Şimdi Ara

Vista'dan nefret edenler!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xpnin ömrü valla win95 gibi olacağına benzemiyor ne bereketli bir sistem 2014de kadar deva edecek bu sultanlık her halde.
  • donanım uyum sorunu olmadığı sürece ve masaüstü görünümünden çok program oyun performansı arayanlara göre xp her zaman vista dan daha iyi bir işletim sistemidir, vista nın xp den hızlı olabilme durumu sadece üreticilerin sürücülerini artık xp ye uygun yapmamaları, bu yüzden vistada iyi çalışıyor gibi gözüken bir bilgisayar xp de tökezleyebiliyor ama normal şartlar altında xp vistadan çok daha hızlı

ha xp gözlere eskidi artık, win2000 den hatta 95 98 den bu yana gelen benzer bir görüntü tarzı var, birçokları hala standart temayla kullanıyor dersek de 10 senedir aynı şeyleri görmek insanları sıkıyor doğal olarak, ama görüntüdeki yenilik gibi program erişimlerindeki yenilikler kullanıcıları pek memnun etmiyor, ha bunların olabildiğince minimuma indirilebilme şansı var ama herkes de bunu bilemiyor

sonuç olarak vista çıkış dönemi pazarlama hataları gibi faktörlerle temeli sağlam bir adım atamadı, ama bir açıdan da bakarsak vista çok büyük bir pazarlama başarısıdır da, win7 vistadan çok farklı diyenler olsa da win2000 le xp nasıl tabanda aynıysa vista yla win7 de aynıdır, bu yüzden microsoft insanların gözünde eksik başarısız olan vistayı bir şekilde yeni bilgisayarlarla zorunlu vererek şirketlerin de lisanslı kullanmaları zorunluluğuyla yüksek rakamlarda sattı, eğer vista başarılı ve insanların gözünde sorunsuz bir sistem olsaydı win7 bu etkiyi yapamayacaktı satışları düşük olacaktı vistanın aynısı ne gerek var almaya diyecekti herkes, şimdi ise vistadan ufak tefek farkları olan bir işletim sisteminin herkes çok büyük atılımmış gibi bekliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.