Şimdi Ara

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
18.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Email bulamayanlar buradan geçici bir mail alarak işlemleri sorunsuz bir şekilde bitirebilir.http://www.tempail.com/temporare-email

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atehaa -- 22 Haziran 2013; 22:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

ayrıca bilen birisi haberdar edebilirmi beni akşam 5 te aldım hesabı halen hazırlanıyor 15 dk bekleyin gibisinden uyarı veriyor böyle olup düzelen oldu mu hiç ??

birkac gun suren bile gordum ben ama destek kismina bir e-mail atin yada skype uzerinden telefon acin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Orijinalden alıntı: scopus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?

evet görebiirsiniz fakat pingi yüksek olduğundan 1,5-2 sn de bir kare görüntü geliyor birde işlemci-ram'i yetersiz olduğundan sürekli program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu benim önceki vps'm .

VPN server kurarak sunucuya dediğiniz sorunlar yaşanmadan, sunucu üzerinden internete bağlanılabilir. Uzak masaüstünden çok daha verimli olur.

Dediginiz gibi ben kurdum kullaniyorum(OPENVPN+RADIUS+MYSQL), ayrica bir sitemi de haproxy ile loadbalance yaptim bu sanal makina`ya yolladim ancak zaman zaman packet loss oluyor ve network stabil degil gibi, Haproxy bu sanal makineyi yaklasik her 1 dakikada "DOWN" olarak goruyor, 40 dakikalik uptime suresince bu VMWARE makinasi yaklasik 17 dakika down olarak gozuktu, bu vmware`den parayla makina almak bence su anda mantikli degil.

Hocam bende deneme amaçlı bir üyelik alıp openvpn kurmak istiyordum bu konuda yardımcı olur musunuz? Hatta mütevazi bir ücrette ödeyebilirim bunun için. Benim bilgisayarımdan openvpn ile UDP 53 ve 9200 portundan bu vps'e bağlanıp oradan internette bağlanmak istiyorum. Ancak ne yazık ki hala üyelik bile alamadım bu hatayı veriyor sürekli

There was an error placing your Order:

We're unable to place your Cloud Order at this time. Please try again later.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Uzak masaüstünü nasıl etkin edebiliriz arkadaşlar?

üyelik açtıktan sonra server ekliyorsunuz hesaba sonra size verilen ip ve kullanıcı şifresi ile direk giriş yapcaksınız uzak masaüstü bağlantısı ile,

Hocam, şuan sunucu kurulu, sadece vmware nin kendi eklentisiyle giriş yapabiliyorum. Uzak masaüstü ile bağlantı kuramıyorum.

Bu hatayı veriyor

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS

RDP ayarını kendi konsolundan windowsa girip açmanız lazım. Sonra windows firewall'dan da bu ayarları açmanız lazım. En son web panelden firewall'ı da kaldırırsanız girmesi lazım.
    Ben bu şekilde rdp işini halledebildim.

• telefona mesaj ne kadar sürede geliyor ? 15 dk oldu hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabo

telefona mesaj ne kadar sürede geliyor ? 15 dk oldu hala gelmedi.

10 sn sürdü bende.
  • Alıntı yazsaydın iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Orijinalden alıntı: scopus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?

evet görebiirsiniz fakat pingi yüksek olduğundan 1,5-2 sn de bir kare görüntü geliyor birde işlemci-ram'i yetersiz olduğundan sürekli program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu benim önceki vps'm .

VPN server kurarak sunucuya dediğiniz sorunlar yaşanmadan, sunucu üzerinden internete bağlanılabilir. Uzak masaüstünden çok daha verimli olur.

Dediginiz gibi ben kurdum kullaniyorum(OPENVPN+RADIUS+MYSQL), ayrica bir sitemi de haproxy ile loadbalance yaptim bu sanal makina`ya yolladim ancak zaman zaman packet loss oluyor ve network stabil degil gibi, Haproxy bu sanal makineyi yaklasik her 1 dakikada "DOWN" olarak goruyor, 40 dakikalik uptime suresince bu VMWARE makinasi yaklasik 17 dakika down olarak gozuktu, bu vmware`den parayla makina almak bence su anda mantikli degil.

