Şimdi Ara

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
18.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Uzak masaüstünü nasıl etkin edebiliriz arkadaşlar?

üyelik açtıktan sonra server ekliyorsunuz hesaba sonra size verilen ip ve kullanıcı şifresi ile direk giriş yapcaksınız uzak masaüstü bağlantısı ile,

Hocam, şuan sunucu kurulu, sadece vmware nin kendi eklentisiyle giriş yapabiliyorum. Uzak masaüstü ile bağlantı kuramıyorum.

Bu hatayı veriyor

VMware Cloud Service - 90 Gün Ücretsiz VPS

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Uzak masaüstünü nasıl etkin edebiliriz arkadaşlar?

üyelik açtıktan sonra server ekliyorsunuz hesaba sonra size verilen ip ve kullanıcı şifresi ile direk giriş yapcaksınız uzak masaüstü bağlantısı ile,

Hocam, şuan sunucu kurulu, sadece vmware nin kendi eklentisiyle giriş yapabiliyorum. Uzak masaüstü ile bağlantı kuramıyorum.

Bu hatayı veriyor

bilmiyorum bir arkadaşta daha aynı problem var,sorun ne anlamadım.

• Site şu anda çalışıyor. İlk defa giriş yapabildim.
  • Bundan alsak, host olarak kullanıp, kendi sitelerimizi barındırabilir miyiz? @Zendagi Migzara'nın paylaştığı u/d oranları niye bu kadar fazla? Simetrik olması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Bundan alsak, host olarak kullanıp, kendi sitelerimizi barındırabilir miyiz? @Zendagi Migzara'nın paylaştığı u/d oranları niye bu kadar fazla? Simetrik olması gerekmiyor mu?

barındırılabilir sonuçta server ama nasıl kurulduğu hakkında bilgim yok.
    ama upload hızı düşük olduğundan pek işe yaramaz, deneme sürümü olduğundan ve ücretsiz olduğundan fazla hız sağlamıyorlar,bedavaya bu kadar oluyo yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Bundan alsak, host olarak kullanıp, kendi sitelerimizi barındırabilir miyiz? @Zendagi Migzara'nın paylaştığı u/d oranları niye bu kadar fazla? Simetrik olması gerekmiyor mu?

Bu hesaplar yalin halde verilmis bilgisayarlarin kontroludur.
    Sunucu kurma ve ayarlama hakkinda bilgi sahibi iseniz sitelerinizi host edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeteryayeter

Proxy kullanmadan giriş yapabildim ancak aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

//--------

There was an error placing your Order:

We're unable to place your Cloud Order at this time. Please try again later.

If you need further assistance email support at vcloudevalsupport@vmware.com or call 1-877-480-7577

Siteye ulaşabiliyorum ancak bende de aynı hatayı veriyor. Sizde sorun çözüldümü üye olabildiniz mi?
  • External IP seçmeme rağmen Procressing diyor ancak işlem olmuyor ne yapmam gerek?
  • Maalesef aynı durum devam ediyor. Desteğe mail attım, yapabilecek birşeyimiz yok bir süre sonra tekrar deneyin dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

JSF desteği varmıkı acep ?

TOMCAT uzerinden JSF calisir. Ben su anda ubuntu kullaniyorum, vpn dahil hersey calisiyor. VMware ana hesaplarin bulundugu sistem cok agir ancak sunucularda hicbir sorun yok. 18 saattir aktif kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 22 Haziran 2013; 18:33:59 >
  • türk trackerlara seedbox olarak kullanıyorum ben. download iyi (genelde 15-20MB/s) ama upload düşük 3MB/s görebildim en fazla. buna da şükür 5 kuruş vermedik sonuçta :))))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

türk trackerlara seedbox olarak kullanıyorum ben. download iyi (genelde 15-20MB/s) ama upload düşük 3MB/s görebildim en fazla. buna da şükür 5 kuruş vermedik sonuçta :))))))

aynen gayet iyi,aylık 8 dolara veriyorlar seedbox sitelerinde 2mb upload hızını normalde.

• Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Peki bunu görebilmem için ekstra bişey yapmam veya yüklemem gerekiyor mu? Yoksa burdan kayıt olmak yeterli mi?
  • Bir deneyelim bakalım, haber için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

JSF desteği varmıkı acep ?

TOMCAT uzerinden JSF calisir. Ben su anda ubuntu kullaniyorum, vpn dahil hersey calisiyor. VMware ana hesaplarin bulundugu sistem cok agir ancak sunucularda hicbir sorun yok. 18 saattir aktif kullaniyorum.

bu sevındırıcı :) 3 ay ıyı sure
  • bu arada bi siteye şuan saniyede 12mb upload hızıyla upload yapıyorum, hızlar zaman zaman değişiyor siteler de etkili olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?

evet görebiirsiniz fakat pingi yüksek olduğundan 1,5-2 sn de bir kare görüntü geliyor birde işlemci-ram'i yetersiz olduğundan sürekli program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu benim önceki vps'm .

VPN server kurarak sunucuya dediğiniz sorunlar yaşanmadan, sunucu üzerinden internete bağlanılabilir. Uzak masaüstünden çok daha verimli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: scopus

quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bunu işyerindeki bilgisayardan yasaklı sitelere girmekte kullanabilir miyim? Sanırım serverda işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. Uzak masaüstü bağlantısıyla oraya bağlanıp sitelere oradan girebilir miyim? Ekranı kendi önümde görebilir miyim?

evet görebiirsiniz fakat pingi yüksek olduğundan 1,5-2 sn de bir kare görüntü geliyor birde işlemci-ram'i yetersiz olduğundan sürekli program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu benim önceki vps'm .

VPN server kurarak sunucuya dediğiniz sorunlar yaşanmadan, sunucu üzerinden internete bağlanılabilir. Uzak masaüstünden çok daha verimli olur.

Dediginiz gibi ben kurdum kullaniyorum(OPENVPN+RADIUS+MYSQL), ayrica bir sitemi de haproxy ile loadbalance yaptim bu sanal makina`ya yolladim ancak zaman zaman packet loss oluyor ve network stabil degil gibi, Haproxy bu sanal makineyi yaklasik her 1 dakikada "DOWN" olarak goruyor, 40 dakikalik uptime suresince bu VMWARE makinasi yaklasik 17 dakika down olarak gozuktu, bu vmware`den parayla makina almak bence su anda mantikli degil.

• VPS çokta fena değil 15-16 MB indirme var bedava bir VPS için çok iyi bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.