Şimdi Ara

Vista Ultimate SP1 Tr % de 100 Stabil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili arkadaşlar uzun zamandır vlite ile sp1 stabil entegre olmuyor diyordum,ve sonunda çaresini buldum temin ettiğim ingilizce ms yapımı VistaSP1' e Uyumlu olan tr dil paketini entegre ettim.
    Aslında açıkcası bu işe başlarken pek umutlu değildim endişem tamamen türkçe olmaması idi ama projeyi bitirdikten sonra gözlerime inanamadım.DVD yi sürücüye koyup boot ettirirken
    hani vardırya önyükleme için bir tuşa basın baktım ingilizce yazıyor tüh dedim kafadan yattı.Neyse kuruluma girince moralim düzelmeye başladı baktım kurulum ekranında 2 seçenek var tr ve ingilizce tabi tryi seçtim tamamen türkçe olarak kuruluma devam ettim emin olmak için bu aşamada disk seçeneklerine felanda girdim hep türkçe .
    Dedim şu kurulum bitsin bakalım ne olacak , ve kurulum tamamlandı mutlu son bakabildiğim yerlerin hepsine baktım türkçe daha ne olsun.Vlite ile yarım yamalak sp1 entegre etmektense orjinal trsp1 dvdlerin çıkmasını beklemektense şimdiden % de % temiz servisleri tam manası ile çalışan vista dvd si elde ettim.Şunuda belirteyim vista modüler bir yapıya sahip zaten microsoftun yaptığı orjinal sp1li dvdlerde böyle olacak indirdiğim 150 mb lık tr mui dil paketi zaten microsoftun entegre ettiği paket ile aynı.Aşağıya screen shotları ekliyorum.Darısı sizlerin başına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 6 Haziran 2008; 11:02:15 >

• Her yerde v-lite ile entegre edilme işlemi anlatılıyor.Bunu ben ta Xp den beri bilirim.kesinlikle önermiyorum.V-Lite ile entgre sonrasında çıkan işletim sisteminde SFc /Scannow gibi bazı fonksiyonlar ve komutlr çalışmıyor.Bunu önlemek için bazı ayar ve seçenekleri değiştirmek gerekiyor o zamanda başka sorunlar oluyor.En sağlıklı sonucu şahsen ben microsoftun DOS komutları üzerinden yapılan integrasyon işlemi ile elde ettim.Bunu tavsiye ederim.Başta biraz karışık gibi geliyor ama aslında çok zor değil.Zaten bir kere yapılacak bir işlem.
  • nasıl entegre ettin
  • Bu entegre olayı pek güvenli gelmiyor bana da. İlk önce normal vista kurup daha sonra Sp1 kurduktan sonra bir image alıyorum. Tertemiz oluyor.
  • Ben sp1 entegre etmedim sp1 orjinal ben tr dil ekledim sadece o yüzden yaptığım çalışma kusursuz ve mükemmel çalışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Ben sp1 entegre etmedim sp1 orjinal ben tr dil ekledim sadece o yüzden yaptığım çalışma kusursuz ve mükemmel çalışıyor...

çok alçakgönüllüsün
  • tamam da dili nasıl ekledin söyle de bizde ekleyelim.yöntemi mi var.bir aydınlatsan bizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sitedede kelime kelime aynı yazı var .. bu senmisin.???????

http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=3606&pid=23764&mode=threaded&start=

buda sitedeki yazı..

Evet sevgili arkadaşlar uzun zamandır vlite ile sp1 stabil entegre olmuyor diyordum,ve sonunda çaresini buldum temin ettiğim ingilizce ms yapımı VistaSP1' e Uyumlu olan tr dil paketini entegre ettim.
    Aslında açıkcası bu işe başlarken pek umutlu değildim endişem tamamen türkçe olmaması idi ama projeyi bitirdikten sonra gözlerime inanamadım.DVD yi sürücüye koyup boot ettirirken
    hani vardırya önyükleme için bir tuşa basın baktım ingilizce yazıyor tüh dedim kafadan yattı.Neyse kuruluma girince moralim düzelmeye başladı baktım kurulum ekranında 2 seçenek var tr ve ingilizce tabi tryi seçtim tamamen türkçe olarak kuruluma devam ettim emin olmak için bu aşamada disk seçeneklerine felanda girdim hep türkçe .
    Dedim şu kurulum bitsin bakalım ne olacak , ve kurulum tamamlandı mutlu son bakabildiğim yerlerin hepsine baktım türkçe daha ne olsun.Vlite ile yarım yamalak sp1 entegre etmektense orjinal trsp1 dvdlerin çıkmasını beklemektense şimdiden % de % temiz servisleri tam manası ile çalışan vista dvd si elde ettim.Şunuda belirteyim vista modüler bir yapıya sahip zaten microsoftun yaptığı orjinal sp1li dvdlerde böyle olacak indirdiğim 150 mb lık tr mui dil paketi zaten microsoftun entegre ettiği paket ile aynı.Aşağıya screen shotları ekliyorum.Darısı sizlerin başına...

• Tr dili tabiki vlite ile entegre ettim dil eklemede problem yok vlite ile ama sp eklemek uygun değil...
  • www.tnctr.com/index.php?showtopic=60398&st=0 buraya bakın birde. Orjinal microsoft cd si. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.