Şimdi Ara

Ve bende faturalı hatta geçiyorum :) yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 1 sene daha faturalı hatta geçmem derken bazı neden-ler-den dolayı faturalı hatta geçmeye karar verdim.

Karar verdim ama hiç faturalı hat işlerinden anlamam sizlerden yardım bekliyorum.

*Öncelikle kontörlü vodafone'dan faturalıya geçeceğiz böylece vergi ödemiyoruz galiba?

*faturalı hatta geçmek için illaki hat sahibinin mi bayiye gitmesi gerekiyor,herhangi bir ücret alınıyor mu?

*faturalı hatta geçerken ayrıca belge isteniyor diye biliyorum ama hat sahibi üzerine fatura falan yok başka hangi alternatif belgeler olabilir?

*vodafone'da fatura kesim günleri nedir?hangi gün faturalı hatta geçersek paket dakikalarının tümünü kullanabiliriz?(şu kalan gün sayısına orantılı dakika verilmesi olayı)

*cep avantaj mini her yöne + ve cep aile opsiyonu kullanacağız ilk fatura ne kadar gelir herşey dahil?

*cep aile opsiyonunu kurmak için müşteri hizmetlerini aramak yeterli mi?
    ve grup kurulduğunda ücretsiz görüşmeler anlık olarak başlıyor mu?

*mevcut hattaki kontörler nasıl dönüşüyor?

*bir de cep aile grubunda bir kontörlü hatta 10 tl yükleme talimatı versek 10 tl hatta yüklendiğinde mevcut tarifesinin 10 tl yükleme şartları mı geçerli oluyor?

şimdilik bu kadar,cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.gün içinde foruma giremiyorum.siz görüş ve önerilerinizi yazın ben fırsat buldukça bakarım.

• * Vergi ödemiyorsunuz sonuçta numara mevcut numaradır yeni açılma değildir.Sadece aylık 1 tl telsiz kullanım ücreti yansır.

* Evet hat sahibi bayiye gitmek zorunda.Ücret alınmaması gerekiyor normalde yani şöyle bir ücreti var denilcek birşey yok ama bayi kafasından ücret talep ederse o ayrı.Bir bayide bedavaya yaptırdığın bir işi diğer bayide 2-3 liraya yaptırabiliyorsun bazen.

* kredi kartı ektresi de kabul görüyor sanırım.Ben genelde direk kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı verme yolunu seçtiğimden ekstra bir belge talep edilmemişti.Bir arkadaş yazmıştı üstüne fatura olmayan kişi oturduğu evdeki kişi misal babasının üzerineyse fatura onunlada gidip halledebiliyormuş sanırım 1-2 kişide bunu onaylamıştı ama ben emin değilim.

* 6-15-21 i bildiğim kadarıyla kesim tarihleri.Bu tarihlerden 1 gün sonra faturalıya geçersen herhalde kullanabileceğin maksimum gün sayısını kullanmış olursun ilk fatura için.Ama çokta önemli birşey değil aslında çünkü dakika hakkıda tutarda ona göre bölünüyor.

* Tarife 30 günlük 20 tl ilk fatura kaç günlük olacaksa ona uygun şekilde orantılı bir fatura gelir misal 15 günlükse 10 tl gibi.Buarada cep aile paketi opsiyonundaki diğer hatlar faturasızsa bildiğiniz üzere enaz 10ar tl talimat vermek gerekiyor haliyle bunlarda faturaya biner unutmamak gerekir.Ama diğer hatlarda faturalı olacaksa sorun yok.Konuşma olarak gelecek fatura maksimum tam aysa 20 tl tam ay değilsede ona orantılı bir tutar gelir.Buna ilaveten siz sms yada internet paketi almazsanız bu ücret artmaz.Sadece ekstradan aylık 1 tl telsiz kullanım ücreti alınabilir okadar.

* Valla grup kurdurmak için bayiye yönlendiriyorlar bizde cep aile reisi tarifesinden cep avantaj miniheryöne+ geçtik grup bozuldu tekrar kurdurmak için bayiden hallettik ama siz bir arayıp sorabilirsiniz tabi yada direk faturalıya geçerken onu da o an yaptırırsınız.Ücretsiz görüşme olayı için acele etmeyin bugün biz tekrar kurdururken tüm onay mesajları gelmesine rağmen ilk 15 dk sorun yaşadık büyük ihtimal vodafoneun sistem yavaşlığıyla alakalı geç işleniyor herhalde ama sonra düzeldi şuan sorun yok.Grup üyeleriniz arasında kontörlü üye olacaksa onun üzerinden deneme yapabilirsiniz.