Hocam bende deneme amaçlı bir üyelik alıp openvpn kurmak istiyordum bu konuda yardımcı olur musunuz? Hatta mütevazi bir ücrette ödeyebilirim bunun için. Benim bilgisayarımdan openvpn ile UDP 53 ve 9200 portundan bu vps'e bağlanıp oradan internette bağlanmak istiyorum. Ancak ne yazık ki hala üyelik bile alamadım bu hatayı veriyor sürekli

There was an error placing your Order:

We're unable to place your Cloud Order at this time. Please try again later.

Vps`i aldiginiz zaman mesaj atin, hallederim. Bir sure sonra denediginizde muhtemelen o hata gelmeyecektir. Ben udp 443 kullaniyorum su anda, neden 53 ve 9200 ? Iki ayri porttan cikis istemenizin sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 22 Haziran 2013; 23:55:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lTheZionl

Alıntı yazsaydın iyiydi.

Birebir kopyalarsam evet alıntı olur, derlemesini kendim yapıyorsam buna gerek yok. O zaman bu haberi paylaşan her site ve kişinin ismini zikretmem gerekir.
  • Verify Your VMware Cloud Evaluation

For quick and secure order verification please enter your information below. If your order qualifies you can instantly have your account provisioned in our systems. You can potentially start adding servers to your Cloud in a few short minutes!

Sorry, you won't be able to verify this Order automatically. Please email support at vcloudevalsupport@vmware.com or call 1-877-480-7577 to complete your Order.

Sürekli bu hatayı alıyorum. Deli etti beni.
  • 3 ay sonra takribi fiyat ne olur acaba?
  • Ben bağlandım ama giriş yapamıyorum bir türlü. Giriş parolasını deniyorum kabul etmiyor. Var mı böyle sorun yaşayan?
  • An itibari ile siteye yine erişilemiyor.
  • Beyler kayıt işleminden sonra;

Sorry, there was an error hatası alıyorum. Lan ne uyuz bişeymiş. Bi işi yapacaksanız tam yapım yaa. Kayıt bile olamadık arkadaş
  • Benim hesapta 1 gece sonra açıldı. O kadar yüklendik ki herhalde yetiştiremiyorlar :P
  • Giriş yapamayan arkadaşlar 3. mail geldikten sonra giriş yapmayı deneyin. Ben uzak masaüstüne bağlanamamıştım 32bit kurduğumda 64bit kurdum şuan sorunsuz erişebiliyorum. Teamviewer yükleyin öyle bağlanın.
  • Aktif olmayanlar ya maille alakalı ya da telefon numarasıyla alakalı bi sorun var. Kendi sitemin adresinden üye oldum sorun yaptı. yandexle üye oldum anında görüntü verdi. Garip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Aktif olmayanlar ya maille alakalı ya da telefon numarasıyla alakalı bi sorun var. Kendi sitemin adresinden üye oldum sorun yaptı. yandexle üye oldum anında görüntü verdi. Garip :)

aynen üye olduktan sonra maili değiştirebiliyorsunuz. Ya benim anlamadığım şu; tamam elimde sanal bir makine var. ben bunu nasıl vpn olarak kullanıcam :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atehaa

quote:

Aktif olmayanlar ya maille alakalı ya da telefon numarasıyla alakalı bi sorun var. Kendi sitemin adresinden üye oldum sorun yaptı. yandexle üye oldum anında görüntü verdi. Garip :)

aynen üye olduktan sonra maili değiştirebiliyorsunuz. Ya benim anlamadığım şu; tamam elimde sanal bir makine var. ben bunu nasıl vpn olarak kullanıcam :D ?

Ona vpn server kurup bilgisayarınıza bilgilerini gireceksiniz.
    İnternette dökümanları var bunun.
    Ben 3 ay sonunda biteceği için denemiyorum. Seedbox yaptım kendini. Bol bol upload yapıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: Atehaa

quote:

Ona vpn server kurup bilgisayarınıza bilgilerini gireceksiniz.
    İnternette dökümanları var bunun.
    Ben 3 ay sonunda biteceği için denemiyorum. Seedbox yaptım kendini. Bol bol upload yapıyor. :)

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.