Şimdi Ara

Vodafone tarife iptali nasıl gerçekleşir? (faturasız hat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Faturasız hat olarak Vodafone kullanmaktayım. Şuan bulunduğum tarifeyi iptal edip hiçbir tarifede de belli Bi süre bulunmak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, Bi yöntemi yok mudur?



  • Hangi paketteysen o pakette yazıyor olabilir. xx gün TL yüklemezseniz iptal olur veya şu kodla sms atarsan paketin yenilenmesi durur gibi..

    En kötü paket ücretin 30 lira diyelim, 25 yüklersin paket dışı kullanımdan ücretlendirilir. Aklıma başka yöntem gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Hangi paketteysen o pakette yazıyor olabilir. xx gün TL yüklemezseniz iptal olur veya şu kodla sms atarsan paketin yenilenmesi durur gibi..

    En kötü paket ücretin 30 lira diyelim, 25 yüklersin paket dışı kullanımdan ücretlendirilir. Aklıma başka yöntem gelmiyor.
    Hocam tarife 27 tlye. Ve şöyle bir mesaj aldım.

    "Degerli musterimiz 29.05.2020 tarihine kadar tek seferde en az 30 TL yukleme yapmadiginiz durumda hattiniz arama yapma, internet kullanimi ve SMS gonderimine kapatilacaktir. Iletisiminize kesintisiz devam edebilmek ve hemen yukleme yapmak icinhttps://vfselfservis.com/LIRATOPUP B003"

    Ki ben 30 yüklesem tarifem yenilenir. 25 yüklesem tarifem yenilenmez ama hattım aramalara kapatılır :) işim olduğunda tek telefon kullanıyorum onun dışında kapalı tutuyorum sürekli yani ayda bikaç kez lazım oluyor o da sms onayı gibi şeyler, İnternet alışverişi güvenli ödeme şeklinde kod telefonuma geliyor onun dışında telefonum sürekli kapalı tutuyorum. Sanırım çözümü yok.




  • Ne kadar zamandır lira yüklemiyorsun?

    Bu mesajdan yola çıkarsak uzun süredir (6 ay) lira yüklemediğin için aramaya kapatır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Ne kadar zamandır lira yüklemiyorsun?

    Bu mesajdan yola çıkarsak uzun süredir (6 ay) lira yüklemediğin için aramaya kapatır.
    Tamam da hocam benim anlamadığım yani ben 25 de yüklesem yükleme yapmış olmuyor muyum? Niye illa 30 :)
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    Yükleme yapmış olursun tabi, hattın aktiflik süresini uzatır ve varsa tkü falan keser. Kalan liralarla da standart kullanımdan ücretlendirilirsin. Neden ille de 30 orasını bende anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Mayıs 2020; 18:6:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Yükleme yapmış olursun tabi, hattın aktiflik süresini uzatır ve varsa tkü falan keser. Kalan liralarla da standart kullanımdan ücretlendirilirsin. Neden ille de 30 orasını bende anlamadım.
    Valla Hocam ben de işin içinden çıkamadım 35 yükledim :)
  • bildiğim kadarıyla vodafone tarife iptali yokdur. Tl yüklemesen bile vodafone o paketi kapatana kadar durur o tarife hattında. Bazı tarifeler var böyle dksı su kuruş gibi onlara geçebilirsin anca.
  • Mevcutta kullandığımız ve içerisinde DK/GB/SMS bulunan Aylık Tekrarlayan tarifelerden kurtulup paketsiz olarak standart tarife ile ücretlendirilmenin bir yolu yok mu Vodafone Faturasız hatlarda acaba?

    @Martin Linnes hocam sizin bilginiz var mı bu konuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ocak 2022; 21:9:3 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam numara taşımada zaten Standart Tarife olarak açılıyor hat (0 GB/0 DK/0 SMS/0 TL) olarak ama mevcutta başka bir tarife varsa, nasıl standart tarifeye geri dönülür bilemedim. Her halde olmuyor ya da numara taşımayla oluyor.
  • Benim aklıma bir yol geldi hocam ama ne kadar işe yarar, birilerinin teyit etmesi lazım. Mevcuttaki devamlı her ay yenilenen tarife yenileneceği zaman hattınızda yeterli bakiye bulundurmuyorsunuz. Kalan bakiyeyi otomatik olarak standart (pahalı) tarife üzerinden konuşup kullanarak bitirip farklı bir operatöre geçiyorsunuz :)

    Yani aklıma başka yol gelmedi. Turkcell'de böyle bir sıkıntı yok. Paketler yenilemesiz. Vodafone ise her ay zorunlu haraç kesiyor tıpkı faturalı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ocak 2022; 21:57:5 >
  • Bu yıl içinde ödenecek kalan telsiz kullanım ücreti varsa, başka operatöre taşırken bakiyeyi düşüp öyle taşıyor. Taşıdığınız operatörde kalan kısmı ödüyorsunuz. Dolayısıyla bu senenin (50,75 tl) telsiz kullanım ücretinden daha az bakiyeniz varsa, bakiyeyi bitirmenize gerek yok, zaten diğer operatörde de ödeyeceğiniz telsiz kullanım ücretine gidecek bakiye Daha fazla bakiyeniz varsa taşıdıktan sonra kalan telsiz kullanım ücretini düşüyor, fazla kısmı e-devletten vodafone aboneliğinde alacak kısmından hat sahibinin iban'ına aktarabilirsiniz. Bakiyeyi nakit almak varken boşuna pahalı tarifeden konuşup bitirmeye gerek yok

    "KULLANDIKCA" ya da "kullandikca" yazıp 7000'e göndermeyi deneyin. Eskiden bu şekilde standart tarifeye geçiş yapılabiliyormuş. Şu an ne durumda bilmiyorum. Onun dışında 2 - 2.5 sene önce faturalıdan faturasıza geçmiştik, standart tarifeye geçirmişlerdi hattı. O zaman da abone alımına kapalı gözüküyordu, geçiş yapılamıyordu bu tarifeye. Hala faturasıza geçişte bu tarifeden açabiliyorlarsa vodafone'un ilk 3 ay cezasız dönüş hakkı veren faturalı tarifeleri var. Cayma bedeli olmuyor onlarda. Onlardan birine geçin, 1 ay kullanıp tekrar faturasıza dönün. (1 aydan önce tekrar faturasıza geçiş yapılamıyor.) 1 ayın faturası + yılın kalan aylarının telsiz kullanım ücretini ödersiniz. (Bildiğim kadarıyla vodafone faturasıza geçiş ücreti almayan tek operatör. Türk telekom ve turkcell faturalıdan faturasıza geçerken 30-35 tl alıyor. Vodafone'da bu yok.) Böylece geçirebiliyorlarsa standart tarifeye geçmiş olursunuz (Bayiler vodafone faturasız hattı standart tarife ile açabiliyorlarsa, iki iş olur ama faturalıya para verip geri faturasıza dönmekle uğraşacağıma bununla uğraşırım diyorsanız hattı turk telekom ya da turkcell faturasıza taşıyıp, hat açılır açılmaz vodafone faturasıza taşıyabilirsiniz. Böylece kısa sürede fatura vs uğraşmadan standart tarifeye geçmiş olursunuz Türk telekom ve turkcell faturalıdan faturasıza geçişte ücret aldığı için çoğu kişi bu yolu izleyerek 30-35 tl vermeden ücretsiz olarak faturasıza geçiyor)




  • Halâ Vodafone buna imkan vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.