Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32" LCD ye o kadar para dökeceğime 2 adet 22" LCD alıp bağlarım daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

32" LCD ye o kadar para dökeceğime 2 adet 22" LCD alıp bağlarım daha iyi.

Evet o iki ebatın ve aradaki farkın ne olduğunu anlamadığın için 2 tane hatta 3 tanede 22" takabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

İyi akşamlar

Daha önce çeşitli yerlerde defalarca yazdım,multimedia/HD ye yönelik uygulamalarınız ağırlıklı olacaksa;

-32"1080p LCD leri bekleyin(Sony,Samy,Pany,Tosh tan)!!!
    -Desktop+HD v.s uygulamalarınız ağırlıklı olacaksa o zamanda 24" lerin hepsinin gelmesini bekleyiniz!
    -Desktop olayı az/çok az+HD uygulamalar çok fazla ise 28" bir alternatif olabilir!
    ------------------
    Yeni nesil 24"l er bazı radikal değişikliklere gidiliyor

--1920X1200pixel yerine>>>>1920X1080pixel!
    --16;10 format yerine>>>>16;9 format(bu en önemli radikal değişikliktir!tıpkı LCD/PDP TV gibi!)
    --Ultrathin panel denilen incecik ve çok şık paneller!

Sabredin daha,geçen sene acele ettim 22" HP aldım ama boşa aldım

Selamlar

Hocam bu monitörler ne zaman gelirler bi bilgin var mı???

• Sn.Sasuta

Bu modeller hemen hemen çıktı ama bize ne zaman gelir onu bilemem,ayrıca her marka monitör(seri/model bazlı) genelde gelemiyor

Örneğin ben deli gibi AUO nun bu yukarda özelliklerini verdiğim monitörünü bekliyorum,ama bugüne kadar Türkiye de AUO monitör
    göremedim,gerçi AUO dünyanın en büyük monitör panel üreticisidir(ClassI) ancak bu sene aynı zamanda kendi adıylada piyasaya çıkıyor
    ve üstelik çok çok iddialı modelleri geliyor,düşünsene format 16;9 olmuş ve 1920X1080 pixel olmuş!!(1920X1200 yerine)
    sonuç olarak 2008 ve takip eden zaman 24" ve ilerisi FULLHD monitörler devri olacaktır!!!
    Dolayısıyla sabır gösterilip beklenecektir artık!

Selamlar

not:32" TV leri soruyorsan,onlar ise sene içinde kesin geliyor++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Nisan 2008; 13:30:37 >
  • exa da bulunan vg2835wm modeli vx2835wm ile aynımı?
  • g modelini viewsonic in sitesinde bulamadım.. x modeli var.. bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

exa daki 103 ytl x 12 ay

slmlar
  • Bugün eksa'ya sorduk bize daha sonra tekrar stoklarına gireceğini söylediler .28 inçlik viewsonic başka bir yerde yok mu? Şuan stoklarında bulunan bir firmada olsa. Talep var arz yok beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 2 Mayıs 2008; 20:22:12 >
  • arkadaşlar bu monitörde ps3 deneyen yok mu hiç? ben de bundan almak istiyorum ama ps3 teki performansını merak ediyorum deneyen biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?

merak ettiğim bir kaç soru

-Ps3 maximum 1920-1080 destekliyor ama inceleme yapan arkadaş monitör en iyi sonucu 1920-1200 de veriyor demiş acaba bu ps3 te de aynı durum mu olur yani görüntüde bozulmalar oluşur mu ps3 ün 1920-1080 çözünürlük desteklediği için?

-Son sorum da ps3 HDMI ile monitöre bağlanıyor yanlış okumuş olabilrim ama DVI to HDMI ile en iyi görüntü alınıyor denmiş ps3 ü monitöre HDMI to HDMI bağlayınca sorun olur mu?
  • Sn. mehmetözkan83 size verilecek olan cvpları sabırsız bir şekilde bekliyorum. Cvp gelmezse herhangi birinden bende hdmı to hdmı bağlıcam monitörü aldığımda.
  • selam dostum,

Yazdıklarım biraz aklını karıştırmış sanırım,
    Benim PS3 üm yok, en iyi sonucu pc bağlantısı için 1920 x 1200 de veriyor demiştim, yani PS3 e değil pc ye bu çözünürlükten daha aşağı bağlayınca güzel sonuç alınmıyor.
    ayrıca ben bu monitöre BLU-RAY player ve HD-DVD player bağladım onların da maksimum çıkışı 1920 x 1080 bu durumda gayet güzel sonuç alıyorum,
    yalnız üst ve alttan 60 ar piksellik boşluk kalıyor ki bu kaçınılmaz.

