Şimdi Ara

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
18.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackWindow

beyler bu servere vpn kurup kendı bılgısayarımızdan baglanabılır mıyız. bu oluyor sanırım ama nasıl yapıldıgını bı babayıgıt anlatırsa cok makbule geçer.

Alıntıları Göster
    Bendede değişik bi sorun oldu vpsyi kurdum falan şifreyi giriyorum kabul etmiyor yanlış şifre diyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

aynı sorun devam ediyor ben de

consola girince disconnect veriyor

@bulo206

Adamlar o kadar ilgililer ki. Mail yoluyla konuşuyoruz. Konsola ilk girdiğinde plugin yüklemiştik bu plugini kaldırıyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz. Sora firefox üzerinden giriş yapıyoruz ve plugin i tekrar indirip kuruyoruz. Ben bu şekilde sorunu çözdüm. Adamların tarifi bu şekildeydi. Bi dene bakalım.

Sağol hacı, dediklerini yaptım oldu. Uzak masaüstünü de aktif ettim.

• activasyona yardımcı olabilecek kimse varmı pm ile görüşelim. sms gelmedi elimde sadece order id var. mail attım ama dönüş yapmadılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

activasyona yardımcı olabilecek kimse varmı pm ile görüşelim. sms gelmedi elimde sadece order id var. mail attım ama dönüş yapmadılar.
    Ben servera TS3 Server kurmak istiyorum. Ancak port açamoyorum anlıyan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiTNow

Ben servera TS3 Server kurmak istiyorum. Ancak port açamoyorum anlıyan varmı ?

Alıntıları Göster
    Beyler pencerede VPS'ye bağlanmaya çalışırken Administrator şifresi istiyor, ama aşağıda da gördüğünüz üzere, şifre yok. Nasıl girebilirim VPS'ye?

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS

Edit: Beyler yazmamla çözmem bir oldu. Change Configuration'dan "Generate a new Random password for this server" tikine basıp "Submit" yaptım şifre verdi. Kazasız belasız girdim sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 26 Haziran 2013; 23:25:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Beyler pencerede VPS'ye bağlanmaya çalışırken Administrator şifresi istiyor, ama aşağıda da gördüğünüz üzere, şifre yok. Nasıl girebilirim VPS'ye?

Edit: Beyler yazmamla çözmem bir oldu. Change Configuration'dan "Generate a new Random password for this server" tikine basıp "Submit" yaptım şifre verdi. Kazasız belasız girdim sonunda.

Alıntıları Göster
    Bu teamviewerle yavaş oluyor tıklama vs..daha hızlı nasıl erişebilirim bu uzaktaki pc'ye ?

Ayrıca bir şey daha var aktivasyon istiyor windows nasıl aktive edicez bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerreT -- 27 Haziran 2013; 12:39:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

Bu teamviewerle yavaş oluyor tıklama vs..daha hızlı nasıl erişebilirim bu uzaktaki pc'ye ?

Ayrıca bir şey daha var aktivasyon istiyor windows nasıl aktive edicez bunu

Alıntıları Göster
    Nasıl port açabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scylla

Nasıl port açabiliriz?

Alıntıları Göster
    vps i oluşturdum ama site ye hiçbir şekilde giriş yapamıyorumki bilgilerimi alayım. Site açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

vps i oluşturdum ama site ye hiçbir şekilde giriş yapamıyorumki bilgilerimi alayım. Site açılmıyor.

Alıntıları Göster
    son 1 buçuk gündür bende konsola felan erişemiyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

türk trackerlara seedbox olarak kullanıyorum ben. download iyi (genelde 15-20MB/s) ama upload düşük 3MB/s görebildim en fazla. buna da şükür 5 kuruş vermedik sonuçta :))))))

Hocam bende seedbox olarak kullanıyorum ama ne yaparsam yapayım 100-150 kb nin yukarısını göremedim uploadda. Siz server'ı kurduktan sonra extra bişey yaptınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

türk trackerlara seedbox olarak kullanıyorum ben. download iyi (genelde 15-20MB/s) ama upload düşük 3MB/s görebildim en fazla. buna da şükür 5 kuruş vermedik sonuçta :))))))

Hocam bende seedbox olarak kullanıyorum ama ne yaparsam yapayım 100-150 kb nin yukarısını göremedim uploadda. Siz server'ı kurduktan sonra extra bişey yaptınız mı acaba?

yok hayır yapmadım. zaten o kadar iyi bilmiyorum :)

• quote:

quote:

quote:

şanslıymışsın, 2 gündür denemediğim şey kalmadı 150yi geçmiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

şanslıymışsın, 2 gündür denemediğim şey kalmadı 150yi geçmiyo

Alıntıları Göster
    sonunda aktif edebildim, team viewer kurdum, torrentden seed yapıyorum, download ortalama 3mb, upload hızıda ortalama 500kb. Team Viewer kurduğum için consolela pek işim olmuyor :)

• quote:

sonunda aktif edebildim, team viewer kurdum, torrentden seed yapıyorum, download ortalama 3mb, upload hızıda ortalama 500kb. Team Viewer kurduğum için consolela pek işim olmuyor :)

Cok lazimbir is yapiyorsun
    hatti so.urmesene

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

hatti so.urmesene

Portu acabilsem .....
  • quote:

quote:

quote:

hatti so.urmesene

Portu acabilsem .....

iyi iyi açamadığın iyi =)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hatti so.urmesene

Portu acabilsem .....

iyi iyi açamadığın iyi =)

Alıntıları Göster
    FTP server kurabilen var mı acaba. 3. parti program kullanmadan bişeyler yapmaya çalıştım ama, sadece makinadan bağlanılıyo Neyi eksik yaptım acaba ?

Edit: hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 2 Temmuz 2013; 12:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Sunucuyu zar zor kurdum fakat consoldan bağlanmaya çalışırken bu hatayı veriyor

nasıl yapacağız acaba

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birisi windows uzak erişimi nasıl yaptığımızı açıklayabilir mi?
    serverı kurdum ama orada takılı kaldım yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar birisi windows uzak erişimi nasıl yaptığımızı açıklayabilir mi?
    serverı kurdum ama orada takılı kaldım yardım ederseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bağlanabilen birisi yardımcı olursa çok memnun olurum uzak masaustunden nasıl baglanıyoruz windows dahilinde olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar bağlanabilen birisi yardımcı olursa çok memnun olurum uzak masaustunden nasıl baglanıyoruz windows dahilinde olan?

Alıntıları Göster
    Server manager'i aç. Sağ tarafta Configure remote desktop var ona tıkla, en alttaki seçeneği seçip onayla. Sonrasında extarnal IP yi kullanarak bağlanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.