Şimdi Ara

VIRTUA FIGHTER 5 ÇIKTI! <<-VF5 GENEL KONU->> (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar,

bu oyunun full halini oynayan varsa yorumlarini almak isterim.
    dead or alive 4 'ten sonra henuz guzel bir dovus oyunu goremedik X360'ta.

acikcasi VF5'in demosunu indirdim ve hic begenmedim. begenenler nasil begeniyor anlamadim. Dead or Alive 4 cok daha iyiydi.

full'u demodan iyiyse hemen edinelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Oyun kesinlikle free'mi?

Beyler çok önemli please!
  • ntsc u ve pal de çalışıyor ntsc j de çalışmıyor j ciler asia versiyonunu bekleyecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bir inceleme 9/10
    http://www.pro-g.co.uk/xbox360/virtua_fighter_5/review-2.html

Xbox Live sistemi lagsız çalışıyormuş. Online önerilir.

en az 8 i hakeden bir oyun ben oyunun demosunu beğendim ayrıca fullünüde bugün deneyecem
  • Oyun çok basit olmuş. Konuda ki çoğu kişi gibi bende beğenmedim.
  • Yorumlara bakılırsa ps2 de tekken oynamaya devam.Sırf tekken yuzunden hala kaldıramadım ps2 yi... TeKKeN forever :)
  • Basit olmuş diye bir bahane mi var ya. Xbox Live'den oynayın bakalım yine basit mi?
  • Oyunun genelinden bahsediyorum, zorluk seviyesinden değil.
  • Ya o kadar bağardılar region free diye şimdi -u-pal- çıkarttılar.Hak mı reva mı?2008'e gelmişiz hala bölge kilidi koyuyorlar ayıp
  • full ile demo arasinda kalite farkı var mı arkadaslar ?
  • kalite farkından kastın grafiklerse fark yok full sürümünde kapalı olan adamlar açık komboları yapabildikten sonra gayet zevkli oyun dead or alive kadar rahat kombo yapılmıyor oynanışı beğenmeyen arkadaşlar komboların zor oluşundan beğenmiyor olabilir biraz gayret etmek lazim
  • bir oyun ancak bu kadar güzel olabilir harika 9 alır
  • J'ye ne zaman çıkar arkadaşlar?Eskiden hep "j" ye öncelikli çıkardı nazar değdirdikLütfen bir bilen cevap yazsın ne zaman oynayabileceğiz bizler ""J" sahibi olarak?Mahrum kalmayız inşallah
  • Oynanış Dead Or Alive 4'ten daha yavaş ve combolar da az geldi bana. Karakter sayısı iyi.
    Kıza gıcık oldum ya easy'de bile açık farkla yeniliyorum. Ninja'yı sevdim
  • Millet çatur çutur oynuyor beğenmedikleri halde, ben 1 yıldır bekliyorum ama daha da bekleyeceğim sanırım.
    (BKZ.İRONİ'NİN HASOSU)
  • Ntsc-j çıkış tarihi 6 aralık imiş

Microsoft yavaş yavaş Japonyayı boşlamaya başladı. Bütün oyunlar geç çıkar oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 26 Ekim 2007; 13:06:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Ntsc-j çıkış tarihi 6 aralık imiş

Microsoft yavaş yavaş Japonyayı boşlamaya başladı. Bütün oyunlar geç çıkar oldu...

Bu bir şakamı?6 ARALIK'a kadar ben 6 defa ölürüm
  • Hayır japonya için özel dil ve ses desteği olduğu için geç çıkıyor. Yoksa aynı oyun olsa direk çıkarırlar
  • PS3'e bile 6 ey evvel çıktı aşağı yukarı.Yani oyun kim bilir taa ne zaman hazırlanmaya başlanmıştır(ps3 ile beraber multi olacağı mutlaka önceden bellidir 6 ayda portda olmayacağına göre)Ne bu extra içerik için dünyanın en büyük oyuncu kitlesine sahip japonya'yı bekletmek?(gerçi çoğu ps3'e köpek gibi sadık ama yinede çok alıcısı ve sahibi var 360'ın)Yani bundan sonra ntsc-j konsola ufaktan darbeler gelmeye devam ederse kan çıkar.Önce fifa08(hiç işim olmasa da) sonra bu.İnşallah aklımıza gelen başımıza gelmez.Eskiden ayrıcalıklıydık şimdi ne oldu?Hatta FLATOUT3 adlı araba oyunuda hiç çıkmadı bu bölgeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 26 Ekim 2007; 14:11:07 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.