Şimdi Ara

Vista'dan nefret edenler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vista nefreti tum dunyada buyuyor, siz de bir Vista karsitiysaniz asagidaki linke goz atmanizi siddetle tavsiye ederim:

http://www.mojaveexperiment.com/

Tesekkurler,

Hicks

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Vista bence Xpden daha iyi katılır katılmazsınız onu bilmem ama Vistayı biraz kullanın derim.
    Dükkan'a Ulaşmak İçin Tıklayınız

PSN ID (PS4): byaslan25
  • Vistadan nefret edenlerin nefret etme sebebleri

1.Bilgisayarı kaldırmıyordur.
    2.Vistayı kullanmamışlardır.
    3.Xpye alışmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 31 Temmuz 2008; 16:34:21 >

Orjinalden alıntı: specx

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Vistadan nefret edenlerin nefret etme sebebleri

3.Xpye alışmışlardır.

ARKADASIM XPDE 100MB DA YAPTIGIN İŞLEMİ VİSTADA 300MB DA YAPIYORSUN AYRICA KASILMA ÇOK FAZLA HELE OYUNLARDA 1GB RAM YETMİYOR VİSTAYA XP AYRICA BU ZAMANA KADAR EN İYİ SİSTEMDİR.VİSTADAKİ GİBİ PROGRAM KURARKEN EVET HAYIR EMİNMİSİN SLOGANLARI SONRA AYRICA VERİLERİ XP DAHA HIZLI ATIYOR SONRA SİSTEMİ ÇOK YORAR VİSTA. XP DAHA RAHATTIR.SİSTEMİNİ 2 GB RAM TAK HATTA 4 GB RAM TAK XP UCAR VE VİSTAYIDA 4 GB KULLANSAN YİNE YETİSEMEZSİN XP NİN HIZINA.ÇEŞİTLİ PACKLERLE XP DE VİSTA OLABİLİYOR HEMDE KASILMADAN YANİ VİSTA NİYE KULLANAYIM Kİ AYRICA VİSTA BÜTÜN PROGRAMLARI DESTEKLEMEZ XP DE KULLANDIGIN COGU PROGRAMLARI VİSTADA KULLANNAMAZSIN.AYRICA VİSTADA HATA ORANI COK FAZLA FORMAT ATTIKTAN SONRA BİLE HATA VERDİ BENDE VİSTA XP DEN DAHA AZ SÜREDE KIRILMISTIRDAHA BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ SEY SAYABİLRİM

sen kullanma o zaman vista seni zorlayan yok yok kasıyomuş yok yavaşmış. alma yavrum ozaman vistayı kimse sana zorla vermiyor zaten.
    kullan eski eski xp yi külüstüründe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 31 Temmuz 2008; 19:12:31 >

• Ömrü en geç 2010 da dolacak bi geçiş sistemi için ne kadar cok tartısılıyor. Çok gereksiz bence , Win 7 hazırlıkları son hız sürerken...

Verdigim linki okumadan yorum yapip savunanlari hayretle izliyorum.

Ayrica 2007-2010 olarak 3 sene gayet yeterli bir isletim sistemi omru icin. Microsoft zaten 3 senede bir yeni isletim sistemi cikarir. Son donemde Windows XP ile bu sure biraz uzadi, o da SP2 ile zaten neredeyse yeni bir isletim sistemi gibi degisime ugramasi buna sebeptir.

Tesekkurler,

Hicks
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • quote:

Orjinalden alıntı: specx

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Vistadan nefret edenlerin nefret etme sebebleri

3.Xpye alışmışlardır.

ARKADASIM XPDE 100MB DA YAPTIGIN İŞLEMİ VİSTADA 300MB DA YAPIYORSUN AYRICA KASILMA ÇOK FAZLA HELE OYUNLARDA 1GB RAM YETMİYOR VİSTAYA XP AYRICA BU ZAMANA KADAR EN İYİ SİSTEMDİR.VİSTADAKİ GİBİ PROGRAM KURARKEN EVET HAYIR EMİNMİSİN SLOGANLARI SONRA AYRICA VERİLERİ XP DAHA HIZLI ATIYOR SONRA SİSTEMİ ÇOK YORAR VİSTA. XP DAHA RAHATTIR.SİSTEMİNİ 2 GB RAM TAK HATTA 4 GB RAM TAK XP UCAR VE VİSTAYIDA 4 GB KULLANSAN YİNE YETİSEMEZSİN XP NİN HIZINA.ÇEŞİTLİ PACKLERLE XP DE VİSTA OLABİLİYOR HEMDE KASILMADAN YANİ VİSTA NİYE KULLANAYIM Kİ AYRICA VİSTA BÜTÜN PROGRAMLARI DESTEKLEMEZ XP DE KULLANDIGIN COGU PROGRAMLARI VİSTADA KULLANNAMAZSIN.AYRICA VİSTADA HATA ORANI COK FAZLA FORMAT ATTIKTAN SONRA BİLE HATA VERDİ BENDE VİSTA XP DEN DAHA AZ SÜREDE KIRILMISTIRDAHA BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ SEY SAYABİLRİM

sisteminde kasıyor diye böyle söylüyorsun.Zaten o evet hayır sloganlarını(!) kaldırabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 31 Temmuz 2008; 22:43:25 >

