Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında çok güzel monitör ama 1920 x 1080 full hd filmlerde alttan ve üstten boşluk kalması kötü.Ps3 de 1920 x 1080 oyunlardada boşluk kalıo mu acaba?
    bide bunun Ekran Tipi 16 : 9 yada 16 : 10 olması neyi etkiler her sitede farklı yazıo? Thai-Fun imkanın varsa full hd bi filmde ekranın resmini gönderebilir msiin?
  • Dostum bu monitör 16:10. Bu oranda olan tüm tv ve monitörlerde 1920 x 1080 fulL görüntüde (yani 1 e 1 olan zoom yada yerleştirme yapılmamış)
    mutlaka alttan ve üstten siyah bant kalır. Bu monitöre özel bir durum değil.

Tam 16:9 TV hiç görmedim, monitörde görmedim iyice basık yatay bir şekli olur herhalde, çıkacak deniliyordu ama örneğini gören yok sanırım.

Bu inceleme başlığınnda full HD resimler var..

quote:

Orjinalden alıntı: TegRenD

Aslında çok güzel monitör ama 1920 x 1080 full hd filmlerde alttan ve üstten boşluk kalması kötü.Ps3 de 1920 x 1080 oyunlardada boşluk kalıo mu acaba?
    bide bunun Ekran Tipi 16 : 9 yada 16 : 10 olması neyi etkiler her sitede farklı yazıo? Thai-Fun imkanın varsa full hd bi filmde ekranın resmini gönderebilir msiin?

• Arkadaşlar LG'nin yeni scarlet modelini görenler var mı? Acaba fiyatı ne kadar olurki?

ViewSonic  FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA

Teknik özellikleri
    - Full HD 1080p (1920 x 1080) Çözünürlük (32’’ HD)
    - TruMotion 100Hz (32”, 50Hz)
    - 15,000:1’in üzerinde Dinamik Kontrast Oranı
    - Ortama Uyum Sağlayan Akıllı Işık Sensorü
    - 24p TruCinema
    - 4 HDMI (1.3 Deep Color)
    - Görünmez Hoparlör
    - AV Modları (Sinema, Spor, Oyun)
    - Uzman Modu – resim kalitesinin optimum seviyeye yükseltir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 9 Mayıs 2008; 21:03:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasuta

Arkadaşlar LG'nin yeni scarlet modelini görenler var mı? Acaba fiyatı ne kadar olurki?

ViewSonic  FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA

Teknik özellikleri
    - Full HD 1080p (1920 x 1080) Çözünürlük (32’’ HD)
    - TruMotion 100Hz (32”, 50Hz)
    - 15,000:1’in üzerinde Dinamik Kontrast Oranı
    - Ortama Uyum Sağlayan Akıllı Işık Sensorü
    - 24p TruCinema
    - 4 HDMI (1.3 Deep Color)
    - Görünmez Hoparlör
    - AV Modları (Sinema, Spor, Oyun)
    - Uzman Modu – resim kalitesinin optimum seviyeye yükseltir

+1

özellikleri çok güzel. 32" Full HD başka hangi markalarda var ki? inşallah fiyatı uygun olur

• THAI HOCAM ELERINE SAGLIK VALLA COK ACIKLAYICI VE COK SAMIMI ACIKLAMALAR BIR KERE DAHA GELMIS SENDEN TEBRIK ETMEK LAZIM..SENDE OLMASAN ARTIK VALLA KIM BOYLE GUZEL BIR USLUBLA CEVAP VERECEK...TEKRAR TESEKKURLER...

SANIRM BEN KARARIMI VİEWSONİC DEN YANA KULLANCAM VE SUAN BEKLIYORUM HAFTAYA SANIRIM STOKLARA GIRECEKMIS...

BIDE BU OLU PIXEL SIKINTIIS VAR YINE ISIN YOKSA UGRAS DUR..GORMEDEN ALMANIN VERDIGI EN KOTU SEY BU OLSA GEREK...

