Şimdi Ara

VIRTUA FIGHTER 5 ÇIKTI! <<-VF5 GENEL KONU->> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben conquer'im arkadaşlar, wolf ile oynuyorum, live'da kapışalım bi ara biliyorsunuz oyun online da destekliyor ;) :))))
  • Online denemek istiyorum bunu ben de. Ben şu an "2th dan" ım rütbe olarak. Bugün başladım zaten.

Yalnız birşeyi anlamadım. Turnuva çıkmıyor her zaman kariyerde. O aralar ne yapmak lazım. Öyle geziniyorum amaç nedir? Rank atlamak sanırım değil mi? Yani çizgisel değil bu kariyer sistemi. İstediğimiz bölgede kapışabiliyoruz, turnuvalar açılınca da giriyoruz. Valla çok iyi düşünülmüş ya böyle dövüş oyunlarında çok ilginç çok özgün birşeymiş. Zevkli geldi bana.
  • Evet, turnuvalar gayer random benim de gördüğüm kadarıyla...

Önemli olan item maç ve turnuvalarını kybetmemek, günün sonunda tüm item'ları satın alamıyorsun...

Ayrıca daha önce maç yapıp kazandığın adamların yanında yıldız çıkıyor, onlarla istersen tekrar kapışmayabilirsin,

Bi de şu controller la time attack olayını tamamlayabilsem....

Özel joystick olmadan çok zor... :(
  • Arkadaşlar yaklaşık 850 maç yaparak item'ların hepsini buldum :)

Item çıkartmanın en kolay yolu anladığım kadarıyla hiç maç kaybetmeden (son oynadığımda bölgelerden çıkarap-spree siliniyor ya o zaman farketmiyor onu kastediyorum) ard arda kazanarak ve bu maçları daha önce yenmediğiniz (yanında yıldız olmayan) yüksek rütbeli dövüşçülere karşı kazanarak alıyorsunuz.

200 maçtır kaybetmiyorum da o yüzden daha net gördüm olayı...

Bilginize,
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Arkadaşlar yaklaşık 850 maç yaparak item'ların hepsini buldum :)

Item çıkartmanın en kolay yolu anladığım kadarıyla hiç maç kaybetmeden (son oynadığımda bölgelerden çıkarap-spree siliniyor ya o zaman farketmiyor onu kastediyorum) ard arda kazanarak ve bu maçları daha önce yenmediğiniz (yanında yıldız olmayan) yüksek rütbeli dövüşçülere karşı kazanarak alıyorsunuz.

200 maçtır kaybetmiyorum da o yüzden daha net gördüm olayı...

Bilginize,

850 mac ne demek be abi

• ve şu an tüm dövüşçülerin daha %61'ini yenmişim :)))))

(tabi bir dövüşçüyle birden fazla maç yapabiliyorsun turnuvalar falan da olunca)
  • 850 maç ve son 200 maçtır yenilmemek mi
    41 kere maşallah diyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.