Daha taahhutumun bitmesine 9 ay var 20 GB paketini 80 liraya kullanıyorum, yanımda uygulamasında gezerken size özel teklifimiz var kısmında bu paket çıktı , redli 25 ultra paketi, ve içinde 25 GB internet 3000 dakika 250 SMS ayrıca sınırsız YouTube Instagram Twitter Facebook WhatsApp Messenger Spotify var fiyat ilk 3 ay 109 sonra 130 TL görünüyor, baya uygun geldi bana , bilmediğim için soruyorum bunlar daha sonra katekulli çevirip sınırsız dedikleri paketleri internet ten düşmezler değil mi, mesela sınırsız demesine rağmen .belli bir kota filan yoktur, eğer doğrulayabilirsem geçmeyi düşünüyorum, fiyat sizce de uygun mu |
Redli Ozel 25 GB Ultra Paketi: Enteresan Fiyatlarla İlgi Çekiyor
Redli, mevcut müşterilerine özel bir fırsat sunuyor: Redli Ozel 25 GB Ultra Paketi. Bu heyecan verici paket, ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmış çeşitli avantajlar sunuyor.
Redli Ozel 25 GB Ultra Paketi, 25 GB yüksek hızlı internet, sınırsız konuşma ve mesajlaşma içerir. Mobil cihazınızda sorunsuz bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır ve sınırsız sosyal medya ve müzik akışı keyfi sunar.
Paketin en dikkat çekici özelliklerinden biri de enteresan fiyatıdır. Redli'nin mevcut müşterileri, bu paketi uygun bir fiyata alabilirler. Paketin içeriği göz önüne alındığında, fiyatının oldukça avantajlı olduğu söylenebilir.
Redli Ozel 25 GB Ultra Paketi, ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Geniş internet kotası, kesintisiz iletişim olanağı ve eğlence özellikleriyle bu paket, hayatınızı kolaylaştıracaktır.
Redli'nin mevcut müşterisiyseniz, bu fırsatı kaçırmayın ve hemen Redli Ozel 25 GB Ultra Paketi'ne abone olun. Enteresan fiyatı ve avantajlı içeriğiyle bu paket, beklentilerinizi aşacaktır.