SAYGILAR...
  • yorumlarım işine yaradıysa ne mutlu bana..

quote:

Orjinalden alıntı: drummertan

THAI HOCAM ELERINE SAGLIK VALLA COK ACIKLAYICI VE COK SAMIMI ACIKLAMALAR BIR KERE DAHA GELMIS SENDEN TEBRIK ETMEK LAZIM..SENDE OLMASAN ARTIK VALLA KIM BOYLE GUZEL BIR USLUBLA CEVAP VERECEK...TEKRAR TESEKKURLER...

SANIRM BEN KARARIMI VİEWSONİC DEN YANA KULLANCAM VE SUAN BEKLIYORUM HAFTAYA SANIRIM STOKLARA GIRECEKMIS...

BIDE BU OLU PIXEL SIKINTIIS VAR YINE ISIN YOKSA UGRAS DUR..GORMEDEN ALMANIN VERDIGI EN KOTU SEY BU OLSA GEREK...

SAYGILAR...
  • ben de bu gün siparişi verdim bu monitör için yarın elimde olacak kısmetse 12 ay taksitle 1150 ytl ye aldım faturasını şirkete kestirdim şirketten de 200 ytl kdv parası alıcam bana 950 ytl ye gelmiş olcak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

ben de bu gün siparişi verdim bu monitör için yarın elimde olacak kısmetse 12 ay taksitle 1150 ytl ye aldım faturasını şirkete kestirdim şirketten de 200 ytl kdv parası alıcam bana 950 ytl ye gelmiş olcak :D

Hayırlı olsun mehmet,
    Monitorü kullanıp fikirlerini bizede sunarsan seviniriz :) Özellikle şu nokta aralığı konusu ve PC Oyunlarındaki perfomansını görüntü (renk) kalitesi ve nokta aralığı sebebiyle düşündüğüm pixeller (uzaklık mesafesine göre)
    Bu arada nereden aldın?
  • istanbul şirinevlerde art sistem var benim yıllardan beri komple sistem olsun pc parçası olsun sürekli alış veriş yaptığım kaliteli bir yer oradan aldım piyasa değeri şu anda 1220 ytl peşin oradan 1150 ytl ye aldım ama baya bir uğraştım fiyat kırmak için çok ta kıramadık gerçi ama olsun yarın alıcam monitörü ve 2 haftaya kadar da x-box 360 alıcam daha sonraki deneyimlerimi burda paylaşırım. :) benim de canımı sıkan konu nokta ağırlığı baya yüksek gibi monitöre yakından bakınca belli olur ama ben 2 metre uzaktan bakacağım için sorun olmaz umarım
  • 75 santimden daha uzaktan pikselleri görmeniz mümkün değil, endişeniz olmasın..
  • 22" vs 2230wm kullanıyorum ama 28" çok büyük mü o kadar yaw?

70 ekran tüplü tv kadar mı?

alanlara hayırlı olsun. viewsonic gerçekten kaliteli ve türkiyede bilinmeyen yeni yeni bilinen bir marka.

bi keresinde vatanda gezerken 2 adam monitör bakıyorlardı adam diğerine şöyle dedi kimse bilmiyor bu viewsonic i işyerinde var çok güzel demişti aldığıma bi kez daha sevinmiştim.halen kullanıyorum 1.5 sene oldu.

hafiften cırlamalar başladı gece duyuluyor
  • thai hocam en sonunda kavusacam monıtore bugun ıtıbarıyle verdım sıparısı sanırım carsamba elımde olur..ogunde konserım var bakalım nasıl dayanacam..tabııkı ılk ısım pc ye baglamak oyun deneyımlerımı burada fotograflı paylasmak olacak...ıncelemeyıde ınsallah cumartesı yapar koyarım...

