Şimdi Ara

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
18.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yabo kullanıcısına yanıt
    Chrome indir kur. Sonra utorrent'i çekebilirsin. Explorer'i kullanmıyorum bende. Paso güvenlik uyarısı veriyor. İzin vermen gerekiyor ama chrome'da böyle bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulo206 -- 23 Haziran 2013; 14:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

3 ay sonra takribi fiyat ne olur acaba?

3 ay sonra bu firmanınki alınmaz ya :) uploadı 100mbit olan yerler var, ayda 25-30 tl ye.

Koskaca vmware firmasının düştüğü muhabbete bak ya :) Adam sanallaştırmada dünya lideri olsun. Millet seedbox için yorum yapsın. Adamlar duysa oturur ağlar valla. Bu arada up niye bu kadar düşük ? adam bunda panel kurup yayın yapsa bu baglantı neye yetecek ki ?
  • Arkadaslar, sunucuya html5 uyumlu video donusturmek icin php arayuzu kurdum, yararlanmak isteyenlere duyurulur. :)

ornek videohttp://207.254.65.117/ffmpeg/converted/1371990731/1371990731_000.ts.mp4_html5_player_.html yadahttp://207.254.65.117/ffmpeg/converted/1371991689/1371991689_000.ts.mp4_html5_player_.html

Asagidaki linkten videonuzu yukleyebilirsiniz :)

http://207.254.65.117/ffmpeg/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 23 Haziran 2013; 15:52:40 >

• Şu an yandex.com.tr ile kayıt oldum. onay için abd destek hattını aramalıymışım. fırsat kaçmış oldu sanırım böylece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: painkill

Şu an yandex.com.tr ile kayıt oldum. onay için abd destek hattını aramalıymışım. fırsat kaçmış oldu sanırım böylece.

BENDE ok net adresiyle kaydoldum öyle dedi banada herhalde uzantı aynı olunca belli sayıdan sonra bu hatayı veriyor, tempmail ile kayıt olun sorun olacağını sanmıyorum.

fişlendik sanırım. şimdi hiç kaydetmiyo. neyse sonra denerim yine :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scopus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?

evet görebiirsiniz fakat pingi yüksek olduğundan 1,5-2 sn de bir kare görüntü geliyor birde işlemci-ram'i yetersiz olduğundan sürekli program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu benim önceki vps'm .

VPN server kurarak sunucuya dediğiniz sorunlar yaşanmadan, sunucu üzerinden internete bağlanılabilir. Uzak masaüstünden çok daha verimli olur.

Dediginiz gibi ben kurdum kullaniyorum(OPENVPN+RADIUS+MYSQL), ayrica bir sitemi de haproxy ile loadbalance yaptim bu sanal makina`ya yolladim ancak zaman zaman packet loss oluyor ve network stabil degil gibi, Haproxy bu sanal makineyi yaklasik her 1 dakikada "DOWN" olarak goruyor, 40 dakikalik uptime suresince bu VMWARE makinasi yaklasik 17 dakika down olarak gozuktu, bu vmware`den parayla makina almak bence su anda mantikli degil.

Hocam bende deneme amaçlı bir üyelik alıp openvpn kurmak istiyordum bu konuda yardımcı olur musunuz? Hatta mütevazi bir ücrette ödeyebilirim bunun için. Benim bilgisayarımdan openvpn ile UDP 53 ve 9200 portundan bu vps'e bağlanıp oradan internette bağlanmak istiyorum. Ancak ne yazık ki hala üyelik bile alamadım bu hatayı veriyor sürekli

There was an error placing your Order:

We're unable to place your Cloud Order at this time. Please try again later.

Vps`i aldiginiz zaman mesaj atin, hallederim. Bir sure sonra denediginizde muhtemelen o hata gelmeyecektir. Ben udp 443 kullaniyorum su anda, neden 53 ve 9200 ? Iki ayri porttan cikis istemenizin sebebi nedir ?

malesef bir türlü alamıyorum vps'i. yaklaşık 24 saattir belirli aralıklarla deniyorum sürekli aynı hatayı veriyor. UDP 53 ve 9200 portları daha hızlı olduğu için bu iki port tercih sebebim. Birde, bi kaç tane program var onlar sadece 53, 80, 9200 ve 9201 portundan bağlanabiliyor bu yüzden udp 53 ve 9200 istiyorum.

• Cansıkıntısından aldığım vps'ye cs 1.6 server kurmak istedim ama beceremedim var mı bilgisi olan :)
  • Ya beyler üye olduktan sonra maile gelen linke tıklayıp, ORDER NO ve MAIL adresini yazıp onayladığımız ekranda sürekli hata alıyorum.

Sorry, you won't be able to verify this Order automatically. Please email support at vcloudevalsupport@vmware.com or call 1-877-480-7577 to complete your Order.

Destek birimine mail attım o mallar da aynı linkten deneyeme devam edin, sizin yerinize onaylıyamıyoruz felan diyor. Lan harbiden işkenceye döndü. Tam ihtiyacım vardı buna. Birşey de lazım olunca aksamasa kafamı koparacam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Aktif olmayanlar ya maille alakalı ya da telefon numarasıyla alakalı bi sorun var. Kendi sitemin adresinden üye oldum sorun yaptı. yandexle üye oldum anında görüntü verdi. Garip :)

3 tane telefon numarası denedim üçüde olmadı. vodafone avea ve bimcell denedim sonuç alamadım şu onay mesajı gelenler siz hepiniz TURKCELL misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

3 ay sonra takribi fiyat ne olur acaba?

