Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COT4 ve WOW'da süper, başka oyun denemedim daha :)
  • ONCELIKLE BU URUNE SAHIP ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN DARISI OLMAYANLARIN BASINA DIYORUM...

BENIM MERAK ETTIGIM BIR KAC SORU VAR BU URUNLE ILGILI..

1) URUNE HD YAYIN ALMAYAN HERHANGIBIR UYDU RECEIVER BAGLANABILIYOR MU ( D-SMART,DIGITURK VS...) BAGLANDIGINDA YAYIN KALITESI 640X480 KALITESINDE MI KALIYOR YOKSA ?..BU URUNU BU SEKILDE BAGLANTI YAPAN BIR KULLANICI VARSA RESIMLERINI GORMEYI COK ISTERIM..

2)1.SAYFADAN BERI OKUDUGUM HDMI AAYUZU ILE ILGILI SORUNLARINIZA COZUM BULABILDINIZ MI..HDMI CIKISLA BIR DVD PLAYERDAN BU MONITORE BAGLANTIDA NE GIBI SORUNLAR YASANABILIR YADA YASAYAN OLDU MU?

3) PS3 BU PANELE BAGLAYAN KULLANIC BIR ARKADAS VARSA YORUMLARINI BEKLIYORUM..

4) EGER GERCEKTEN YARDIMCI OLMAK ISTIYORSAK BIRBIRMIZE BU PANEL HAKKINDA VIDEOLU BIR INCELEME, OYUNLARDAKI PERFORMANSINI GOREBILECEGIMIZ DESKTOP PERFORMANSINI GOREBILECEGIMIZ SOLE UZEL VE DETAYLI BIR INCELEME BEKLIYORUM

5) BUNLARI ISTIYORUM DIYE PANEL SAHIPLERI KIZMASIN BANA....

ILGILI ARKADASLAR CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER...

• quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Evet arkadaşlar yaşadığım bir sorunu yazmalıyım,

Bu monitörden HDMI-HDMI kablo ile 1920 x 1200 çözünürlük alamıyorum,
    HDMI çıkışlı notebook umdan HDM-DVI ile sorunsuz ve gayet mükemmel görüntü alıyorum,
    Biri orta halli biri daha iyi ( BANDRIDGE ) Kablo ile denedim, ama durum aynı,

Notebook umun DVI çıkışından monitörün HDMI çıkışına hiçbir sorun yok ve tabii doğal olarak ses te yok..
    Notebook un HDMI çıkışından ise sadece 1920 x 1080 alabiliyorum sizce sorun nedir bunu yaşayan var mı,

HDMI kendi standardı normal olarak 1920 X 1200 desteklemiyordur,
    Benim notebook un ekran kartı HDMI den 1920 x 1200 desteklemiyordur,
    Monitörde suç bulamıyorum zira notebook tan nasıl çıkış yaparsam yapayım monitörde hep HDMI ye giriş yapıyorum..

Aslında bu durumda HDMI 1920 x 1200 destekliyor mu diye ayrı bir başlık açmalımıyım monitörle ilgisi var mı diye düşünmedim değil..

Alamaman çok doğal!1920X1080 alacaksın,ayrıca GCard ın nedir ATI mi??
    DVI-HDMI ile alıyorum derken,hangi değeri nasıl alıyorsun,hangi kaynakta 1920X1200pixel vardır!!!

Dolayısıyla sen bir HD içerikte zaten alabileceğin max.pixel değeri 1920X1080i/p dir
    Ayrıca GCard tanda uygun ayarları yapman gerekiyor

-NVidia Card olmadığı için ne ayarlarını nede sistemini biliyorum
    ----------
    ATI ise
    Catalyst ten bak bakalım hangi Display değerler var v.s ancak Notebook olduğu için yine GCard değerleri ve O/B olması durumunda
    farklı değerler oluşacağından dolayı net bilgi veremem(ben Desktop olarak konuşuyorum)

Ayrıca yine HDMI kablo değeri sınırı 1920X1080 dir 1200 değerine çıkamaz!zaten HDMI>>Display olarak 1920X1080 alıyorum dediğine göre sorunda yok demektir!!

Selamlar

• Dostum teşekkürler cevaplarına,

Ben masaüstü çözünürlük olarak 1920 x 1200 istiyorum.
    Tabii ki HD kaynak olarak 1920x 1200 yok haklısın,

ekran kartım NVIDIA 8400.

