın sevgili tarifesi olsa süper olur,

mesela 50konture bır numara (turkcell 1numaram gibi) ile 1500dakika gibi bişiy çıkarsalar işte o zaman vodafone tadından yenmez

Vodafone'un ben piyasayı iyi etüt ettiğine inanmıyorum..

Eğer Kamulular sıfırlanırsa (OLMAYACAĞINA GÖRE) Vodafone Kamu iş yapar ancak mevcut şartlarda Kamu Tarifesi iş olsun diye çıkarılmış bir tarife bence..

• Arkadaşlar annemin bireysef faturalı hattından Online İşlemlere girdiğimde tarife değişiminde Kamu Her Yöne 600 ve Her Yöne Kamu Ekstra tarifelerinin de gözüktüğünü gördüm.Sanırım normal kullanıcılar da bu tarifeden yararlanabilir.
  • madem cep konuşları yenilemiyor,vodafone kamu tarifelerindeki tarife içini vodafone içi olarak değiştirsin yeter..
    Orijinalden alıntı: syruse

Çok güzel olmuş..

Vodafone'un ben piyasayı iyi etüt ettiğine inanmıyorum..

Eğer Kamulular sıfırlanırsa (OLMAYACAĞINA GÖRE) Vodafone Kamu iş yapar ancak mevcut şartlarda Kamu Tarifesi iş olsun diye çıkarılmış bir tarife bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 5 Ocak 2010; 13:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar annemin bireysef faturalı hattından Online İşlemlere girdiğimde tarife değişiminde Kamu Her Yöne 600 ve Her Yöne Kamu Ekstra tarifelerinin de gözüktüğünü gördüm.Sanırım normal kullanıcılar da bu tarifeden yararlanabilir.

Orda listede gördünüz diye tongaya gelmeyin :) Tarifeyi seçip geç dedikten sonra bir Avea bayisine uğrayarak Kamu kimliğinizi iletin gibi bir uyarı çıkacaktır diye düşünüyorum.

Bu arada heryöne 400 kısmından hiç bakmamıştım. Uh harbiden çok iyi.. 29 TL'ye 400dk + 1600dk da Avea, on numara, tam benlik
  • bence aveanın bir numaralı tarifesi işiniz rahat tarifesi avea içi 3500 dk, sabit hatlar 1000 dk, diğer operatörler 350 dk sadece 35 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

bence aveanın bir numaralı tarifesi işiniz rahat tarifesi avea içi 3500 dk, sabit hatlar 1000 dk, diğer operatörler 350 dk sadece 35 TL

Bütün kamu hatları tarafından ücretsiz aranabilmek de son derece önemli.
  • kamu ekstra tarifesi için avea hattımı vodafone a daha sonra aveya taşısam bu 29 ytl den faydalanabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisi
    kamu ekstra tarifesi için avea hattımı vodafone a daha sonra aveya taşısam bu 29 ytl den faydalanabilirmiyiz acaba?

Evet.
  • tmm teşekkrler. bunun için bi bekleme süresi varmı hemen vodafone sonra 1 hafta sonra avea yapabilirmiyim?
  • Tarife güzel olmuş. Ama iş yerinde avea çekmiyor malasef.
  • 3 ay sonra eski yeni herkese 50 tl olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.