Şimdi Ara

Vinyl | HBO | Martin Scrosese

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dizi efsane olacak "Profeşşınıl giik demişti" dersiniz

The Goodfellas, The Wolf of the Wall Street ve The Departed gibi filmlerin yönetmeni Martin Scorses ve The Rolling Stones grubundan Mick Jagger'ın yapımcılığını üstleneceği henüz ismi belli olmayan dizide yıldızlar geçidi var.

The Station Agent ve Boardwalk Empire'tan Bobby Cannavale, House M.D ve Rush'tan Olivia Wilde, Atonement'tan Juno Temple oynuyor.

Senarist kadrosunda ise Oscar adaylıklı The Sopranos ve Boardwalk Empire'ın yazarı Terence Winter var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 2 Eylül 2015; 18:21:33 >

• thirteen
    ekip sağlammış
  • Oyuncu kadrosu iyi, gösterime girince bir göz atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demene gerek kalmamış bro zaten kumaş belli.. Olivia Wilde en sevdiğim aktrislerden, Scorsese'ye zaten diyecek yok. Gerçekten şahane bir proje.
  • Vay be şahane, Juno Temple aralarında en sevdiğim, tatlı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 9 Ağustos 2014; 21:52:07 >
  • Ekip çok iyi de konusu pek ilgimi çekmedi açıkçası.

• Everybody Loves Raymond'tan Ray Romano var ayrıca Mick Jagger olduğundan projenin gerçek dışı olma ihtimali az. Gerçekçi bir yapım olur diye düşünüyorum Terence Winter'da var.

The Wolf of the Wall Street'in avukat Rugrat'i P.J Byrne kadroya katıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip, hadi bakalım.
  • Kanal tamam,yönetmen tamam,oyuncu kadrosu tamam.Bu dizi tutar.Bobby Cannavale deyince Boardwalk Empire dizisinde canlandırdığı karakter kusursuzdu.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Thirteen?
  • reserved
  • Olivia Wilde varsa bende varım
  • Kadro sağlam da konu iyi değil be hbo hatrına 1 sezon oynar bence 2.sezon çıkmaz

• Olivia Wilde varsa her türlü izlerim
    Bekliyorum
  • Scorsese ve Terence Winter birde üstüne Mick Jagger yeme beni hocam

Birde üstüne Olivia Wilde, Bobby Canavale gibi oyuncular var, The Wolf of Wall Street'in yan oyuncuları var dizide.
  • Önlerden yerimizi alalım dikkate değer kesinlikle. Olivia Wilde i de özledim
  • Yerimizi alalım yeni görüyorum konuyu. 1 sene daha bekleyeceğiz sanırım.

Martin Scorsese imzalı bir dizi her türlü izlenir.
    Herkes gibi Olivia Wilde varsa ben de varım bu arada.
  • Bu dizinin konusunu açmıştım ama girilmiyor, sebebi ne olabilir acaba?
  • quduz_qunduz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu var zaten sizin konu kapanmıştır halihazırda bu konu var diye.
  • Devleri birleştiren yapımdan ilk tanıtım yayınlandı!

Terrence Winter’ın Sopranos ile başlayan, Broardwalk Empire ile yükselmeye devam eden ve The Wolf of Wall Street ile akademinin adaylıkla taçlandırdığı kariyerindeki yeni işiyle yine konuşulacağa benziyor.Dönem yapımlarındaki başarısını kanıtlayan Winter, yine bir dönem dizisiyle karşımıza gelecek.

70’lerde geçecek olan dizi, o zamanlarda yeni doğan birçok müzk dalının yanında, kariyer yapmaya çalışan New York’lu bir müzik yapımcısnı konu alacak.Yazarlığını Winter’ın yaptığı dizinin ilk bölümünde yönetmen koltuğuna Wall Street’te birlikte çalıştığı Oscar ödüllü ünlü yönetmen Martin Scorsese oturacak.Film müzikleride, aynı zamanda serinin yapımcılığınıda üstlenen Rock ‘n Roll efsanesi Mick Jagger’a emanet edilmiş. Tanıtımda TWOWS’daki gibi fakat bu sefer müzik sektörünün karanlık yanının betimlendiğini görebiliyoruz.

Tanıtımın yanında HBO dizinin resmi konusu yayınladı:

“Martin Scorsese, Mick Jagger ve Terrence Winter tarafından gerçekleştirilecek olan 10 bölümlük yeni drama dizisi ‘70’lerin New York’unda geçecek.Bobby Cannavale tarafından canlandırılacak olan gözünden punk, disko ve hip-hop’ın yeni doğduğu müzik piyasasındaki, önündeki herkesi alaşağı ederek şirketini ve ruhunu korumaya çalışan kayıt şirketi kurucusunun yolculuğu konu alınacak.”

Terrence Winter’ın yaratısıcı olduğu dizide, Bobby Cannavale (Richie Finestra), Olivia Wilde(Devon Finestra), Birgitte Hjort Sørensen (Ingrid) ve birçok ünlü oyuncunun bulunduğu dizi Martin Scorcese yöneitmiyle ve Mick Jagger müzikleriyle VINYL 2016’da HBO’da başlıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.