3 ay sonra bu firmanınki alınmaz ya :) uploadı 100mbit olan yerler var, ayda 25-30 tl ye.

link atalım link nereler oraları?
  • hemen üye oldum da girişte hala bu yazıyı bekliyorum ok dönüp duruyor

Please wait while we load your Cloud data

edit: oldu tamam şimdi kurcalayayım biraz ilk defa vps aldım kurabilirim umarım

edit2: add a new server dedikten sonra ne yapıyoruz hiçbir şey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyAnanas -- 23 Haziran 2013; 22:56:48 >
  • 1 günü geçti üye olalı ama halen hazır olmadı sunucu

We were unable to log you in: Your vCloud service has not completed provisioning. If you recently signed up for service please wait at least 15 minutes for this to complete
  • quote:

bir saattir bu hatayı veriyor düzeliyor mu acaba sonradan ?

sonunda üye olabildim çok şükür ancak Kullanıcı Adı ve Şifre girdiğimde bu yazılarla karşılaşıyorum?

We were unable to log you in: Your vCloud service has not completed provisioning. If you recently signed up for service please wait at least 15 minutes for this to complete
    *If you need assistance with logging in please contact our Support department

Yani sizdeki hata ile aynı. Yaklaşık yarım saattir durum böyle. Sorununuz çözüldümü acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?

evet görebiirsiniz fakat pingi yüksek olduğundan 1,5-2 sn de bir kare görüntü geliyor birde işlemci-ram'i yetersiz olduğundan sürekli program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu benim önceki vps'm .

VPN server kurarak sunucuya dediğiniz sorunlar yaşanmadan, sunucu üzerinden internete bağlanılabilir. Uzak masaüstünden çok daha verimli olur.

Dediginiz gibi ben kurdum kullaniyorum(OPENVPN+RADIUS+MYSQL), ayrica bir sitemi de haproxy ile loadbalance yaptim bu sanal makina`ya yolladim ancak zaman zaman packet loss oluyor ve network stabil degil gibi, Haproxy bu sanal makineyi yaklasik her 1 dakikada "DOWN" olarak goruyor, 40 dakikalik uptime suresince bu VMWARE makinasi yaklasik 17 dakika down olarak gozuktu, bu vmware`den parayla makina almak bence su anda mantikli degil.

Hocam bende deneme amaçlı bir üyelik alıp openvpn kurmak istiyordum bu konuda yardımcı olur musunuz? Hatta mütevazi bir ücrette ödeyebilirim bunun için. Benim bilgisayarımdan openvpn ile UDP 53 ve 9200 portundan bu vps'e bağlanıp oradan internette bağlanmak istiyorum. Ancak ne yazık ki hala üyelik bile alamadım bu hatayı veriyor sürekli

Vps`i aldiginiz zaman mesaj atin, hallederim. Bir sure sonra denediginizde muhtemelen o hata gelmeyecektir. Ben udp 443 kullaniyorum su anda, neden 53 ve 9200 ? Iki ayri porttan cikis istemenizin sebebi nedir ?

malesef bir türlü alamıyorum vps'i. yaklaşık 24 saattir belirli aralıklarla deniyorum sürekli aynı hatayı veriyor. UDP 53 ve 9200 portları daha hızlı olduğu için bu iki port tercih sebebim. Birde, bi kaç tane program var onlar sadece 53, 80, 9200 ve 9201 portundan bağlanabiliyor bu yüzden udp 53 ve 9200 istiyorum.

UDP portun normal TCP`den farki, UDP, TCP gibi syn gonderip karsidan SYN+ACK beklemez, direkt olarak paketi yollar, dediginiz gibi biraz daha hizli isleyebilir ancak bazi durumlarda paketin karsi tarafa varmama ihtimali de olabilir. (Packet loss) ancak TCP`de bu ihtimal cok daha dusuktur ama sizin kritik bir islem yapmayacaginizi farzediyorum, herneyse VPS`i almadan size bu konuda yardimci olmam imkansiz gibi.

• quote:

quote:

sonunda üye olabildim çok şükür ancak Kullanıcı Adı ve Şifre girdiğimde bu yazılarla karşılaşıyorum?

Yani sizdeki hata ile aynı. Yaklaşık yarım saattir durum böyle. Sorununuz çözüldümü acaba?

Birkac saate gelir o vps buyuk ihtimal.

• quote:

quote:

quote:

benim ki bir günden fazladır aynı hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 24 Haziran 2013; 0:19:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

quote:

quote:

quote:

benim ki bir günden fazladır aynı hatayı veriyor

Bazen birkac gun de surebiliyor. Insallah gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UDP portun normal TCP`den farki, UDP, TCP gibi syn gonderip karsidan SYN+ACK beklemez, direkt olarak paketi yollar, dediginiz gibi biraz daha hizli isleyebilir ancak bazi durumlarda paketin karsi tarafa varmama ihtimali de olabilir. (Packet loss) ancak TCP`de bu ihtimal cok daha dusuktur ama sizin kritik bir islem yapmayacaginizi farzediyorum, herneyse VPS`i almadan size bu konuda yardimci olmam imkansiz gibi.

açıkcası ben UDP portlarda pek bir sorun yaşamadım. Daha önceden kullandığım vpnlerde TCP 443 portuyla sürekli kopmalar oluyordu ve udp53'e göre daha yavaştı. VPS'i sonunda aldım. Şuan girişte yapabiliyorum bu adresten vcloudservice.vmware.com ancak uzun bir süredir Please wait while we load your Virtual Machines. yazıyor. Ne yapmam gerekiyor, bu konuda çok acemiyim malesef. Yardımlarınızı bekliyorum.

@Palabıyık
    Şuan giriş yapabiliyorum ben. Yarım saatten fazla bekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 24 Haziran 2013; 0:29:21 >

• Son günlerde bir kısmetsizlik var saten üzerimde.

Neyse geç olsun düç olmasın. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.