Şimdi Ara

VIRTUA FIGHTER 5 ÇIKTI! <<-VF5 GENEL KONU->> (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha ne yalan diyeyim...Dead or Alive4 ve cogu dövus oyunlari guzel ve zevklidir, birkac saat eger tek basina oynarsan, arkadasin geldigi zaman - birbirinizi patakladiginizda yuzlerce saat gecse anlamazsin ama arkadasin her zaman musait degil. Dövus oyunlarinin daha uzun ömurlu ve zevkli olabilmesi icin saglam bir online destegine ihtiyaci var. Dead or Alive 4'u 100 saatden fazla oynamisimdir (Live uzeri sadece, sabah-aksam-gece farketmiyor), eminim VF5'ide rahat bir 100 saatden fazla oynarim

Live uzeri cok guldugum, cok zevk aldigim 2 oyun serisi var, biri Dead Or Alive-serisi (Dead Or Alive Ultimate ve Dead Or Alive 4), digeride Splinter Cell-serisi (Splinter Cell Pandora, Chaos Theory, Double Agent), bu oyunlar kadar zevkli, yuksek derecede adrenalin kick veren ve bol gulmeli gecen baska hicbir oyun görmedim/oynamadim. Ve cogu xbox ve 360 oyunlarini oynamis bir kisiyim.

Yanlis anlasilmasin, oyunlarin ne kadar iyi oldugunu yazmiyorum burada...sadece Live uzeri bu oyunlarin 10 uzerinden 20 puanlik oyunlar olduklari

• Buyrun arkadaşlar, Demoyu indirenler izlenimlerinizi yazın. Oyunun yapımı da tamamlanmış bulunmaktadır.

674MB demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 12 Ekim 2007; 14:48:52 >
  • Demo kaç MB?

Fifa oynarken insin bu da :)

Edit: Demo 674 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ekim 2007; 14:48:04 >
  • indiriyim hemen inşallah fazla bişey değildir.Bu arada The simpsons demosunu da indirin baya eğlenceli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 12 Ekim 2007; 15:37:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

indiriyim hemen inşallah fazla bişey değildir.Bu arada The simpsons demosunu da indirin baya eğlenceli....

Tolga, hangilerini oynayalim...daha elimizdeki oyunlarin zevkini cikaramadikki yeterince, birde tonla demolari yukleyip oynayalim
    sega, Virtua Fighter 5 Live destegi sayesinde ben ve benim gibi bircok fightingseverleri kazandi, singelini seytanlarlami oynayacam...veya ara-sira arkadaslar geldigindemi...kim ugrasir

Hori Fighting Stickle beraber siparisimi vermisim...
    Hori'yle tum arcade oyunlarida fistik gibi oynanir...örn. PacMan, Galaga, Frogger, Bomberman Live vs. vs.

• Doğru diyosun aslında o kadar oyun içinde demolara pek vakit ayrılamıyo ama simpsons çok küçüçtü 200 mb civarı emen indi benim homer ın top olup yuvarlanmasına bittim....
    edit:300 mb civarı bide demo indirmek backgroun download sayesinde çok kolay konsol kapalıyken download yapıyo hm ısınmıyo hem elektrikten tasarruf hem sizin içiniz rahat oluyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 12 Ekim 2007; 21:05:48 >
  • Arkadaşlar demoyu indirdim,oynadım.İlk izlenimlerim;karakter modellemeleri dövüş oyunlarının en iyisi denebilir.Grafiklerde gayet net ve temiz.Fiziksel etkileşimler çok iyi rakibinize vurduğunuzda joypad in titreme seviyesi gerçekten dövüştüğünüzü hissettiriyo.yalnız oyun fazla akıcı değil ve öyle aman aman kombolar yok.Ayrıca adama o kadar sopa atıyoruz ne surtatında morluklar var ne de etrafta kan var.Yapmayın artık next gen dedik bağrımıza bastık....
  • Demo 1 saat önce bitti nerde ise mükemlel diye bilirim Adamlar Sanki Gerçek gibi Biran önce tam sürümü çıksında oynayalım.
  • PS3 versiyonunun oynanışı cidden kötüydü. Tekken 5'in oynanışı bile 1000 basıyor bence VF 5'e.
  • Benim de az kaldı bakalım.

