ben bu oyunun doa ya göre daha pro olduğunu düşünüyorum. doa da elinize padi aldiginiz ilk anda sadece y ve b ye basarak sizden daha tecribeli birini rahat indirebilrsiniz kombolar çok kolay çünkü. ama bu oyunu ilk açtığımda başta sadece yumruk ve tekmeden ibaret olduğunu sandım. az önceki söylediğim örnek bu oyunda gerçekten çok zor olur. komboları gerçekleştrmek doa ya göre çok daha zor birbirini takip eden bir sürü hareket var. bu bakımdan çoğu insanın canı sıkılabilir. işte burdada doa4 veya vf5 i oynamak tamamen bizim kişisel zevklermize göre diyorum..
Her oyunun kendine göre ince bir ayarı var,bu ayarlardan sıkılanlar gereksiz bir oyun hoşlananlarsa muhteşem olmuş diyor Ben vf serisini genelde severek oynadım ki bunuda elime geçtiği anda aynı şekilde oynayacağımı zannediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
Her oyunun kendine göre ince bir ayarı var,bu ayarlardan sıkılanlar gereksiz bir oyun hoşlananlarsa muhteşem olmuş diyor Ben vf serisini genelde severek oynadım ki bunuda elime geçtiği anda aynı şekilde oynayacağımı zannediyorum
Abi senin makina da benim ki gibi -J- gaibaSabret, ben bu günlerde çıkacak diye bekliyordum.
BEYLER KİMSENİN HABERİ YAOKMU?NTSC-J- HALA ÇIKMADIMI
quote:
Orjinalden alıntı: KURT85
quote:
Abi senin makina da benim ki gibi -J- gaibaSabret, ben bu günlerde çıkacak diye bekliyordum.
BEYLER KİMSENİN HABERİ YAOKMU?NTSC-J- HALA ÇIKMADIMI
Makinam ntsc ama u Fırsat bulup arkadaşa geçemiyorum,geçebilsem 10 dk da çeker bana oyunuBu hafta içi kısmetse elimde oyun
Oyun gerçekten çok uçlarda.Beğenenler göklere çıkartıyor(gamerankings ortalamalarına baktığımda çoğu site 90 ve üzeri vermiş)beğenmeyenlerde yerin dibine sokuyorlar fakat bu beğenmeyenler azınlık kısım yani eziklerŞaka şakaBenim görüşüm oyunun simülasyon olduğu yönünde, sıfırdan dövüşcü oluyoruz
Arkadaşlar bence gayet de muhteşem bir oyun...
Ranking olayı dışında quest modunda hem rütbe alıyorsunuz, hem turnuvalara katılıyorsunuz, hem para kazanıp dövüşçünüzü istediğiniz gibi giydirebiliyorsunuz, hem de savaştığınız adamlardan item ve emblem topluyorsunuz...
Ayrıca süre olarak da dünya kadar rakip olduğu için çok uzun sürüyor. Şu ana kadar quest modundaki adamların %40'ı ile dövüşebildim fakat 500 maç yapmış durumdayım... Karşınıza çıkan her rakip neredeyse birbirinden tamamen farklı şekilde dövüşüyor... Daha ne istenebilir ki?
NTSC-J- bekleyen yokmu arkadaşlar allah aşkına?Bir benmi bekliyorum, lütfen haber verin çıkınca
quote:
NTSC-J- bekleyen yokmu arkadaşlar allah aşkına?Bir benmi bekliyorum, lütfen haber verin çıkınca
Kurt bekleyen vardır da, kimse senin gibi panik atak yapmıyordur Relax ol dostum relaxxxxxxxxxxxxxx Bende ntsc-u versiyon WE2008 bekliyorum ama senin kadar sabirsiz değilim ki,oyun şubat 2008 de çıkacak
quote:
quote:
Kurt bekleyen vardır da, kimse senin gibi panik atak yapmıyordur Relax ol dostum relaxxxxxxxxxxxxxx Bende ntsc-u versiyon WE2008 bekliyorum ama senin kadar sabirsiz değilim ki,oyun şubat 2008 de çıkacak
Abi ben makinayı alalı 1 sene oldu ve aldığım günden beri bekliyorum bu oyunuTam çıktı derken 45 gün erteleme oldu ve şoka girdimTek alternatifi DEAD OR ALİVE 4 ama o'nu 2 round oynadım(1 sene evvel) midem bulandıBaşka hiç bir alternatifi yok bu oyunun, fakat kaç tane futbol oyunu var
Dead or Alive 4 çok güzeldir yaw, bence fazla şans tanımadığınız için size öyle gelmiştir. Çünki akılalmaz kombolar ve kantırlar var. Müthiş bir vuruş yaparken bir anda o hareketin estetik bir şekilde kesildiğini görünce resmen şaşırdım. Bu kadar etkileşim ve mekanlar hiçbir dövüş oyununda daha yok. Virtua Fighter 5'de güzel ; fakat DOA4 daha iyi bence.