DVI-HDMI bağlantı içinse şöyle bir durum var ben 1920 x 1200 ü hdmı-hdmı den alamadım HDMI çıkışlı PC bağlayarak.

yani uzun lafın kısası sen PS3 te sorun yaşamayacaksın.. al rahatlıkla kullan bulabilir de alırsan ve beğenmezsen ben senden alırım isteyen arkadaşım var..

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

arkadaşlar bu monitörde ps3 deneyen yok mu hiç? ben de bundan almak istiyorum ama ps3 teki performansını merak ediyorum deneyen biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?

merak ettiğim bir kaç soru

-Ps3 maximum 1920-1080 destekliyor ama inceleme yapan arkadaş monitör en iyi sonucu 1920-1200 de veriyor demiş acaba bu ps3 te de aynı durum mu olur yani görüntüde bozulmalar oluşur mu ps3 ün 1920-1080 çözünürlük desteklediği için?

-Son sorum da ps3 HDMI ile monitöre bağlanıyor yanlış okumuş olabilrim ama DVI to HDMI ile en iyi görüntü alınıyor denmiş ps3 ü monitöre HDMI to HDMI bağlayınca sorun olur mu?

• açıklamalar için teşekkürler dostum artık gözüm kapalı alıcam monitörü :) siparişi verdim 10 mayısta Türkiye de ki stoklara girecekmiş 1100 ytl ye alıcam ayın 10 unda. bütün mesajlarını okudum ve sanırım monitörün eksi yanı yok ve fiyat olarak ta bence çok uygun bu büyüklükteki bir monitöre oranla. tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

BLU-RAY player ve HD-DVD player bağladım onların da maksimum çıkışı 1920 x 1080 bu durumda gayet güzel sonuç alıyorum,

Arkadaşım yani şimdi 1920 x 1080 full hd film seyrettiğinde alt ve üstten boşluk mu kalıyor?
  • evet, üstten ve alttan 1 parmak veya daha ince sayılır..

quote:

Orjinalden alıntı: TegRenD

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

BLU-RAY player ve HD-DVD player bağladım onların da maksimum çıkışı 1920 x 1080 bu durumda gayet güzel sonuç alıyorum,

Arkadaşım yani şimdi 1920 x 1080 full hd film seyrettiğinde alt ve üstten boşluk mu kalıyor?
  • pc de kullanan arkadaşlar, bunun eksiklikleri var mı? malum nokta aralığı 0.309 hızlı oyunlarda hiç sorun çıkarttı mı? mesala araba yarışları, crysis, uçak oyunları gibi.
  • ben hiç oyun oynamadım ama sürekli HD video seyrediyorum 1080p olanlarda bile ekran tazeleme hızında sorun görmedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

pc de kullanan arkadaşlar, bunun eksiklikleri var mı? malum nokta aralığı 0.309 hızlı oyunlarda hiç sorun çıkarttı mı? mesala araba yarışları, crysis, uçak oyunları gibi.

Benimde aslında en çok merak ettiğim düşündüren konu hala bu birisi bu konuya henüz değinmedi thai hariç herkes aldı kaçtı
  • SIMDI BU MONITORU YADA TV YI MI DEMELI :)) ALMA KONUSUNDA KARAR ASAMASINDA OLANLAR ICIN ARTILARINI VE EKSILERINI BIR KEZ DAHA ORTAYA KOYSAK THAI HOCAM..

IKINCISIDE BU ALETI PS3 VE HD FILM IZLEMEK ICIN MI KULLANMAK LAZIM YOKSA BASKA AMACA ICIN ALMAYIN MI DIYORSUN YADA DIGER ALAN VE SESSIZ KALAN ARKADASLAR DA DIYOR MU...YANI BEN BU MONITORU DAHA COK OYUN OYNAMAK VE PC ICIN KULLANACAM BELKI OSNRA PS3 ALABILIRIM AMA ONCELIK OYUN VE INTERNET..SENCE BU BUYUKLUKLE YALNIS MI YAPMIS OLURUM..

DAHA DOGRUSU KAFAM COK KARISIK CUNKU CUNKU 22 VİEWSONIC KULLANIYORUM ZATEN SUAN SATACAM MUSTERISI HAZIR..SATIP 22 ALMAK APTALLIK SATIP 24 YADA DAHA USTU BISE ALMAK LAZIM MALUM TURKIYEDE 24 LERDEKI FIYATLAR COK SACMA BU 28 VİEWSONICLE KIYASLAYINCA..NE YAPMALIYIM BANA BIR YOL GOSTER..