Eğer sen HDMI için 1920 x 1200 taşımaz diyorsan ve eminsen zaten hiç uğraşmayalım...
  • İşte bildiğim cevaplar;

1. Ürüne normal uydu alıcıyı komponent bağlayabilirsin komposit bağlayabilirsin ve sesi de alırsın ancak çözünürlük artmaz ve yayından ne geliyorsa onu alırsın,
    yani sen uyduyu FILL HD bir LCD ye bağlamış gibi düşün.

2. HDMI sorunu olarak kastettiğin HDMI-HDMI olarak PC den 1920 x 1200 çözünürlük alamamak ise hayır henüz çözüm yok.
    Ama ben hem BLU-RAY ve hemde HD-DVD Player a bağladım HDMI olarak ve gayet güzel sonuç aldım, forumdaki resimleri görmüş olmalısın.

3. PS3 üm yok bişey diyemem ama mantıken kötü sonuç almak için bir sebep yok.

4. Benim elimdeki cihazlar ile denediğim tüm sonuçları yazdım başka bir tecrübem olursa olumlu yada olumsuz mutlaka yazarım emin ol,
    ama video falan uğraştırma beni..

5. Niye kızalım bildiğimizi yazar ve elimizden geleni yaparız..

6. Ayrıca peşin para veya tek çekim alacak olursan bana mesaj at iyi bi fiyat bulurum sana..

quote:

Orjinalden alıntı: drummertan

ONCELIKLE BU URUNE SAHIP ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN DARISI OLMAYANLARIN BASINA DIYORUM...

BENIM MERAK ETTIGIM BIR KAC SORU VAR BU URUNLE ILGILI..

1) URUNE HD YAYIN ALMAYAN HERHANGIBIR UYDU RECEIVER BAGLANABILIYOR MU ( D-SMART,DIGITURK VS...) BAGLANDIGINDA YAYIN KALITESI 640X480 KALITESINDE MI KALIYOR YOKSA ?..BU URUNU BU SEKILDE BAGLANTI YAPAN BIR KULLANICI VARSA RESIMLERINI GORMEYI COK ISTERIM..

2)1.SAYFADAN BERI OKUDUGUM HDMI AAYUZU ILE ILGILI SORUNLARINIZA COZUM BULABILDINIZ MI..HDMI CIKISLA BIR DVD PLAYERDAN BU MONITORE BAGLANTIDA NE GIBI SORUNLAR YASANABILIR YADA YASAYAN OLDU MU?

3) PS3 BU PANELE BAGLAYAN KULLANIC BIR ARKADAS VARSA YORUMLARINI BEKLIYORUM..

4) EGER GERCEKTEN YARDIMCI OLMAK ISTIYORSAK BIRBIRMIZE BU PANEL HAKKINDA VIDEOLU BIR INCELEME, OYUNLARDAKI PERFORMANSINI GOREBILECEGIMIZ DESKTOP PERFORMANSINI GOREBILECEGIMIZ SOLE UZEL VE DETAYLI BIR INCELEME BEKLIYORUM

5) BUNLARI ISTIYORUM DIYE PANEL SAHIPLERI KIZMASIN BANA....

ILGILI ARKADASLAR CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER...

• quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Dostum teşekkürler cevaplarına,

Ben masaüstü çözünürlük olarak 1920 x 1200 istiyorum.
    Tabii ki HD kaynak olarak 1920x 1200 yok haklısın,

ekran kartım NVIDIA 8400.

Eğer sen HDMI için 1920 x 1200 taşımaz diyorsan ve eminsen zaten hiç uğraşmayalım...

İyi günler
    Şimdi anlaşıldı mesele;
    -Desktop 1920X1200 DVI ile olacaktır,sanırım bu değeri alıyorsun DVI kablo ile değilmi??
    ayrıca çok kısa bağlama mesafesinde DVI video sinyallerini HDMI dan daha güçlü/kayıpsız taşır!
    -Bunu yapabilmek içinde(1920X1200)>>GCard ayarlarında bu değerin olması gerek ve bunu seçeceksin(yada sen paneli bağlayınca
    bunu görmesi gerekir ama DVI kullanmak kaydıyla)
    --NVidia kullanmadığım için net bir şey söyliyemiyorum ben ATI ciyimde)

-HDMI bir protokol iletişim kablosudur(Patentli) dolayısıyla çalışma prensipleri vardır ve max.1920X1080 desteklidir,zaten sana
    max.lazım olacakta bu pixel değeridir!
    Bunun üstleri Desktop çalışmaları/Photo/Graphic v.s gibi çok profesyonel çalışmalarıda ise CRT hala kullanılmaktadır yada Türkiye de
    olmayan ve araba parasına satılan bazı LCD ler(Mitsubishi/Sharp gibi!!)