* Mevcut hatta ki kontörler burda bir arkadaş daha net yazmıştı % 70 yada % 80 oranında faturaya indirim olarak yansıyor.Misal 10 lira bakiyeniz varsa 10 değilde 8 lira olarak ilk faturanızdan düşüyor.

* Evet talimatla gelen bakiye mevcut tarifenin avantajlarını aktif ediyor.Örneğin biz 20 tl talimat verdik ben yenicep1 tarifesi kullanıyorum ve heryöne 2 dksı 30 kuruşa konuşma avantajım aktif oldu.

• -sadece telsiz kullanım vergisi var.hattı kullandıgın sürece 1lira ödersin.
    -ücretsiz , hat sahibi gerekli.
    -aileden herhangi birinin faturası yeterlidir.
    -bilmiyorum.
    -bilmiyorum.
    -bilmiyorum.
    -faturanızdan düşer.
    -bilmiyorum.
  • @çok geç,

Konuşma paketi + Cep Aile yanında, internet ve SMS paketlerini de faturalı olarak geçiş yapmayı unutmayın, faturasız hat iptal olunca, aynı anda faturasız diğer paketler de iptal oluyorlar.. Faturalıya geçince ilk önce yeni paketlerinizi tanımlayın, dalgınlıkla pahalı kullanımlar olmasın...

sadece şu hat için istenilen belge olayı biraz sorunlu.

hat sahibi üzerine ne fatura var ne kredi kartı var??ne yapacağız acaba?

Orijinalden alıntı: çok geç
    çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.

Babanızın üzerine olan bir kredi kartı veya elektrik faturası veya su faturası ve kendi kimliğinizle beraber babanızın kimliğini de götürürseniz halledebilirsiniz. Bu şekilde faturalı hat sahibi olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.

ikametgah belgesi

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikametgah artık geçerli değil diye biliyorum. yoksa eskiden sağlık karnesi de oluyordu mesela; ikisi de artık olmuyor.

evrak konusunda; araç ruhsatı, digiturk/kablo tv faturası felan da oluyor. anne baba adına evrak verilmek istenirse elektrik, telefon, su, doğalgaz dan biri de olabiliyor (Avea için bilgim); Vodafone müşteri hizmetlerinden bunun teyidi almanız daha sağlıklı olur.

Orijinalden alıntı: hypnosse

Turkcell'de aynı durum geçerli , aileden birinin faturası yeterli oluyor.

nası yani. ben babamın faturasını götürerek kendi adıma hat alabiliyormuyum?

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

aynen öyle:)
    babanızın faturası + sizin kimlik fotokobiniz vs.
    hat yine sizin üzerinize açılıyor ama babanız fatura göstermiş oluyor.
    babanızın gitmesine de gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle:)
    babanızın faturası + sizin kimlik fotokobiniz vs.
    hat yine sizin üzerinize açılıyor ama babanız fatura göstermiş oluyor.
    babanızın gitmesine de gerek yok.

oo bu iyi oldu abi. bugün faturalı hat almaya gidecektim. sonra işim çıktı vazgeçtim, o zaman 22 eylülü yani 18 yaşımın dolmasını beklemeliyim :) peki fatura benim adıma mı geliyor?

• herşey senin adına oluyor , sadece istenilen faturayı aileden biri vermiş oluyor;)
  • quote:

herşey senin adına oluyor , sadece istenilen faturayı aileden biri vermiş oluyor;)

bu iyi haber için çok teşekkür ederim. Gece gece söylemek ne kadar doğru ama Allah ne muradın varsa versin
  • bu arada aileden birinin adına fatura olur yazıp duruyorsunuz ama, kardeş adına fatura olmuyor. kimliğinizde anne baba adı olduğundan sadece anne veya baba adına fatura geçerli oluyor. o da her fatura değil, yani kredi kartı ekstresi, araç ruhsatı gibi şeyler olmuyor.

Orijinalden alıntı: basturkemin

bu arada aileden birinin adına fatura olur yazıp duruyorsunuz ama, kardeş adına fatura olmuyor. kimliğinizde anne baba adı olduğundan sadece anne veya baba adına fatura geçerli oluyor. o da her fatura değil, yani kredi kartı ekstresi, araç ruhsatı gibi şeyler olmuyor.

telefon elektrik faturası oluyor dimi?

quote:

bu arada aileden birinin adına fatura olur yazıp duruyorsunuz ama, kardeş adına fatura olmuyor. kimliğinizde anne baba adı olduğundan sadece anne veya baba adına fatura geçerli oluyor. o da her fatura değil, yani kredi kartı ekstresi, araç ruhsatı gibi şeyler olmuyor.

quote:

... anne baba adına evrak verilmek istenirse elektrik, telefon, su, doğalgaz dan biri de olabiliyor (Avea için bilgim); Vodafone müşteri hizmetlerinden bunun teyidi almanız daha sağlıklı olur ...

