Şimdi Ara

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
11
Favori
18.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede değişik bi sorun oldu vpsyi kurdum falan şifreyi giriyorum kabul etmiyor yanlış şifre diyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

aynı sorun devam ediyor ben de

consola girince disconnect veriyor

@bulo206

Adamlar o kadar ilgililer ki. Mail yoluyla konuşuyoruz. Konsola ilk girdiğinde plugin yüklemiştik bu plugini kaldırıyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz. Sora firefox üzerinden giriş yapıyoruz ve plugin i tekrar indirip kuruyoruz. Ben bu şekilde sorunu çözdüm. Adamların tarifi bu şekildeydi. Bi dene bakalım.

Sağol hacı, dediklerini yaptım oldu. Uzak masaüstünü de aktif ettim.

• activasyona yardımcı olabilecek kimse varmı pm ile görüşelim. sms gelmedi elimde sadece order id var. mail attım ama dönüş yapmadılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben servera TS3 Server kurmak istiyorum. Ancak port açamoyorum anlıyan varmı ?
  • Beyler pencerede VPS'ye bağlanmaya çalışırken Administrator şifresi istiyor, ama aşağıda da gördüğünüz üzere, şifre yok. Nasıl girebilirim VPS'ye?

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS

Edit: Beyler yazmamla çözmem bir oldu. Change Configuration'dan "Generate a new Random password for this server" tikine basıp "Submit" yaptım şifre verdi. Kazasız belasız girdim sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 26 Haziran 2013; 23:25:16 >

• Bu teamviewerle yavaş oluyor tıklama vs..daha hızlı nasıl erişebilirim bu uzaktaki pc'ye ?

Ayrıca bir şey daha var aktivasyon istiyor windows nasıl aktive edicez bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerreT -- 27 Haziran 2013; 12:39:39 >
  • Nasıl port açabiliriz?
  • vps i oluşturdum ama site ye hiçbir şekilde giriş yapamıyorumki bilgilerimi alayım. Site açılmıyor.
  • son 1 buçuk gündür bende konsola felan erişemiyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

türk trackerlara seedbox olarak kullanıyorum ben. download iyi (genelde 15-20MB/s) ama upload düşük 3MB/s görebildim en fazla. buna da şükür 5 kuruş vermedik sonuçta :))))))

Hocam bende seedbox olarak kullanıyorum ama ne yaparsam yapayım 100-150 kb nin yukarısını göremedim uploadda. Siz server'ı kurduktan sonra extra bişey yaptınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

türk trackerlara seedbox olarak kullanıyorum ben. download iyi (genelde 15-20MB/s) ama upload düşük 3MB/s görebildim en fazla. buna da şükür 5 kuruş vermedik sonuçta :))))))

Hocam bende seedbox olarak kullanıyorum ama ne yaparsam yapayım 100-150 kb nin yukarısını göremedim uploadda. Siz server'ı kurduktan sonra extra bişey yaptınız mı acaba?

yok hayır yapmadım. zaten o kadar iyi bilmiyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

yok hayır yapmadım. zaten o kadar iyi bilmiyorum :)

şanslıymışsın, 2 gündür denemediğim şey kalmadı 150yi geçmiyo

• sonunda aktif edebildim, team viewer kurdum, torrentden seed yapıyorum, download ortalama 3mb, upload hızıda ortalama 500kb. Team Viewer kurduğum için consolela pek işim olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

sonunda aktif edebildim, team viewer kurdum, torrentden seed yapıyorum, download ortalama 3mb, upload hızıda ortalama 500kb. Team Viewer kurduğum için consolela pek işim olmuyor :)

Cok lazimbir is yapiyorsun
    hatti so.urmesene

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

sonunda aktif edebildim, team viewer kurdum, torrentden seed yapıyorum, download ortalama 3mb, upload hızıda ortalama 500kb. Team Viewer kurduğum için consolela pek işim olmuyor :)

hatti so.urmesene

Portu acabilsem .....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

hatti so.urmesene

Portu acabilsem .....

iyi iyi açamadığın iyi =)

• FTP server kurabilen var mı acaba. 3. parti program kullanmadan bişeyler yapmaya çalıştım ama, sadece makinadan bağlanılıyo Neyi eksik yaptım acaba ?

Edit: hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 2 Temmuz 2013; 12:15:31 >
  • arkadaşlar birisi windows uzak erişimi nasıl yaptığımızı açıklayabilir mi?
    serverı kurdum ama orada takılı kaldım yardım ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar bağlanabilen birisi yardımcı olursa çok memnun olurum uzak masaustunden nasıl baglanıyoruz windows dahilinde olan?
  • Server manager'i aç. Sağ tarafta Configure remote desktop var ona tıkla, en alttaki seçeneği seçip onayla. Sonrasında extarnal IP yi kullanarak bağlanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.