monitörü almadan önce tedarikci firmayı aramıştım , bana yaklasık 2 hafta icerisinde stoklarda olacak demişlerdi ama 2 gün sonra satışa cıktıgı gibi bitti , kaptım bi tane :)) herhalde 2 haftaya kadar tekrar girer türkiyeye ...
Manyak bir monitör, kalmaması normal.
Topic baya geride kalmış. Bende bu monitorü düşünenler arasındayım (tabi bir daha stoklara girerse ) Oyun ve tabi ki film izlemek için ideal bir monitor arıyorum. Bu monitor film izleme seçeneğim için ön planda ama bir okadar çok oyunda oynuyacağım için bu monitorun oyun perfomansı renk canlılığı paleti ve nokta aralığı beni düşündüren tarafları. Oyun için 22" Benq X2200 düşünüyordum. Bu monitorun sahipleri oyun perfomansı memnuniyetlerini ve 22" diğer monitorlere kıyasla renk canlılığını aktarabilir mi? Ve ghosting problemi mevcut mu? Teşekkürler... (Böylece konuda aktif kalsın hakediyor çünkü)
Dostum doğru yerdesin ama başlığı okumadın sanırım, soruların ben ve kullanan yada bilgisi olan diğer arkadaşlar tarafından cevaplandı. Benim ve karşı görüşte olan diğer arkadaşların yazılarını okursan faydalı bulabilirsin..
Thai-Fun sen bu monitöre hangi mesafeden bakıyorsun? Masaüstünde nasıl duruyor bir resim koysan diyorum.
Bu monitör hiçbir yerde yok mu? İnternette aramadığım yer kalmadı.Acaba kadiköydeki mağazalarda varmıdır?
Ben işte böyle kullanıyorum monitörü, hem home sinema hem PC monitörü..
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Thai-Fun sen bu monitöre hangi mesafeden bakıyorsun? Masaüstünde nasıl duruyor bir resim koysan diyorum.
Home cinema olarak çok güzelde bu şekilde PC olarak kullanmak zor deilmi? wireless klavye ve mouse un vardır umarım
varr tabii, hemde uzaktan fazla göz yormuyor.. ama cihazın component çıkışı boş kaldı rahatsızım bu yüzden, bişeyler bağlasam iyi olur..
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
Home cinema olarak çok güzelde bu şekilde PC olarak kullanmak zor deilmi? wireless klavye ve mouse un vardır umarım
quote:
Orjinalden alıntı: Thai-Fun
varr tabii, hemde uzaktan fazla göz yormuyor.. ama cihazın component çıkışı boş kaldı rahatsızım bu yüzden, bişeyler bağlasam iyi olur..
quote:
Ortalama uzaklığın nedir? Ayrıca bunların yanına PS3 gider be kardeş yada Xbox
Hemde nasıl gider PS3 ama bide o olsa yemeden içmeden elektronik cihazların başından kalkmamam lazım.. EE tabii başka özel hayatımız da var daha az elektronik ve daha çok organik ve biyolojik değilmi..
izleme mesafem 1m veya 1.20 falan, film izlerken de 1.5-2 metreye uzatıyorum..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Thai-Fun
quote:
Ortalama uzaklığın nedir? Ayrıca bunların yanına PS3 gider be kardeş yada Xbox
Monitoru alcak arkadaşlar monitor kadıköy eksen ve exa bilgisayarda sipariş üzerine getirtiliyor. Kadıköyde Teknocity ise bir kaç güne getirilecek ve karşılaştırma olanağı verebilecekmiş. Benim gitme amacımda buydu dünya gözüyle şu monitoru karşılaştırıp aklımdaki soruları silmek bakalım ne olacak.
Ben sana ne olacağını söyleyebilirim;
Görür görmez almak isteyeceksin
hatta çok beğeneceğin için pazarlık yapma gücün azalacak.
Monitörün backlight olayı nasıl o siyah şeritlerde backlight var mı ?
Evet var, diğer lcd lerden daha az değil backlight bleeding..
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
Monitörün backlight olayı nasıl o siyah şeritlerde backlight var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: SaBoTeUr
Monitoru alcak arkadaşlar monitor kadıköy eksen ve exa bilgisayarda sipariş üzerine getirtiliyor. Kadıköyde Teknocity ise bir kaç güne getirilecek ve karşılaştırma olanağı verebilecekmiş. Benim gitme amacımda buydu dünya gözüyle şu monitoru karşılaştırıp aklımdaki soruları silmek bakalım ne olacak.
İİ o zamn hafta sonu gidim kapim bi tane
İyi akşamlar
Daha önce çeşitli yerlerde defalarca yazdım,multimedia/HD ye yönelik uygulamalarınız ağırlıklı olacaksa;
-32"1080p LCD leri bekleyin(Sony,Samy,Pany,Tosh tan)!!! -Desktop+HD v.s uygulamalarınız ağırlıklı olacaksa o zamanda 24" lerin hepsinin gelmesini bekleyiniz! -Desktop olayı az/çok az+HD uygulamalar çok fazla ise 28" bir alternatif olabilir! ------------------ Yeni nesil 24"l er bazı radikal değişikliklere gidiliyor
--1920X1200pixel yerine>>>>1920X1080pixel! --16;10 format yerine>>>>16;9 format(bu en önemli radikal değişikliktir!tıpkı LCD/PDP TV gibi!) --Ultrathin panel denilen incecik ve çok şık paneller!
Sabredin daha,geçen sene acele ettim 22" HP aldım ama boşa aldım