Bildirim
VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Arkadaşlar yeni server açarken 1cpu 1gb ram yapın sonra 1 server daha ekleyip yine 1cpu 1gb ram yapın 2 adet pc olur ve alanınız 100gb olur. Consoldan bağlanmak için chrome yada mozilla kullanın daha sonra ayarlardan uzak masa ustunu aktif edin. team wiever falan kurmanıza gerek kalmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
Arkadaşlar yeni server açarken 1cpu 1gb ram yapın sonra 1 server daha ekleyip yine 1cpu 1gb ram yapın 2 adet pc olur ve alanınız 100gb olur. Consoldan bağlanmak için chrome yada mozilla kullanın daha sonra ayarlardan uzak masa ustunu aktif edin. team wiever falan kurmanıza gerek kalmaz.
aynen hepsini yaptım rdm ile bağlanıyorum ama bilgisayarda internet yok. explorer dan internete giremiyorum -
quote:
Arkadaşlar yeni server açarken 1cpu 1gb ram yapın sonra 1 server daha ekleyip yine 1cpu 1gb ram yapın 2 adet pc olur ve alanınız 100gb olur. Consoldan bağlanmak için chrome yada mozilla kullanın daha sonra ayarlardan uzak masa ustunu aktif edin. team wiever falan kurmanıza gerek kalmaz.
RDP standart geliyor zaten uzak aktif olmasada kendiliğinden admin privileges bağlantıya müsade ediyor. -
Internet explorer güvenlik ayarlarını devre dışı bıraktınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: fowell-one
quote:
RDP standart geliyor zaten uzak aktif olmasada kendiliğinden admin privileges bağlantıya müsade ediyor.
RDP yi serveri açarken port açılsın diye tick işaretliyorsun. tick işaretlenmesse manuel olarak girmen lazım. -
quote:
Internet explorer güvenlik ayarlarını devre dışı bıraktınız mı?
Baktım şimdi High da ve düşüremiyorum çünkü pasif gözüküyor.
Edit: Bağlı olduğum kullanıcıdı admin yapmamışım ondan düşüremiyormuşum fakat admin ile protect mod tickini kaldırdım bağlanmıyor halen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 25 Haziran 2013; 11:44:40 > -
32 bit mi açmak daha mantıklı 64 mü ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ReaLove7
32 bit mi açmak daha mantıklı 64 mü ?
O ram için kesinlikle 32 bit :)
Fakat işlemci için 64 Bit :)
Artık karar sizin -
quote:
Orijinalden alıntı: mtax
quote:
Orijinalden alıntı: orhunn
quote:
Orijinalden alıntı: kepenk
3 ay sonra takribi fiyat ne olur acaba?
3 ay sonra bu firmanınki alınmaz ya :) uploadı 100mbit olan yerler var, ayda 25-30 tl ye.
Koskaca vmware firmasının düştüğü muhabbete bak ya :) Adam sanallaştırmada dünya lideri olsun. Millet seedbox için yorum yapsın. Adamlar duysa oturur ağlar valla. Bu arada up niye bu kadar düşük ? adam bunda panel kurup yayın yapsa bu baglantı neye yetecek ki ?
Ucretsiz verecegi seyde up down abanacak kadar hiz verecek degil ya ek olarak asiri up down sonucunda sunucunuz kapatilabilirTek site yayini icin hizi ideal.Kupon ile aldigim sanal sunucu anlik 100mb geciyor.
Neticede sagladigi bu ucretsiz hizmet ile karsilastirilabilecek bir firma/degil.
-
herşey hallettim ama internetten dosya indiremiyorum. explorer güvenlik ayarlarında internet High'da ama düşüremiyorumda. Fikri olan varmı. Bu güvenliği yeni başlatmış olabilirler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: marcelor
herşey hallettim ama internetten dosya indiremiyorum. explorer güvenlik ayarlarında internet High'da ama düşüremiyorumda. Fikri olan varmı. Bu güvenliği yeni başlatmış olabilirler mi?
yok baştan beri var, biraz uğraşman gerekecek,chrome u indirene kadar her gelen şeyi add yap,chrome u indirince rahat edersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara
quote:
herşey hallettim ama internetten dosya indiremiyorum. explorer güvenlik ayarlarında internet High'da ama düşüremiyorumda. Fikri olan varmı. Bu güvenliği yeni başlatmış olabilirler mi?
yok baştan beri var, biraz uğraşman gerekecek,chrome u indirene kadar her gelen şeyi add yap,chrome u indirince rahat edersin.
şimdi çözdüm win server 32bit kullanıyordum server manager da CONFIGURE IE ESC diye bir bölüm var. orada security i off yaptım sonra explorer dan security ayarlarını düşürdüm. Şimdi herşeyi indiriyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara
quote:
yok baştan beri var, biraz uğraşman gerekecek,chrome u indirene kadar her gelen şeyi add yap,chrome u indirince rahat edersin.
şimdi çözdüm win server 32bit kullanıyordum server manager da CONFIGURE IE ESC diye bir bölüm var. orada security i off yaptım sonra explorer dan security ayarlarını düşürdüm. Şimdi herşeyi indiriyor.
o yöntemi bilmiyordum, ben ie ayarlarından düşürmeye çalışmıştım, seninki daha kolaymış :)
-
aynı sorun devam ediyor ben de
consola girince disconnect veriyor
@bulo206
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 25 Haziran 2013; 23:56:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer
aynı sorun devam ediyor ben de
consola girince disconnect veriyor
@bulo206
Adamlar o kadar ilgililer ki. Mail yoluyla konuşuyoruz. Konsola ilk girdiğinde plugin yüklemiştik bu plugini kaldırıyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz. Sora firefox üzerinden giriş yapıyoruz ve plugin i tekrar indirip kuruyoruz. Ben bu şekilde sorunu çözdüm. Adamların tarifi bu şekildeydi. Bi dene bakalım. -
-
Arkadaşlar merhabalar
konuyu açıpda bizi bu nimetten faydalandıran arkadaşıma tşk.ler
ben bu server işlerinden fazla anlamıyorum ama öğrenmek istiyorum.
şimdi deneme amaçlı win 2008 64b kurulumu yapdım.
ben buna öğrenmek maksadıyla plesk kursam sorun olurmu nasıl yaparım bilginiz varmı tşk.ler... -
beyler bu servere vpn kurup kendı bılgısayarımızdan baglanabılır mıyız. bu oluyor sanırım ama nasıl yapıldıgını bı babayıgıt anlatırsa cok makbule geçer.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X