Şimdi Ara

Vizeler kalkınca nereye gideceksiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, haziran sonunda eğer verdikleri sözde dururlarsa sadece pasaportla şu ülkelere gidebileceğiz:

"Vize muafiyetiyle, biyometrik pasaport sahibi tüm vatandaşlar, Schengen bölgesindeki Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan'a 3 aylık vizesiz giriş yapabilecek."

Var mı plan yapan? Ben hem bütçeyi zorlamayacak hem de kültürel olacak bir Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, Norveç gezisi yapmak isterdim. Ama hiç plan yapmadım. Daha önceden interrail ile gidenlerin hikayelerini okudum. Çok kolay seyahat yapılıyormuş trenle.

Gidip WW2 yerlerini ve avrupayı avrupa yapan şatoları, katedralleri, önemli yerleri gezmek isterdim :)

• vizeler kalkmadan avusturyaya gidiyorum,en geç 1 aya viyanadayım,eğitim amaçlı olduğu için uzun süre oradayım,gelecek olursa yardımcı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende plan yapmadan önce
    www.skyscanner.com bakarım
    Antalya'dan en ucuz uçak neresi var ona göre ayarlarım.
    tüm yılı, ayı tarıyor en ucuz bileti buluyor.

şimdilik bir plan yok ama olursa macaristana gitmeyi düşünüyorum.
  • mesela merak edip baktım
    haziran ve temmuz aylarında
    antalya-norveç-antalya 225 TL bilet var.
    gidiş dönüş. aktarmasız. Norwegian ile
  • http://www.firsatnerde.com/rexona-venedik-tatili/

aşıklar kenti venedik için rexona kampanya düzenlemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

Şaka gibi. Bazen o fiyatlara yurtiçinde bile bilet bulamıyorsun THY'de.

yalnız Norveç te su bile 4 euro imiş.
    çok pahalı bir ülke.
  • Günübirlik gitsek sıkıntı olurmu nasıl antepe kebab turu yapıyoruz bunada öyle yapsak mesela telefon almaya gitsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

Merhaba arkadaşlar, haziran sonunda eğer verdikleri sözde dururlarsa sadece pasaportla şu ülkelere gidebileceğiz:

"Vize muafiyetiyle, biyometrik pasaport sahibi tüm vatandaşlar, Schengen bölgesindeki Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan'a 3 aylık vizesiz giriş yapabilecek."

Var mı plan yapan? Ben hem bütçeyi zorlamayacak hem de kültürel olacak bir Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, Norveç gezisi yapmak isterdim. Ama hiç plan yapmadım. Daha önceden interrail ile gidenlerin hikayelerini okudum. Çok kolay seyahat yapılıyormuş trenle.

Gidip WW2 yerlerini ve avrupayı avrupa yapan şatoları, katedralleri, önemli yerleri gezmek isterdim :)

Merhaba,

Ben de daha önce interrail yapmış biri olarak düşündüğünüz yerler arasında öncelikle uçak bileti fiyat karşılaştırması yapıp daha sonra en uygun fiyatla ulaşabileceğiniz yeri başlangıç noktası olarak belirlemenizi tavsiye ederim.

Geçen yaz yaklaşık 200 tl gibi bir fiyata Prag'a uçarak burdan Avusturya, Almanya, Hollanda, Fransa ve İspanya olarak devam ettim. Siz de Avusturya'ya uygun fiyatlı uçak bileti bulursanız, düşündüğünüz yerleri Avusturya'dan başlamak üzere Almanya, Fransa ve İsviçre olarak bir rotaya koyabilirsiniz.

Norveç ise bunlar arasında biraz ters kalabilir. Onu da İskandinav ülkelerinden oluşan bir başka rotanıza ekleyip başka bir sonraki seyahat planınızı oluşturabilirsiniz.

Hostel veya airbnb gibi uygulamalara sıcak bakıyorsanız, bu seçenekleri de inceleyip konaklamanızı da uygun fiyatlı seçerek bütçenizi de çok aşmayacak bir seyahat gerçekleştirmeniz mümkün.

Aklınızdaki duraklar veya interrail ile ilgili sorularınız olursa mutlaka beklerim, bazı şehirlerle ilgili 'bütçe dostu' tavsiyelerimi de blogumda bulabilirsiniz☺

www.sunchasersblog.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunchasersblog -- 25 Mart 2016; 19:42:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vizelerin kalkacağına inanmadığım için planım yok
  • vizelerin kalkacağına pek inanmıyorum ama böyle bir şey olursa ilk işim belçika'ya gitmek olurdu sanırım. biranın başkenti ne de olsa
  • Bende pek shengen vizelerinin kalkacağına inanmıyorum ama tayyipi kızdırırlarsa kapıkuleyi ve ipsala gümrüğünü ardına kadar açıp bütün mülteciler sıraya dizip hadi avrupa karşıda diyebilir merkelde tayyipi çok iyi tanıdığı için sınırlıda olsa bazı kişiler sorunsuz geçebilir, ama mesela adam ilk defa pasaport çıkartmış ve hiç ömründe yurt dışına çıkmamış temiz bir pasaport ile münih havalimanına inerse yanında dönüş bileti yoksa nerede konaklayacağına dair kanıtlayıcı dökümanları ibra edemezse ve hele o kişi kürt kökenli biri ise kapıdan aynen geri çevirip hadi gardaş sana almanya yok bas git geriye ilk uçakla denebilme ihtimali yüksek, zamanında moldova vatandaşlarına istanbulda türk polisi çıkart cüzdanında 1500 dolar parası olmayanları geri gönderdikleri gibi almanya 3000 euro cash da isteyebilir gümrükde yada gold kredi kartın varsa gel hay hay diyebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben bir kez daha Amsterdam a gitcem. bu şehire resmen aşık oldum. Amsterdam- rotherdam-brüksel-barcelona yapıp dönerim
  • Başta Norveç olmak üzere şöyle bi İskandinavya ve Baltık ülkelerini gezsek ne iyi olur.

Not:Euronun düşmesi de şart

• Valla vizeler kalkmasi demek, cumhuriyet tarihindeki en buyuk basarimiz demektir. Kalkacagina inanmiyordum ama devlet erkani surekli tarih belirtince bir umut doğuyor icime.

Vizeler kalkarsa bir daha tatilimi Tr'de yapmam.

Tüm avrupayi gezerim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doory

Valla vizeler kalkmasi demek, cumhuriyet tarihindeki en buyuk basarimiz demektir. Kalkacagina inanmiyordum ama devlet erkani surekli tarih belirtince bir umut doğuyor icime.

Vizeler kalkarsa bir daha tatilimi Tr'de yapmam.

Tüm avrupayi gezerim herhalde.

Para olarak türkiyeye göre daha pahalı avrupa ona göre de bütçe lazım ama telefon almak için kesin giderim bende türkiyeden alacağıma yurtdışından alıp gelirim

• Almanya düşünüyorum, vizeler kalkınca gezmek isterim

• Acınacak haldeyiz.

• Avrupa ülkeleri çok pahalıdır, iliğinizi ocağınızı kurutur, sağlam bütçe ister.. Öyle vizesiz gezmeye alıştığınız ucuz 3. dünya ülkelerine benzemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Nisan 2016; 22:51:29 >
  • İstanbul boşalsın biraz,gitsinler de gelmesinler geri...
  • Simdi vize kalkicak mi acaba, nedir son durum ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.