Herkes dua ediyor Allahım lütfen bizi virüsten kurtar bizi koru diye. Virüsü gönderen kendisi zaten? Bizi korumak gibi bir derdi olsa böyle bir virüs gönderir miydi? Ya da bunun yolunu açar mıydı? Milyonlarca insanın ölmesine göz yumar mıydı? Ailenizden birinin ölmesine? Bu ailen için seri katil tuttuğunu bildiğin bir adama gidip "lütfen ailemi katillerden kötü insanlardan koru" demek gibi bir şey. Bir de "biz insanoğlu çok bozulduk ceza olsun diye bu virüsü gönderdi" diyen insanlar var. Aynen kardeşim 2019 da cennetlik insanlardık 2020 de şeytana dönüştük. Ha "Allaha biraz yalvarayım da belki bana bir kıyak geçer" diyorsanız bu görüşünüze saygıyla eğiliyorum orası ayrı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 30 Temmuz 2021; 0:48:36 > |
Virüsü gönderen tanrı, ama çözümü ondan bekliyoruz.

-
-
Linç loading..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiçbir halt edemezler
En fazla konu kapanır.
-
Linç etmek isteyen çoktur da, yazacak birşey bulamazlar, ancak arapça bir kaç kelime söylerler
veya
"nas 34" te açıkça belirtilmiştir ki... diye devam edip, konu sahibini ve inanmayanları kafir ilan ederler
-
Hocam pandemi insan kaynaklı olabilir, komplo teorisi biliyorum ama imkansız da değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat böyle başına iyi bir şey geldiğinde tanrı aklına gelmiyor başına kötü bir şey geldiğinde salya sümük dua ediyorsun. Böyle kullara her şey müstehak. İnsan kadar rezil bir yaratık yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dünyada ne kötülük varsa insandan geliyor.Bütün insanlık yok olsa dünya cennet gibi olur zaten...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Virüsü gönderenin Allah olduğuna inanıyor ama kurtarabileceğine inanmıyor buda ilginç
-
Mantıklı olan bu değil mi?
Kim bozduysa o düzeltsin
alskdfljdlsfkjskldfs
-
-
Kurtaramayacak demedim. Ama sanki başımıza gelenlerin sorumlusu o değilmiş gibi onu temiz bir kurtarıcı olarak görmeyi mantıksız buluyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Kurtaramayacak demedim. Ama sanki başımıza gelenlerin sorumlusu o değilmiş gibi onu temiz bir kurtarıcı olarak görmeyi mantıksız buluyorum.
Benim bu konuya bakış açım farklı. Bana göre tanrı kattrilyonlarca varyasyon oluşturma ihtimali olan bir yaratımını salıyor ve sonra o yaratımdan nasıl varyasyonlar oluşursa oluşsun bir daha dönüp bakmıyor. Bana göre tanrının ilgisi sadece ilk yaratımında sonra ne olup bittiğine ilgi gösterdiğini sanmıyorum.
-
sen allaha baş mı kaldırıyorsun aslan
-
Movie Boxyoutube
-IMDb Movie Info-(Everything About This Movie): http://www.imdb.com/title/tt0486576/ -Copyright(©) And Credits: TM & © FOX (2007) -Movie Scenes & Clips Please Click Here: https://www.youtube.com/channel/UCuqeWLGxGZHPlDYhtWU6mTQ -Video Aspect Ratio: Official -Upconverted & Upscaled 4K Quality: 3840x2160 (ULTRA HD) -Fair use. -Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. -All the Rights in This Content Belong to Their Respective Owner/s.https://www.youtube.com/watch?v=y8UzTzz0vZg&ab_channel=MovieBox -
Ölüm doğal bişey yanardağı patlaması gibi virüste böyle herkesin sınavı ayrı bakın korona ilk zamanları çinlilere avrupada yapılan olay çok dövme kilitleme yada hasta olanlar sevmediği insanı korona bulaştırması gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar hep sınav. Önce gönderiyor sonra kurtarıyor. Arada isyan eden çıkarsa Alıp cehenneme atıyor. Bence güzel taktik 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten sınav ama sonuçlar hep senin tercihine bırakılmış ve sana çok sayıda torpil yapılmış, hatta sınava girme tercihi bile sana verilmiş çok ama çok kısa bir sınav. Sınava girmeyi tercih ettin, buna rağmen önce sınavsız mükafata kavuşturuldun, orda rahat durmadın ve mükafatı kaybettin. Sana yeni bir şans verildi ve kısa bir süreliğine sınava sokuldun, doğrular sana gösterildi ve sayısız artı puan kazanma şansı verildi, eksi puan yolu daha az ve katsayı ekside 1 iken artı puanlı işlerde minimum 10. Üstüne bir de durumunu/niyetini iyi tutarsan kanaat notu vb olma durumu da var. Sonuçta ana irade bizim değilken ve her şeye maruz kalıp ses çıkaramayacakken ciddi oranda imkan verilmemiz ve adalet ve mükafat durumları bizim için çok büyük şans.
-
virüsü gonderen tanrı deel. cehapaliler. tanrı yoktur Allah vardır.
Benzer içerikler
- digiturk sanal kumanda android
- saç simülasyonu yaptıranların yorumları
- sol tarafa yatınca kalp ağrısı
- paşam ne demek
- aliexpress vergi
- en ilginç rekorlar
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X