Şimdi Ara

Catalyst 8.3 XP/Vista 64/32 Bit Çıktı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 8.3 çıkmış ama get latest drivers'dan kartı seçince 8.2'ye yönlendiriyordu..ancak catalyst driverlarına tıklayınca bütün windows sürümleri için linkler varmış, daha eklememişler oraya heralde..aşağıdaki linkten istediğiniz windows sürümünü seçip indirebilirsiniz

crossfire güncellemeleri ve tek gpu için olan iyileştirmeler şu şekilde ;

The following performance improvements are noticed with Catalyst™ 8.3:

* Call of Juarez: Up to 20% improvement is noticed on ATI CrossFireX™ configured systems containing an ATI Radeon™ HD38x0 series of product
    * Company of Heroes DX10: Up to 17% improvement is noticed, especially at lower resolutions, on ATI Radeon™ HD38x0 products
    * Crysis DX10: Up to 15% improvement is noticed on all supported ATI Radeon™ products
    * Lost Planet DX9: Up to 36% improvement is noticed across all supported ATI Radeon™ products and in ATI CrossFireX™ configured systems
    * Shadermark 2.1: Performance scores increased up to 35% across all supported Radeon™ products and in ATI CrossFireX™ configured systems
    * Unreal Tournament 2004: Up to 10% increase in performance is noticed on systems containing an ATI Radeon™ HD2400, HD2600, or HD3400 series of products on ATI CrossFireX™ configured systems

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 5 Mart 2008; 23:14:21 >

• en sonunda çıktı 8.3 sağolasın themay
  • bende şimdi gördüm konu açmak üzereydim :) hadi bakalım ne gibi değişiklikler olacak...
  • crysis idx10 da deniyelim bakalım.
  • agp desteği var mı?
  • Arkadaşlar 3dmark06'da 10480 gibi bir skor aldım. Herşey fabrika ayarında. Ancak oyunlarda ne olur bilmiyorum...
  • Teşekkürler çok hızlısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X800 GT var yüklemeli miyim arkadaşlar?
  • Bir önceki sürüm baya hata gösteriyordu bakalım bu nasıl
  • Digital Panel GPU image scaling

This release of Catalyst™ introduces a new setting that allows users to enable GPU accelerated scaling for Wide aspect LCD displays. The new setting Maintain aspect ratio improves the display resolution image quality when scaling is enable by maintaining the wide panel aspect ratio (stops the image from looking distorted)

harika bir özellik takdir ettim ATI'yi kısacası mesela geniş ekran monitörlerde çözünürlüğü düşürünce görüntüde bozulmalar meydana gelir onu kaldıran bir özellik.
    bu sürücü baya iyi olcak crysis'e bakıyım birazdan.
  • xp professional/ home kısmında 7 adet sürücü var..
    hangisini yüklücez...............
  • Goblin hakikaten güzel bi özellikmiş deneyelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin abi

xp professional/ home kısmında 7 adet sürücü var..
    hangisini yüklücez...............

Catalyst Software Suite sanırım bunu indirdiniz 44.2 Mb
    yükleme kısmında Display Driver Catalyst Control Centeri kurun catalyst kaydı earthsim freesteam bunları kurmadan sadece o 2'sini kurun.

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Goblin hakikaten güzel bi özellikmiş deneyelim bakalım

Digital DVI PANEL / Attributes Images Scaling - Enable GPU Scaling'ten açabilirsin.
    Yazdıkları gibiyse harika olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 6 Mart 2008; 0:56:51 >

• Arkadaşlar ben baktım hiç performans artışı felan yok ? ne için bu sürücü anlaamdım valla sırf yeni özellikler için herhalde ? bari şu durup dururken hata veriyor onu halletselerdi
  • BEKLENEN BUYDU SAOLASIN
  • goblin.sağol.
    crysis e bakabildinmi...
  • x1800xt için 8,2 den buna geçmelimiyim? bi katkısı olurmu acaba?
  • Sürücü harika crysiste yaklaşık %30-32 gibi bir artış oldu ortalama 7-8 fps arttı gölge ve karartı high diğerleri very high arada gelen saçma sapan kasılmalar yok oyun çok güzel akıcı. takdir ettim ATI'yi.
    0 af + en yüksek kalite ayarları.
     Catalyst 8.3 XP/Vista 64/32 Bit Çıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 5 Nisan 2008; 23:56:10 >
  • GOBLİN.
    bu mükemmel bi değer o zaman...
    8800gt yi yakalamış görünüyor...
    inanılacak gibi değil......
    ati ye bravo diyorum başka bi şey demiyorum...
  • ha bu arada e.kartın neydi.....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.