Şimdi Ara

Vites geçişleri sert olmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. 1 sene boyunca yumuşacıkyi geçişler cok memnundum. Arabayı akrabalar aldı uzun yol için ve geri getirdiler. Aldim araci 10 15 km kullandim 1 ve 2 viteslerde geçişte eskiye nazaran sert geçme v.b olaylar hissettim. Hemen onlara suç atmak istemiyorum acaba 0 arabalarda zamanla olan birşey mi yoksa onlardan dolayı mi oldu yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şanzuman yağına baktırın

• Not: Vurmayın öldüm. Yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın, mesajı okudum ama VW olunca kaptırmışım kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 10 Aralık 2016; 13:59:55 >
  • konu sahibi arkadaş araç manuel yazmış, hala dsg muhabbeti dönüyor artık baydı.

• Efective kullanıcısına yanıt
    Manuel yazmış

• baskı balata bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Buralarda ünlü bir söz vardır.
    'Her DSG bir gün arızayı tadacak.'
    Genelde bu şekilde görülmeye başlar, ekranda mekatronik arızasını gördüğünüzde geçmiş olsun.

Yeterki malum markaya b.k atmak olsun. Adam oraya kocaman manuel yazmış sen tutmuş her dsg bilmem ne olacak diyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Araba 15 bin bakima girdi 2 ay önce

• Efective kullanıcısına yanıt
    Kardeş manuel sevdiğimden ve dsg olayları duyduğumdan Özellikle ama özellikle "MANUEL" aldım Arabamın Arkasındayim ve sonuna dek memnunum. Siz alışmışsınız Kuduz gibi saldırmaya.

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ay önce 15 bin bakima girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Hocam 2 ay önce 15 bin bakima girdi.

Arabayı nasıl kullandığını bilmediğiniz birine emanet ediyorsunuz ve gelen her mesaja araba 2 ay önce bakıma girdi cevabını yazıyorsunuz
    Akıl fikir

• Debriyaj da sertleşti mi?

• havalar özellikle sabahları çok soğuk soğuktan olabilir.
  • quote:

Genelde bu şekilde görülmeye başlar, ekranda mekatronik arızasını gördüğünüzde geçmiş olsun.

Okuma zahmetinde bulunsaydın keşke.

• quote:

Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel. Arkadaşlar merhaba aracım 2016 caravelle sıfır aldık. Manuel.

• Demekki vw manuel şanzıman da zamanla patlıyormuş

• Yani manuel şanzımana uzun yolda ne yapabilirler ki. Depriyajsiz vites çekecek halleri yoktur diye düşünüyorum. Şanzıman yagina falan baktirin

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Cok komik. Alakasi yok tanıdıkta 700 binde transporter var sorun yoktu o verdiğim kişilerden sonra oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 10 Aralık 2016; 0:51:09 >
  • egelidost kullanıcısına yanıt
    Yok normal.

• akrabanız takoz arabalara alışık olup sizin vitese takoz muamelesi yaptıysa vites halatlarını bozmuştur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.