< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bakın bu virüs ile alakalı tedbirli okmakta fayda var lakin paranoya olmaya gerek yok, dışarı çıkarsın açık hava da arabanı çalıştırırsın sonra hiç birşeye dokunmadan, kimse ile sosyal mesafeyi bozmadan temas kurmazsın eve gelir gelmezde elini yüzünü yıkayıp kıyafetlerini değiştirirsin, kısaca gerekli tedbirleri alırsan nasıl bulaşabilir virüs? Sıkıntı gereksiz yere sokağa çıkanlarda, halay çekenlerde asker uğurlaması yapanlarda, zaten bu tarz saçmalıklar yapmasa idik bu aşamaya gelmezdik. Ayrıca konu dışı ama biz ne yapalım ben kolluk kuvvetiyim, eşim sağlıkçı her gün çıkıyorum dışarı 2 yaşında çocuğumuz var mecbur her gün bakıcıya gidiyor. Anlayacağınız hayat bazıları için devam ediyor... Millet olarak kantarın topuzunu hep kaçırıyoruz ya çok abartıyoruz yada hiç umursamıyoruz... İyi karantinalar.
|
bişey olmaz merak etmeyin,sanki 30 senelik karbüratörlü torosa biniyorsunuz
insanlar bir garip yav |
ben napayım işe gidiyorum hemde hastane arabanın içi covid 19 diskosu oldu
|
arabaya bin 15 dk falan dolaş, olduğu yerde motoru ısıtayım deme daha zararlı
|
uzun süre hareket etmezse lastikteki teller için zararlı
|
araba 4 yasindan azsa bisey olmaz merka etmeyin calistirmayin. 4 7 yas arasiysa bi rolantide calistirin yeter. caninizdan degerli mi. egzozuna suspansiyonuna vs bisey olmaz bu kadar da abartmayin.
|
Sadece araba mı?Gökyüzünde uçan uçak kalmadı.Havada kalmak için tasarlanan makinalar bu zamana kadar görülmemiş sürede yerde yatacaklar.Kimbilir uçaklar için ne zararları vardır.
|
4-5 günde bir aracı alın 20-30 dakika gezin lastiği dönsün olduğu yerde rolantide çalıştırmak arabaya fayda sağlamaz..
Arkdaşın araç 3 ay yatmışdı kardeşi ara ara akğ boşalmasın diye 3-4 günde bir rolantide 30-40 dakka çalıştırmış çocuk bir geldi tamam akü dolu ama servise soktu rutin bakıma arka sol lastik dönmüyormuş kaliperlerin içi hep yağmurdan falan su dolmuş. |
Allah aşkına abartmayın yahu. Araba 2019 modelmiş zaten 1 ay yatsa yine tek marşta çalışır. Yok çıkacakmışsınız da ısıtacakmışsınız da. He keyif için gezecekseniz başka ama dursun durduğu yerde. Sokakta duran nesneler bunlar, çok anlam yüklemeye gerek yok.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 10:48:30 > |
|
|
|