Bildirim
Vodafone 65 mbps Hız 240 GB akk 84.90 dediler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biz babamın ön yargısı sayesinde 24ay taahhüt 50megabit 200gb akk telefon dakikası vs yok 95 lira ödüyorduk zorla 87 de düşürdük ayrıca modemide daha önce kendimiz almıştık modemde vermediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 26 Şubat 2017; 16:53:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl
Biz babamın ön yargısı sayesinde 24ay taahhüt 50megabit 200gb akk telefon dakikası vs yok 95 lira ödüyorduk zorla 87 de düşürdük ayrıca modemide daha önce kendimiz almıştık modemde vermediler.
Hocam fiber mi yoksa şu vdsl mi ne dedikleri şey mi ben özellikle fiber istiyorum eve gelip apartmandaki fiber kutudan kablo çeksinler istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Binanda türk telekom kutusu varsa vodafone internet veremez zaten vdsl almak zorundasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl
Binanda türk telekom kutusu varsa vodafone internet veremez zaten vdsl almak zorundasın.
Özellikle sordum ve dedikleri şey fiber verebiliyoruz, yanlıs bilgi mi veriyor o zaman bunlar bana çünkü kutu Türk Telekom fiber kutusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 26 Şubat 2017; 18:21:4 >
modemsiz ve ev telefonsuz kaç tl ye düşüyorlar ?
turknette 200gb 70tl. -
Forumda aynı olayı yaşayan çok fiber kutusu binada olunca türk telekom izin vermiyor paylaşıma vodafome türk.net superonline gibi şirketler internet verebiliriz gibi görüyor ama başvurunca türk telekom reddediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
modemsiz ve ev telefonsuz kaç tl ye düşüyorlar ?
turknette 200gb 70tl.
Şuan Türknet kullanıyorum 50 mbps almam gerekiyor ama hiç almadım desem yeridir, sabit 30 verse yine razıyım ama yeri geliyor 5 yeri geliyor 8-9 yeri geliyor 20-30 alıyorum, değişip duruyor
Bende turknet kullanıyorum sabit speedtest de 63 mbps hız alıyorum upload 1.60 paketim 75 mbps -
FTTC yani fiber-to-the-curb Mahallende bulunan Dağıtım panosuna kadar fiber gelir oradan evlere Bakır kablo ile hizmet verilir. Türkiyede VDSL olarak tercih edilmiştir. Hollanda da ise UTP ile iletişim tercih edilmiştir.
Bence Taahhütname imzalamayın.Taahhütnamesiz paketlere bakın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- netspeed abonelik iptali
- 16 mbps internet hızı nasıl
- internet wan bağlı değil ne demek
- yazlık internet
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği nasıl devredilir
- vodafone superbox fiyat
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- gigafiber nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X