Binbaşı
25 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
başlıktaki aracı arıyorum arkadaşlar iletişim mesajla modifiyeli filan istemiyorum sade olacak
Arkadaşlar kullandığım gigabyte ga-ep35 ds3r model anakartıma bugun gidip 2gb kingston hyperx 1066mhz ram aldım.yanlız anakartım ram'leri pc6400 olarak görüyor 8500 görmesi gerekirken.böyle oluncada ram'ler 800mhz de çalışıyor.bios güncellemesi yeni yaptım ama halen aynı.anakartın desteklediği ram'lerin pdf dosyasını indirdim ama bişe anlamadım :S
2 sene önce aldığım asus dizüstü makinamın sol menteşesi kasasını kırdı.hatta sadece kasaylada kalmadı ekran ile anakart arasındaki devreyide kopardı.4,5 senelik dizüstü cihazlar gördüm ama hiç birinde ne kasa çatlaması gördüm ne başka bişe.Birde garantisi bitti diye(ne tesadüf ki garantisi bittikten sonra kırıldı kasa) kargo ücretini karşılamıyorlar.UPS kargo ile çalışıyorlar.Ben ücret ödemek istersem 30 TL ye gidiyor kargo.Eğer asus öderse 4TL ! Telefon müşteri hizmetleri sıfır zaten.en az 2,5 dakika bekletir santral tüm oparatörler dolu diye.sonra pat diye kapanır telefon.ararsınız bida aynı ararsınız bida aynı.en son başka bölüme ulaşır ordan aktarım yaptırırsınız ! bir daha asus mu ? hayatta almam.Bakalım yurtiçi kargoya gönderdim yapılacak mı yoksa müşteri hatası mı denecek en az 1 ay sonra göreceğiz

Arkadaşlar bilgisayarımı temizlemek için söktüm temizliğini filan yaptıktan sonra tekrar topladığımda " award bootblock bios v1.0 " hatası vermeye başladı.internette biraz araştırdım yok disket davası filan yazıyor.ama yazılanlar eski oldugu için tekrardan donanımhabere sorim dedim.evet arkadaşlar bilgisi olanları buraya bekliyorum
Arkadaşlar biliyorum yeri burası değil ama.sql server bölümünde cevap çok geç gelir diye buraya yazmak zorunda kaldım :(

aldıgım hatanın resmini ekledim yardım edecek birileri varsa lütfen arkadaşlar.kaç gündür kafayı yicem bi türlü olmadı

Arkadaşlar başlıkta gayet açık sorunum.upload hızı yüksek internet baglantılarını konusunda önerilerinizi bekliyorum.LÜTFEN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN
Arkadaşlar bi iş yeri için program yapacam ama bi kaç yerde takıldım.aslında program basit.şöyle bişe.ben programı yapacam o sabit ip li makinada kurulu olan sql server 2005 e baglanıp ordaki database i kullanacak.şimdi kendi çabamla yaptıgımda localhost olarak gösterdigimde database yolunu herşey tamam sorun yok çalışıyor.ama ip girdigim zaman yapamıyorum.o yüzden sql server ı uzak olarak kullanmam için gerekli ayarlamaları istiyorum sizden.umarım derdimi anlatabilmişimdir
Şuanda başımda bulunan mevzuyu sizinle paylaşim dedim arkadaşlar.Olayı kısaca özetleyim fikirlerinizi alayım.Anneler gününde anneme hediye olarak buzdolabı aldık.neyse buzdolabı pazar günü geldi.sabah 12 gibi filan geldi.neyse dolab gelirken kartonu aşağıda sökülmüşü.asansöre sığmadı diye.neyse yerleştirdik dolabı.daha sonra(bi kaç saat sonra) alt tarafta bi 10 cm boyunda boya kalkması oldugunu farkettim.Aldığımız yer kapatmışlardı o yüzden ertesi günü babam gitmiş bildirmiş durumu.tamam değiştirirz orayı demişler.aradan 4 gün geçti ama ne gelen var ne giden.en son baştan gittim.müşteri hizmetleri ile görüşün dediler.eywallah dedik.aradık anlattık geldiler baktılar dolaba gördüler boya kalkan yeri.tamam biz size bildirirz dediler.daha sonra aradılar kapak değişecek dediler.tamam dedim ama ücret karşılığında değiştirirz dediler.bende şalterler attı.nasıl olurda garantili dolabın tamiratı için benden ücret istersiniz filan dedim.yok hala sürdürüyorlar bu durumlarını.Peşini bırakmıcam gerekirse arçelige dava açacam.ben 1.500 TL para vermişim dolaba bide kendi ayıplı ürünleri için mi para ödiyecem.Sizin fikirleriniz düşünceleriniz neler arkadaşlar bu durum karşısında??
arkadaşlar tüketici haklarına başvuracagım ne yapmam lazım nereye gitcem kime derdimi anlatmam gerekli :S
arkadaşlar bu numara hangi ülkeye ait yada nasıl bi numara yaw 0653256888XXX böyle bi numara
Hakkında
Meslek: bilişim teknolojileri
İlgi Alanları: bilgisayar donanım ve yazılım
Forum İkinci El İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Calibre
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.639
İkinci El Bölümü Mesajları: 579
Konularının görüntülenme sayısı: 346.201 (Bu ay: 539)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.