AL BU MONITORU PISMAN OLMAZSIN KULLANIRSINDA 3 4 YIL BISE OLMAZ MI DERSIN
    BEKLE BIRAZCIK DAHA BAK DAHA NELER CIKACAK MI DERSIN
    SAT BILGISAYARINI AL PS 3 BIRDE BU MONITORU AL TAK DOYA DOYA OYNA MI DERSIN
    ..............

VALLA BISE SOLE KAFAYI YEMEK UZEREYIM ARTIK...

• Dostum seni çok iyi anlıyorum,
    Sana bence artı ve eksileri baştan bi yazayım,
    Bir kere HDMI girişi PC den kullanmanın avantajları öyle çok öldüm bittim olmazsa olmaz değil.(sesi diğer kablo kullanmadan tek kablo ile monitöre vermek)
    Buna göre HD-DVD player veya PS3 veya BLU-RAY bağlamak HDMI girişinin neredeyse tek sebebi.

Ama bu cihaz full hd ve bu ölçekte tv lerde ful hd yok ve 32 inç hd ready ler hala 1000 ytl seviyesinde iken çıksada pek ucuz olmazlar.
    Hatta yakın zamanda 32 inçte full hd çıkmaz diye yazmıştım zamanında.

pc ve internete gelince 1-1.5 metreden daha yakın kullanmayacaksan nette gezmek harika, pcden film izlemek te çok güzel (özellikle HD ler)

biraz ağır ve çok yer kaplıyor yerleşimini iyi planlaman gerekebilir.

aslında en kötü yanı fiyat/performans olarak eşsiz bir yerde duruyor ve bu fiyata bakınca 24 inç ler pahalı, 22 ler küçük kalıyor.

Diğer bir eksi yanı DVI GİRİŞİ YOK. BU ÖNEMLİ OLABİLİR (Benim gibi HDMI manyağı olmayanlar için)

Ama daima bekleyince daha iyisi ucuza çıkacaktır, ve bu o çıkan ürün içinde geçerlidir.
    Onun için artık ben bekle daha neler çıkar düşüncesinin sonu olmadığına inanıyorum.
    Bir yerde duracak olsa bekleyip en iyisini almak için kasalım kendimizi ama hayır o da geçecek nasılsa.

evet alırsan pişman olmazsın diyebilirim
    Oyun performansına bişeyler söylemek isterdim ama monitörün teknik verileri haricinde PC oyunları ile (PS3 HARİÇ ) hiç işim yok.
    Sana bişey söylesem uydurma olur gözümle görmedim.
    Mantıken PS3 te iyi sonuç veriyorsa PC dede verir diye düşünüyorum

PS3 herhangi bir PC oyunundan daha az zorlamıyordur sanırım monitörü..

Kararın hayırlısı olsun..

quote:

Orjinalden alıntı: drummertan

SIMDI BU MONITORU YADA TV YI MI DEMELI :)) ALMA KONUSUNDA KARAR ASAMASINDA OLANLAR ICIN ARTILARINI VE EKSILERINI BIR KEZ DAHA ORTAYA KOYSAK THAI HOCAM..

IKINCISIDE BU ALETI PS3 VE HD FILM IZLEMEK ICIN MI KULLANMAK LAZIM YOKSA BASKA AMACA ICIN ALMAYIN MI DIYORSUN YADA DIGER ALAN VE SESSIZ KALAN ARKADASLAR DA DIYOR MU...YANI BEN BU MONITORU DAHA COK OYUN OYNAMAK VE PC ICIN KULLANACAM BELKI OSNRA PS3 ALABILIRIM AMA ONCELIK OYUN VE INTERNET..SENCE BU BUYUKLUKLE YALNIS MI YAPMIS OLURUM..

DAHA DOGRUSU KAFAM COK KARISIK CUNKU CUNKU 22 VİEWSONIC KULLANIYORUM ZATEN SUAN SATACAM MUSTERISI HAZIR..SATIP 22 ALMAK APTALLIK SATIP 24 YADA DAHA USTU BISE ALMAK LAZIM MALUM TURKIYEDE 24 LERDEKI FIYATLAR COK SACMA BU 28 VİEWSONICLE KIYASLAYINCA..NE YAPMALIYIM BANA BIR YOL GOSTER..

AL BU MONITORU PISMAN OLMAZSIN KULLANIRSINDA 3 4 YIL BISE OLMAZ MI DERSIN
    BEKLE BIRAZCIK DAHA BAK DAHA NELER CIKACAK MI DERSIN
    SAT BILGISAYARINI AL PS 3 BIRDE BU MONITORU AL TAK DOYA DOYA OYNA MI DERSIN
    ..............

VALLA BISE SOLE KAFAYI YEMEK UZEREYIM ARTIK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 9 Mayıs 2008; 8:51:42 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.