@KURT85
PS2 varsa yanınızda Tekken 5 takıp oynayın, 1000 kat daha zevk alırsınız bence.
Bu oyunu ben pek beğenmedim. Genelde dövüş oyunlarını çok seviyorum ama bu oyun bana biraz kötü geldi. Dead or Alive daha güzel bir yapım.
quote:
Orjinalden alıntı: OTACON
@KURT85
PS2 varsa yanınızda Tekken 5 takıp oynayın, 1000 kat daha zevk alırsınız bence.
TEKKEN 5 oynaya oynaya dvd eskidi zamanında, fakat hala çoğu nextgen oyunu cebinden çıkarır hem grafik olarak, hem fizik olarak VİRTUA FİGHTER, o kadar gözümde büyüdü ki anlatamam umarım oyun elime geçince bocalamam.Her ne kadar beklentim çok yüksek olsada kötü bir oyunu(sözüm meclis'ten dışarı)beklediğime değdiririm
İLKER, abicim uğramıyorsun zaten buralara, bari oyun ne zaman çıkar onu söyle sen bilirsin
Yazan olmamış ama J'si çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: saykokilla
Arkadaşlar bence gayet de muhteşem bir oyun...
Ranking olayı dışında quest modunda hem rütbe alıyorsunuz, hem turnuvalara katılıyorsunuz, hem para kazanıp dövüşçünüzü istediğiniz gibi giydirebiliyorsunuz, hem de savaştığınız adamlardan item ve emblem topluyorsunuz...
Ayrıca süre olarak da dünya kadar rakip olduğu için çok uzun sürüyor. Şu ana kadar quest modundaki adamların %40'ı ile dövüşebildim fakat 500 maç yapmış durumdayım... Karşınıza çıkan her rakip neredeyse birbirinden tamamen farklı şekilde dövüşüyor... Daha ne istenebilir ki?
Sırf bunun için deneyeceğim ben de ya merak ettim bu olayı. Career varmış dövüş oyunlarında ilk defa gördüğüm birşey. Belki oynanışa da alışırım demodaki gibi kötü gelmez. Oyunsuzluktan çekiyorum bunu bakalım
Oyunu oynadım.İlk başlarda biraz ağır gibi gelsede sonradan elemanların hareketlerini doğru zamanda yaparsanız oyunun neden ağır olduğunu anlıyorsunuzRakibe göre hamle ve karşılık çok önemli,grafikler sega klasiği heryer ve herşey cıvıl cıvıl ve böyle mükemmel bir grafik yok şu anda hiçbir dövüş oyunundaGuest moduna giremedim,eğer arkadaşın yazdığı gibiyse baya baya götürür beni
Edinin arkadaşlar,
Kesinlilkle pişman olmayacağınızı düşünüyorum :)
Sonra biraz pratik yapın da kapışalım
Gerçekten pişman olmadım. Tekken SF gibi pata küte girişme oyunu değil arkadaşlar demonun mantığını anlamadım sövüyordum. Yani tabii hızlı oyun bekleyenler sövecektir bu oyuna biz de haklıyız
Oyun simulasyon gibi birşey. Taktik yapmanız lazım dövüşürken. Korunmanız, çeşitli komboları çeşitli zamanlarda yapmanız lazım. Tam sürümdeki değişik mekanlarda grafiklerin de çok iyi olduğunu gördüm. Career modu da en beğendiğim özelliği oldu oyunun. Rank atlıyoruz dövüştükçe, itemler alıyoruz vs. Beni oyalar bu oyun bayağı. Dead or Alive 4 den kat kat dağlar şelaleler kadar daha iyi olduğu kesin zaten. Sağlam dövüş oyunu oynuyorum sonunda şu next-gen de.
SS'ler:
Boşuna yazmamışım demekki ''bu oyun oynanır diye''