Live çok yavaş ne rezalet birşey ya. Her demo yavaş iniyor fıttırıyor insan.
  • bende oyunu indirdim oynadım grafikler çok iyi fakat oynanış çok kötü dead or alive den farkı yok bence , tekken gibi bir dövüş oyunu ne zaman çıkaracaklar şu konsola merakla bekliyorum. yine pc de satanic battle 4 oynamaya devam...
  • Oynadım ben de. Grafikleri bile ortalama buldum, DoA4 den iyi değil. Oynanış tam rezalet. İndirmeye değmez kesinlikle. Hayır bunu oynayacağıma Mame32 açarım SF3 Alpha Zero oynarım binlerce kat kaliteli ve zevkli. Yazık bu Virtua Fighter ın yapımına harcanan paraya.

Şu oyun dünyasında Street Fighter, Tekken ve Mortal Kombat kadar kaliteli başka dövüş oyunu göremeyeceğiz sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oynadım ben de. Grafikleri bile ortalama buldum, DoA4 den iyi değil. Oynanış tam rezalet. İndirmeye değmez kesinlikle. Hayır bunu oynayacağıma Mame32 açarım SF3 Alpha Zero oynarım binlerce kat kaliteli ve zevkli. Yazık bu Virtua Fighter ın yapımına harcanan paraya.

Şu oyun dünyasında Street Fighter, Tekken ve Mortal Kombat kadar kaliteli başka dövüş oyunu göremeyeceğiz sanırım.

+45894908958905890589053048430639085085

hocam xbox360 tekken serisine el atmazsa dövüş oyunlarında Ps3 " herkez haddini bilsin" muhabbeti yapar, hatta hiç konuşturmaz bile.
    bi oyun anca bukadar ot olur, grafikler eh denecek şekilde ama oynanış haraketler vs berbat, tekken3 bile bunu havada karada harcar + Mame32 oyunlarında SF3 Alpha Zero gerçektende binlerce kat daha zevkli. büyük hevesle bi dövüş oyunu beklerken hayal kırıklıgı oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oynadım ben de. Grafikleri bile ortalama buldum, DoA4 den iyi değil. Oynanış tam rezalet. İndirmeye değmez kesinlikle. Hayır bunu oynayacağıma Mame32 açarım SF3 Alpha Zero oynarım binlerce kat kaliteli ve zevkli. Yazık bu Virtua Fighter ın yapımına harcanan paraya.

dostum eğer oynamadıysan satanic battle 4 ü tavsiye ederim , ken ve ryu hiç bu kadar zevkli olmamıştı , kombonun tadına varacağına eminim.

oyun freeware bir oyun olduğundan linkleri vermekte bir sakınca görmüyorum

http://rapid-share.com/files/6432350/KofDom_4.part1.rar
    http://rapid-share.com/files/6568535/KofDom_4.part2.rar
    http://rapid-share.com/files/6568738/KofDom_4.part3.rar

• İndirenler resim çekerse sevindirik oluruz.AKİRA'nın bulunduğu bir resim olursa daha bir mutlu oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

İndirenler resim çekerse sevindirik oluruz.AKİRA'nın bulunduğu bir resim olursa daha bir mutlu oluruz

Ryu'nun yand.an yemiş hali işte Akira. Aduket çekemez tabi...
  • Oyun Region Free Değil. Sadece Ntsc/u Ve Pal Çalışır Ntsc/j De Çalışmaz..
  • ayrıca demo silinip oyun çıktı yazılsa fena olmaz
  • Dövüş oyunlarından zevk alamadım oldum olası. Gerçeklikten çok uzak yapıyorlar. Havada uçmalar ışık saçmalar falan benim tarzım değil.
    Bildiğim bir dej jam diye oyun vardı daha gerçekçi ama o da hoşuma gitmemişti.

Heyecanla UFC'yi bekliyorum artık.
    Ah bir videodaki gibi çıksa...
  • Bir inceleme 9/10
    http://www.pro-g.co.uk/xbox360/virtua_fighter_5/review-2.html

Xbox Live sistemi lagsız çalışıyormuş. Online önerilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.