Bildirim
VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulo206
quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
indirme hızı bugün çok yüksek, upload sürünüyor... :)
Hocam torrent ile çektiklerini kendi pc ne nasıl aktarıyorsun. Bende torrent için kullanacağım da. Yardımcı olur musun.
neden öyle uğraşacaksınız ki? direk kendi bilgisayarınıza indirin
Anlatamadım galiba. Biraz seed kasayım istiyorum :). Server'a indirdiğim dosyayı kendi pc'me nasıl download edeceğim ?
ftp server kurup yapabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maximilitan
upload hızı çok kötü
eğer torrentten bahsediyorsanız torrentte kötü fakat upload sitelerine upload yaparken 10-12 megabyte / sn ile upload yapabiliyor.
test için şu siteye upload deneyebilirsiniz http://hugefiles.net/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 24 Haziran 2013; 23:11:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara
quote:
Orijinalden alıntı: maximilitan
upload hızı çok kötü
eğer torrentten bahsediyorsanız torrentte kötü fakat upload sitelerine upload yaparken 10-12 megabyte / sn ile upload yapabiliyor.
test için şu siteye upload deneyebilirsiniz http://hugefiles.net/
dediğiniz gibi başka bir siteye upload hızı baya yüksekmiş.. -
beyler yandex maili kabul etmiyor artık, deneyebileceğimiz herhangi bir mail varmı acaba? -
Server kurulumundan sonra ( windows 64 bit kurulumunu yaptım) vpn en kolay bağlanma metodu nedir?
Bir türlü bağlanamıyorum. -
Arkadaşlar şuan kabul edilen mail var isterseniz ö.m atın siteyi veriyim burdan doğru olmaz sanırım. -
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer
Sunucuyu zar zor kurdum fakat consoldan bağlanmaya çalışırken bu hatayı veriyor
nasıl yapacağız acaba
Bende sorun bendemi diye merak ediyordum :))
Bağlantı yavaşlığından dolayı olur genelde. vpn , dns gibi şeyler varsa kaldırın tekrar deneyin.
-
edu.tr leri kabul ediyor. anadolu.edu.tr oldu mesela. -
Sunucuya teamwiever kurun onla kontrolü daha iyi oluyor.
Kendi yazılımındaki donma sorunu olmuyor. -
kurulumu yaptım ama uzak masaustu ıle baglanmaya calısırken yanlıs sıfre veya kullanıcı adı hatası alıyorum. bunun kullanıcı siteye giriş yaptıgımız kullanıcı adı degılmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackWindow
kurulumu yaptım ama uzak masaustu ıle baglanmaya calısırken yanlıs sıfre veya kullanıcı adı hatası alıyorum. bunun kullanıcı siteye giriş yaptıgımız kullanıcı adı degılmı?
Sunucu özelliklerine girerseniz orada şifre verecek görürsünüz. -
Torrent için port açabilen oldumu acaba ne denediysem kapalı diyor .(Firewall kapalı hem windowsta hem panelde) -
quote:
Orijinalden alıntı: fowell-one
quote:
Orijinalden alıntı: BlackWindow
kurulumu yaptım ama uzak masaustu ıle baglanmaya calısırken yanlıs sıfre veya kullanıcı adı hatası alıyorum. bunun kullanıcı siteye giriş yaptıgımız kullanıcı adı degılmı?
Sunucu özelliklerine girerseniz orada şifre verecek görürsünüz.
rica etsem ss ekleyebilirmisin? -
Bağlantı hatası yaşayan va mı arkadaşlar. Devamlı disconnet yazıyor. -
quote:
Bağlantı hatası yaşayan va mı arkadaşlar. Devamlı disconnet yazıyor.
tekrar tekrar deneyince giriyor. 3 tane konsol aynı anda aç girme ihtimali daha çok oluyor -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X