viewsonic markası cok koklu bır fırmadır..benım ılk bılgısayarımın monıtoru (crt) viewsonic dir (1995 yılında)..bu markaya samsungdan daha cok guvenırım..suan hala viewsonic kullanıyorum VG2230wm şimdi de 28'' 2 terfi edecem hayırlısı ile..
  • quote:

istanbul şirinevlerde art sistem var benim yıllardan beri komple sistem olsun pc parçası olsun sürekli alış veriş yaptığım kaliteli bir yer oradan aldım piyasa değeri şu anda 1220 ytl peşin oradan 1150 ytl ye aldım ama baya bir uğraştım fiyat kırmak için çok ta kıramadık gerçi ama olsun yarın alıcam monitörü ve 2 haftaya kadar da x-box 360 alıcam daha sonraki deneyimlerimi burda paylaşırım. :) benim de canımı sıkan konu nokta ağırlığı baya yüksek gibi monitöre yakından bakınca belli olur ama ben 2 metre uzaktan bakacağım için sorun olmaz umarım

ben xbox bağladım HDMı dan ancak 480 p gordu bunu baska yasayan varmı ?

ona gore alın

• monitör kendine ne gelirse onu görür..

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

istanbul şirinevlerde art sistem var benim yıllardan beri komple sistem olsun pc parçası olsun sürekli alış veriş yaptığım kaliteli bir yer oradan aldım piyasa değeri şu anda 1220 ytl peşin oradan 1150 ytl ye aldım ama baya bir uğraştım fiyat kırmak için çok ta kıramadık gerçi ama olsun yarın alıcam monitörü ve 2 haftaya kadar da x-box 360 alıcam daha sonraki deneyimlerimi burda paylaşırım. :) benim de canımı sıkan konu nokta ağırlığı baya yüksek gibi monitöre yakından bakınca belli olur ama ben 2 metre uzaktan bakacağım için sorun olmaz umarım

ona gore alın

• quote:

quote:

ona gore alın

Ps 3 denemek lzm birde bakalım sonuç ne çıkacak

• Oyun en çok hangi çözünürlüğü desteklerse onu görür. 1080p çözünürlükte bir oyun takın bakalım onu ne şekilde görecek. monitör geldi ancak konsol yok bir hafta sonra x-box 360 ta10 tane oyunda deneyip burdada sonuçlarını sizle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummertan

thai hocam en sonunda kavusacam monıtore bugun ıtıbarıyle verdım sıparısı sanırım carsamba elımde olur..ogunde konserım var bakalım nasıl dayanacam..tabııkı ılk ısım pc ye baglamak oyun deneyımlerımı burada fotograflı paylasmak olacak...ıncelemeyıde ınsallah cumartesı yapar koyarım...

viewsonic markası cok koklu bır fırmadır..benım ılk bılgısayarımın monıtoru (crt) viewsonic dir (1995 yılında)..bu markaya samsungdan daha cok guvenırım..suan hala viewsonic kullanıyorum VG2230wm şimdi de 28'' 2 terfi edecem hayırlısı ile..

@drum hayırlı olsun monitor git gide daha fazla yayılmaya başladı bu sevindirici
    Peki sen nerden ve kaça aldın?
    Öncelikli olarak senin bu monitoru incelemeni ve popüler olan oyunlarda yeni monitorunle olan deneyimlerini gerçekten büyük bir merakla bekliyorum 22'' kullanmis ve bu büyüklükten 28'' e gecmis biri olarak görüşlerin çoğu kişi için çokda önemli olur. Bekliyoruz

@mehmetokan83, xbox oyunlardaki tecrübelerini bekliyorum

Yeni alan kullanıcıların ilk görünüm fikirlerinizi, desktop, program ve film görüntü kalitesindeki görüşlerinizide sabırsızlıkla bekliyoruz
    (Thai Viewsonic sana ücret ödemesi lazım monitoru şaka maka forum kullanıcılarına iyi yayıldı uğraşın için sağol herkes adına )

• daha Türkiyede yok iken açmıştım başlığı

o zamandan belliydi zaten tutacağı ama azda muhalefet olmamıştı başlarda..
  • O kadar olcak tabi bu fiyata böyle monitor imkansız gibiydi gözle görülmeden inanılmaz derecede yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

monitör kendine ne gelirse onu görür..

quote:

quote:

ona gore alın

o kadar da acemi değiliz arkadaslar ben evde benqda oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.