• Bir Vista ezikliği sendromu daha...

istediğiniz kullanın niye nefret ediyorsunuz...
  • Vista kusursuz değil ama deneyimli iseniz sıradan programları kullanıyosanız... donanımlarınız çalışıyosa mis gibi işletim sistemidir.... 1 haftadır vista 64 bit kullanıyorum... ayrıca deneyimsiz adamların sorunların üstüne gitmeden araştırmadan vistayı kötülemesi harbi saçma..
    MARMARA SANAT OKULU Gitar Piyano Keman Yanflüt Klarinet Şan Eğitimi

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM
  • Merhaba,

Vista konusunda kotu diyenler kimler? Sen evinde Vista kullanip, kotu diyorsan, isyerinde 1-2 makina kullanip Vistaya kotu diyorsan bunu bana anlatamazsin. Evet gercekten Vista'nin cok buyuk problemleri var, ama bunu buradaki ve o testteki insanlarin farketmesi mumkun degil. Offline files, TCP/IP stack, encryption ve kernel seviyesinde problemleri oldugu asikar ama bunlari kaciniz duydu? Kaciniz kullaniyor? Bir son kullanicinin Vista ile yasayacagi 2 problem vardir, biri kopyalama zamani digeri de kurulum dosyalarinin tepki hizidir.

Lutfen bir urunu kotulerken insafsizca davranmayalim, bilmedigimiz seyler hakkinda kulaktan dolma bilgileri yaymayalim...

Tesekkurler,

Hicks
  • Vistaya bi türlü alışamadım gitti..uzun uzadıya kasıyor,program uyumsuzluğu falan filan yazıp hiç polemiğe girmeyecem ama şunu söyleyebilirim; Allah aşkına biri bana vistada yapılıpta XP'te yapılamayan bi program,uygulama vs. bişey varsa söylesin..benim bildiğim yok. haa longhorn zamanlarını hatırlayanlar NTFS'in yerine WinFS geleceğini hatırlarlar. bu yeni dosya sistemi vistayla birlikte hayata geçirilebilseydi işte o zaman XP'te olmayıp Vistada olan büyük bir farktan söz edilebilirdi. ama bugün için söz konusu bir fark göremiyorum. bazı arkadaşlar vistanın görselliğini övebilirler..haklılarda..ama sırf görselliğe girecek olursak ne görsel işletim sistemleri var bilen biliyor
  • Xp ilk çıktığında neler hissettiğimi unutmuyorum.Berbat gelmişti.Tek tek driverlerı kurmak filan.Vistayı ilk kurduğumda ise,direkt internete bağlandım ve hiçbir driverı kurmadan işlerimi hallettim.Vistada uyumsuzluk problemleri oldu tabi.Onlarında üstesinden geldim.Sp1 ile Vista şu an oldukça iyi.Kullanmadan,onun bunun söylediğiyle de Vistayı kötüleyenleri de anlayamıyorum.Vista bence Microsoft'un bugüne kadar yaptığı en iyi şey.

Bu arada Vista'dan değil Microsoft'tan nefret etmeniz lazım.Xp'de,daha öncekilerde yeterince kötü işletim sistemleriydi.Vista'da çok iyi değil ama,içlerinden en iyisi.Kullanmadan bilemezsiniz.
  • 1- XP ilk çıktığında neler hissettiğimi ben de unutmuyorum çünkü 98'den XP'ye geçiş devrim gibi bir olaydı. Benim gibi DOS 6.22'den beri bütün MS işletim sistemlerini kullanmış olanlar ne demek istediğimi anlarlar. Dolayısıyla bu konuda sana katılmıyorum. Vista da direk internet bağladım geldi demişsin..ee o kadar da olsun yani. yıl 2008..xp'nin çıkış tarihi de ortada

2- Kullanmadan eleştirenler falan demişsin..dediğin şekil eleştirenler varsa, ki olabilir o konuda haklısın. yalnız kendi adıma söyliyim;beta sürümleri de dahil olmak üzere 32+64bit hepsini denedim. Kendi açımdan WinME'ye benzetiyorum.

