Şimdi Ara

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
18.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözü kesenler için: atlantic.net 512 mb unmanaged vps aylık $7.30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de nete girmiyordu msj attım duzelttiler. Suan nete girior gayet de sağlam

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS
  • Arkadaşlar Fazladan Üyelik alan varsa ÖM olarak atabilirmi rica etsem.
  • Arkadaşlar bana da fazladan üyelik lazım. Ülkenize kota dolmuştur diye vermiyor. Varsa hayrına verebilecek olana şimdiden teşekkür ederim.
  • Bana da fazladan üyeliği olan bir arkadaş gönderirse sevinirim
  • sign up now! yazısı nerde ben neden göremiyorum?
  • Fazla alan varsa pm atabilir, karşılığında 6 aylık SecurityKiss premium VPN verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 8 Ağustos 2013; 14:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.MaMBoS

demek herkesde aynı sorun varmış az kalsın serveri silip yeniden yükleyecektim ticket attım cevap vermediler ayrıca attığım ticket bir süre sonra silindi

aynı sorunu yaşıyorum ve ticketimi sildiler.
  • arkadaşlar elinde olup kullanamayan verse pm atabilir mi?
  • helal olsun adamalra iyi hizmet veriyorlar tum torrentlerin seed problemleri flash hızıyla cözuldu artik siteler uyeligimi otomatik yukseltip hediye invite'lar gonderiyorlar o sistemi kullanıp gb'lar birkac dakikada inince evimdeki internetten soğudum resmen
  • Arkadaşlar fazla üyelik olan varmı elinde acaba
  • Benim sürem bugün bitti sunucu off olmuş sonra siteye girdim ordan tekrar açtım sunucuyu şimdi tekrar herşey tıkırında çalışıyor. Varmı böyle bir durumla karşılaşan?

Şimdi baktım 1 ay daha bedavaya uzamış sürem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 23 Eylül 2013; 18:53:09 >
  • ben bir iki kez server off durumuna geçmişti,https://vcloudservice.vmware.com a girerek tekrar power on yapmıştım. şimdi server a giremiyorum, ayrıca vmwarenin siteye girişte yapamıyorum. komple hesap silindi sanırım
  • Benimkini de silmişler parola geçersiz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mymaxmy

Benim sürem bugün bitti sunucu off olmuş sonra siteye girdim ordan tekrar açtım sunucuyu şimdi tekrar herşey tıkırında çalışıyor. Varmı böyle bir durumla karşılaşan?

Şimdi baktım 1 ay daha bedavaya uzamış sürem
    benim de silinmiş sanırım,giriş yapılmıyor.
  • hiçbir sorun yok bende hala devam
  • Sanırım 3 ay doldu, hesaba dahi giriş yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DICE

Sanırım 3 ay doldu, hesaba dahi giriş yapamıyorum

Aynen ben de bir kaç gündür hesaba giriş yapmıyorum , diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?
  • aynen bende hesaba giriş yapamıyorum, dolayısıyla server a da girilmiyor. Üyelik alımı da çoktan kapanmıştı zaten. Neyse yine de sağolsunlar 3 ay boyunca ücretsiz server kullandık :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.