|
Merhaba, Evimdeki vodafone fibernet bağlantımda ( superonline dan altyapısı alınan) Zyxel ZXHN H267A modem kullanıyorum. 5 Ghz bağlantılı laptop um ile nas üzerinden 4k remux filmler izlerken anlık duraksamalar yaşıyorum. Laptop taki 5 ghz bant kapasitesini kontrol ettiğimde, Bağlantı hızını (Alınan/İletilen): 866/866 (Mbps) olarak görüyorum. Çoğu zaman bunu da göremiyorum. Çünkü evde diğer bilgisayarlar da 5 ghz i kullanıyor. Ve incelememe göre bu zyxel modemin 5ghz için bağlantı hızı maksimum 867 Mbps zaten. Sorularım şu şekilde: 1)Yeni yüksek kapasiteli bir cihaz alırsam, bu bağlantı hızı yükselir ve bende takılmadan kablosuz olarak NAS taki 4k remux filmlerimi laptoptan izlerim. Doğru muyum? ( 5Ghz bağlantı hızı maksimum 1300 Mbps imiş) 2 Vodafone fibernet için modem mi almalıyım yoksa router kafi mi? ( Eve ince fiber kablosu direk geliyor, gpon terminale giriyor. Oradan da ethernet kablosu ile zyxel e) Almayı düşündüğüm cihaz (router kafi ise) : TP-Link Archer C80 AC1900 Wireless MU-MIMO Wi-Fi Router Fiyatı (hepsiburada.com) Cevaplarınız için teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 27 Ocak 2021; 20:39:24 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı