Oynanış Dead Or Alive 4'ten daha yavaş ve combolar da az geldi bana. Karakter sayısı iyi. Kıza gıcık oldum ya easy'de bile açık farkla yeniliyorum. Ninja'yı sevdim
bi o ninja var zaten gerisi harbi harbi ot, hele o beyaz karate elbiseli adam adı akira mıdır nedir, bi iş bitirecek tipi var adamda ama herif 5 x 10 kalas dead or alive4 harbi bu oyuna 10 basar be :)
Arkadaşlar oyunda baya hareket var. DOJO MODE geçin COMMAND TRAINING BAŞLAYIN. Adım adım size yeni hareketler öğretiyor , basitten gelişmişe doğru. Çok değişik hareketler var. Fake atma bile var. Ama şahsen bu oyunun kontrolleri fazla zor geldi bana. Hareketleri yapmak zor. En az 3-4 kere deneyip de yapabiliyorsunuz.
Belki Arcade kolu ile bir şans verilebilir. Ama oyun beğenilmişe benziyor.
evet çok eski bi tekken ustası arkadaşla oturduk başına, o ninja ile haddini kapasitesini aşan haraketler bi combo lar bulduk, ama o beyaz elbiseli oduna kıl oldum
ps2 tekken oynamayı tercih ederim.
Ben daha çok ağlayacağım
Beyler ben yeni aldım da elite.. Bu mu yoksa DOA 4 mü? :D
quote:
Orjinalden alıntı: Yolas
DOA 4
Arkadaşlar hareketleri yapmak çok zor. Size söyliym. Hareketler az değil ama yapması zor olduğu için hiç tat vermiyor. Oynanış stili yavaş tarzda. Dead or ALive 4'deki gibi çatır çatır hareket göremiyorsunuz.
Düşünüp dövüşmek gerekiyor yani???Daha ilginç olur.Nedir öyle, ne olduğunu anlayamadan 5 tane yumruk alıyoruz ard arda
Ustalaşması zor bir oyun. Ama alışınca insan hareketleri yapmaya başlıyor yavaş yavaş. İlk başladığınızda iki yumruk ve tekmeden ibaret olduğunu zannedebilirsiniz hareketlerin; ama yumruklu kombo yapıp sonra eğilerek olası bir kontradan kaçıp başka bir komboya başlamak gibi komplex hareketler var. Bunları tecrübe ede ede geliştirebilirsiniz
Dead or alive4'ün atmosferi çok farklı, esneklik açısından haraket açısından çok geniş ve + tekkene daha yakın bi oyun, hele o caddenin ortasında very hard modunda oynamak sakat oluyo, adama karşımı savunma yapacaksın yoksa gelen araba çarpmasın diyemi çaba göstereceksin orası kendi insiyatifin tercihim Dead Or Avile4 den yana
quote:
Orjinalden alıntı: skynex
hocam xbox360 tekken serisine el atmazsa dövüş oyunlarında Ps3 " herkez haddini bilsin" muhabbeti yapar, hatta hiç konuşturmaz bile. bi oyun anca bukadar ot olur, grafikler eh denecek şekilde ama oynanış haraketler vs berbat, tekken3 bile bunu havada karada harcar + Mame32 oyunlarında SF3 Alpha Zero gerçektende binlerce kat daha zevkli. büyük hevesle bi dövüş oyunu beklerken hayal kırıklıgı oldu.
Soul Calibur'u Ps'(Playstation)da çok oynamıştım ama Tekken kadar sarmamıştı, genede oda aklımda xbox360 için, 4. Seriyi bende bekliyorum, Dead Or Alive4 ün orginalini buldum gittigidiyor da 27 ytl ye direk kaptım hala vardır bence hemen kap (tabi makinen PAL'se)
quote:
Orjinalden alıntı: skynex
Soul Calibur'u Ps'(Playstation)da çok oynamıştım ama Tekken kadar sarmamıştı, genede oda aklımda xbox360 için, 4. Seriyi bende bekliyorum, Dead Or Alive4 ün orginalini buldum gittigidiyor da 27 ytl ye direk kaptım hala vardır bence hemen kap (tabi makinen PAL'se)
NTSC-U Ultimate var bende gerçi eski XBOX için olanı. O kadar sarmadığı için 4 almamıştım. Ama baya övgü aldığından demosu varsa live da deneyeceğim.
bazılarının beğenmediği virtua figher gamespottan 8.5 almış