3- Vistayı sevebilirsin, övedebilirsin ama "Microsoft'un bugüne kadar yaptığı en iyi şey" dersen o zaman gülerim walla

• quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

1- XP ilk çıktığında neler hissettiğimi ben de unutmuyorum çünkü 98'den XP'ye geçiş devrim gibi bir olaydı. Benim gibi DOS 6.22'den beri bütün MS işletim sistemlerini kullanmış olanlar ne demek istediğimi anlarlar. Dolayısıyla bu konuda sana katılmıyorum. Vista da direk internet bağladım geldi demişsin..ee o kadar da olsun yani. yıl 2008..xp'nin çıkış tarihi de ortada

2- Kullanmadan eleştirenler falan demişsin..dediğin şekil eleştirenler varsa, ki olabilir o konuda haklısın. yalnız kendi adıma söyliyim;beta sürümleri de dahil olmak üzere 32+64bit hepsini denedim. Kendi açımdan WinME'ye benzetiyorum.

3- Vistayı sevebilirsin, övedebilirsin ama "Microsoft'un bugüne kadar yaptığı en iyi şey" dersen o zaman gülerim walla

Yok arkadaşım yanlış anlamışsın beni.Haklısın zaten söylediklerinde.Ben Vista'yı seviyorum ya da Vista çok iyi demedim ki.Sadece Vista Microsoft'un en iyi işletim sistemi dedim.Ben Microsoft'un genelinden nefret ediyorum.Söylediklern doğru tabi ama

Vista'nın driverları tanıma konusundan bahsettim.Sen demişsin ya Vista da direk internet bağladım geldi demişsin..ee o kadar da olsun yani. yıl 2008..xp'nin çıkış tarihi de ortada diye.eee yıl 2008 tamam Xp'nin Sp3'ü çıktı.Hala nerede driver tanıma özelliği.Kendide söylemişsin işte Xp'de bu özellik yok.Vista'da var ve bu da Vista'nın Xp'ye göre artısı oluyor.
    Ben Vista'yı övmüyorum.Vista ve Xp arasındaki farkları ortaya döküyorum.1 yıldır Vista kullanıyorum ve Xp'deki gibi ilginç hatalarlada karşılaşmadım bugüne kadar.Yine de Vista iyi diyemem.Çünkü sevmiyorum.Xp mi dersen,onu 2 kat sevmiyorum.Tercihim Mac'ten yana ama o da malum.Sınırlı program sayısı.

Umarın anlamışsındır.Eleştirmeden önce iyice oku istersen

• ev kullanıcıları için bence vistanın tek eksisi vardır..kopyalama hızı.. gerçekten çok kötü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

1- XP ilk çıktığında neler hissettiğimi ben de unutmuyorum çünkü 98'den XP'ye geçiş devrim gibi bir olaydı. Benim gibi DOS 6.22'den beri bütün MS işletim sistemlerini kullanmış olanlar ne demek istediğimi anlarlar. Dolayısıyla bu konuda sana katılmıyorum. Vista da direk internet bağladım geldi demişsin..ee o kadar da olsun yani. yıl 2008..xp'nin çıkış tarihi de ortada

Yok arkadaşım yanlış anlamışsın beni.Haklısın zaten söylediklerinde.Ben Vista'yı seviyorum ya da Vista çok iyi demedim ki.Sadece Vista Microsoft'un en iyi işletim sistemi dedim.Ben Microsoft'un genelinden nefret ediyorum.Söylediklern doğru tabi ama

Vista'nın driverları tanıma konusundan bahsettim.Sen demişsin ya Vista da direk internet bağladım geldi demişsin..ee o kadar da olsun yani. yıl 2008..xp'nin çıkış tarihi de ortada diye.eee yıl 2008 tamam Xp'nin Sp3'ü çıktı.Hala nerede driver tanıma özelliği.Kendide söylemişsin işte Xp'de bu özellik yok.Vista'da var ve bu da Vista'nın Xp'ye göre artısı oluyor.
    Ben Vista'yı övmüyorum.Vista ve Xp arasındaki farkları ortaya döküyorum.1 yıldır Vista kullanıyorum ve Xp'deki gibi ilginç hatalarlada karşılaşmadım bugüne kadar.Yine de Vista iyi diyemem.Çünkü sevmiyorum.Xp mi dersen,onu 2 kat sevmiyorum.Tercihim Mac'ten yana ama o da malum.Sınırlı program sayısı.

Umarın anlamışsındır.Eleştirmeden önce iyice oku istersen

birader sen xp ye karşısın vistaya karşısın anladımki sen çarşılısın herşeye karşısın sen iyisimi bişey kullanma

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.