Şimdi Ara

Virus, Trojan girdi, internete giremiyorum*SORUN ÇÖZÜLDÜ*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet bağlantım var, ping atabiliyorum ve hatta LoerateVoip ve NONOH adlı 2 voip programı da internete bağlanabiliyor fakat internete en kolay bağlanan program olan SKYPE bile bağlanmıyor, Opera, Firefox, IE7, Netscape, gibi browserlar ile hiç bir şekilde bağlanamıyorum. Virus ve malvare taraması yaptım (AVG free, Antivir ve Kaspersky ile) Heur.Invader diye bir trojan ve buna bağlı PE_Patch.UPX diye birşey buldum ve sildim. Bu arada geri yükleme noktaları tamamen silinmiş ve hatta takvim bile çıkmıyor yani sistemi önceki bir tarihe geri yüklemem mümkün değil. Host dosyasında bir kısıtlama olduğunu düşünüyorum, bunu nasıl editleyabilirim acaba?

Yardımlarınıza teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acosan -- 9 Haziran 2008; 12:27:27 >

• format atmayı deneyebiliirsin
  • Bu kımıl zararlısı büyük ihtimalle dll veya benzeri önemli bir dosya uzantısına dadanıp bazı dosyaların içeriğini değiştirmiştir. Virüs'ü kesin olarak sildiyseniz (bu programlarla bunu yaptığınızdan çok emin değilim) sadece Windows'u onarmanız yeterli olacaktır. Yine de en temizi format atmak elbette.
  • emin isen yaz, emin değilsen yazma thunder.. yaktın beni thunder, senin yüzünden ceza almayı göze aldım. format mı tavsiye etti biri ne????? inanmıyorum yaaaa

• Format en son düşünülecek çare, format tavsiye eden arkadaşların bilgisayarında herhalde kurulu fazla program ve bilgi yok.

Eğer bilen var ise "Hosts" dosyasını editlemek için bilgi lazım. Windows/sistem32 içinde bir dosya olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

emin isen yaz, emin değilsen yazma thunder.. yaktın beni thunder, senin yüzünden ceza almayı göze aldım. format mı tavsiye etti biri ne????? inanmıyorum yaaaa

çok biliyosan sen yazsana boşa geyik yapacagına The souls migration başkalarıyla dalga geçiceğine
  • internete girmek isteyince İnternet explorer 127.0.0.1 e bağlanmaya çalışıyor. (Explorer'da durum cubugunda görebilirsin)
    HijackThis ile hemen sorunu çözebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda tekrar güvenli kipte AVG 8 ile taratıyorum. Bitince dediğinizi uygulayıp hijack this ile kontrol edeceğim.
  • Arkadaş link verdi girdim pc yavaşladı gibi kaspersky 7.0 internet secuirty yüklüyorum bakıcaz..
  • Dostum trojanlar başa bela.Truva atı olarak gösteriyor antivirüsler bulsa bile silemiyorlar. En temizi normal format atmak. Hızlı formatta silinmeyen tipleri de var.Garanti iş yapmak daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Haziran 2008; 15:46:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

Dostum trojanlar başa bela.Truva atı olarak gösteriyor antivirüsler bulsa bile silemiyorlar. En temizi normal format atmak. Hızlı formatta silinmeyen tipleri de var.Garanti iş yapmak daha iyi

Desene tüm orjinal programlar gidecek..
  • DVD ye çek kardeş yada usb hdd ye kopyalayıp emin olmadığın sitelere girmezsen bir daha böyle şeyler yaşamazsın
  • Net Limiter adlı programı kurmuş idim, sorun bundan kaynaklanıyor imiş, kaldırdım ve herşey düzeldi.
  • Çok trojan attım bu kadar dert yapiyor muymus yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.