• quote:

quote:

5 sene öncesine götürdün beni kardeşim

quote:

Adınıza kayıtlı sabit faturanız yoksa aşağıdaki evrakları kullanabilirsiniz:

Son iki dönemden birine ait Maliye Bakanlığı Onaylı e_fatura

İkametgah veya yerleşim yeri belgesi

Kamu Kurumu Kimliği ya da TSK Kimlik Kartı

En az 2 faturanız çıkmış Vodafone abonesi iseniz, önceki hatlarınızın kısıtlı olmaması koşuluyla GSM Abonelik Sözleşmesi, Cihaz Faturası veya Özel Cihaz Bildirim Formu ve Nüfus Cüzdanınız ya da Nüfus Cüzdanına Alternetif Evraklardan biri ile abonelik yaptırabilirsiniz.

Sabit fatura eşinizin, annenizin, babanızın, reşit kardeşinizin üstüne kayıtlı ise sabit fatura ve ilişkilendiren evrak (eşiniz ise evlilik cüzdanı , anneniz- babanız – kardeşiniz ise kimlik alınır ve kütük bilgileri karşılaştırılır)

Şahsınızın yada birinci derece yakınınızın adına kayıtlı son 2 dönemden birine ait sabit faturanın ilgili kurum veznesinden alınmış üzerinde adres bilgisi olan ödendi makbuzu

Şahsınızın yada birinci derece yakınınızın adına düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz, sabit telefon, kablolu tv abonman sözleşmesi (son iki aydan birinde düzenlenmiş)

Son 2 aydan birine ait Kredi Kartı Ekstresi

Kredi kartı ekstresi eşinizin, annenizin, babanızın, reşit kardeşinizin üstüne kayıtlı ise kredi kartı ekstresi ve ilişkilendiren evrak (eşiniz ise evlilik cüzdanı , anneniz- babanız – kardeşiniz ise kimlik alınır ve kütük bilgileri karşılaştırılır)

Bankalara ait Taksitli kart ekstreleri (Avantaj kart, Bonus, Axcess....)

Bankalara ait Taksitli kart ekstresi eşinizin, annenizin, babanızın, reşit kardeşinizin üstüne kayıtlı ise taksitli kart ekstresi ve ilişkilendiren evrak (eşiniz ise evlilik cüzdanı , anneniz- babanız – kardeşiniz ise kimlik alınır ve kütük bilgileri karşılaştırılır)

Bankada otomatik ödeme talimatı olan faturalar için banka tarafından gönderilen son 2 aydan birine ait fatura ödemeleri bildirim listesi

Araba Ruhsatı

Çiftçilik Belgesi

Silah Ruhsatı

Mail Order Talimatı

1000 TL. değerinde banka teminat mektubu

1000 TL değerinde kefil ve kefilden abonelik evrakları

TCC, Vodafone Cep Merkez, Call Shop , Kurumsal Satış noktalarının kefil olması durumunda, Nüfus Cüzdanınız ya da Nüfus Cüzdanına Alternetif Evraklardan biri ile abonelik yaptırabilirsiniz. Kefilden sadece kefaletname alınır.

Devlet memuru, Devlet memuru 1.Derece yakını, Özel Şirket çalışanı, TCS çalışanı, ISO tarafından açıklanan en büyük 500 şirkette çalışan, Engelli, Engelli 1. derece yakını, Şehit yakını ve vazife malulü ile (var ise) devlet tarafından bu iki gruba eş statüye tabi kişiler, KKTC gazisi, TSK & Emniyet Teşkilatı Personeli, Medya Personeli, Öğretmen, Emekli, Serbest çalışan ya da Polis okulu, polis akademisi öğrencisi iseniz, adınıza kayıtlı sabit faturaya alternatif evraklar ile abonelik yaptırabilirsiniz. İlgili evraklar hakkında detaylı bilgi verebilmemiz için, bulunduğunuz statüyü tarafımıza bildirmeniz yeterli olacaktır.
    -

yukarıdakilerden biri illaki vardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.