--------------
    Bu arada sende WSonic 28" var ve fiyat nedir şu sıralar tık para olursa,biliyormusun??
    Birde Desktop uygulamalarında görüntü nasıl,özellikle pixel büyüklüğü v.s??yani yazılar ve normal bir desktop kullanımında nasıl panel??

Selamlar

• Dostum, 28 inç olduğu için piksel aralığı biraz fazla tabiii,
    ama cihaza 1 metreden yakın bakılamıyor ki zaten ekranın tamamını görebilmek için, yoksa boyun ağrısı yapıyor e bu durum dada sorun olmuyor piksel boyutu..
  • Sn.Thai
    Bunu şunun için sormuştum,yani desktop uygulamaları nasıl olacak diye ve durumu anladım.
    Kafamda aslında 24" var ve buda 1920X1080 olduğu için hem normal desktop+HD/Film v.s için
    daha uygun,28" ise dediğin gibi özel izleme mesafesi istiyor desktopta zaten 26" e üzerinin bu izleme
    ve desktop sıkıntısını duymaktayım.

24" fiyat/ferformans+uygulamalar(Desktop+HD) için en efektif olanı.
    Zaten PC masasını hala alamadım,daha doğrusu büyük masa bulamadım!bulursam şöyle güzel
    bir masa CRT+LCD olarak kullanacağım,çünkü desktop olayında ve SD izlemede LCD nin eksisi vardır!
    CRT de bütün işlemleri yapıp+LCD de HD-Film olayını yapmak istiyorum,varmı CRT gibisi yaw,üstelik bendeki
    LG Flatron 17" doğrusu LCD gibi,böylece LCD yide dinlerdirmiş olurum(bu uygulama bugün USA da çok yaygındır
    bu arada!!)
    CRT nin tahtından hala inmiyor

Selamlar

ps:bugün site bende felaket ağır???arada girip-çıkıyorum bu nedenle!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Mart 2008; 20:00:17 >

• Aslında 24 inç ve full hd monitör çok daha ideal bence,
    Bu konuda tamamen katılıyorum sana, nokta aralığı olarak ta ebad dolayısı ile yerleşim kolaylığı yüzünden de 28 inçe göre 24 inç,
    çok daha optimum bir seçim.
    Ama bu arada tüm özellikler var olması kaydı ile tabii (HDMI, HDCP, COMPONENT GİRİŞ, VS..)

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Sn.Thai
    Bunu şunun için sormuştum,yani desktop uygulamaları nasıl olacak diye ve durumu anladım.
    Kafamda aslında 24" var ve buda 1920X1080 olduğu için hem normal desktop+HD/Film v.s için
    daha uygun,28" ise dediğin gibi özel izleme mesafesi istiyor desktopta zaten 26" e üzerinin bu izleme
    ve desktop sıkıntısını duymaktayım.

24" fiyat/ferformans+uygulamalar(Desktop+HD) için en efektif olanı.
    Zaten PC masasını hala alamadım,daha doğrusu büyük masa bulamadım!bulursam şöyle güzel
    bir masa CRT+LCD olarak kullanacağım,çünkü desktop olayında ve SD izlemede LCD nin eksisi vardır!
    CRT de bütün işlemleri yapıp+LCD de HD-Film olayını yapmak istiyorum,varmı CRT gibisi yaw,üstelik bendeki
    LG Flatron 17" doğrusu LCD gibi,böylece LCD yide dinlerdirmiş olurum(bu uygulama bugün USA da çok yaygındır
    bu arada!!)
    CRT nin tahtından hala inmiyor

Selamlar

ps:bugün site bende felaket ağır???arada girip-çıkıyorum bu nedenle!!

• İyi günlar
    HDCP zaten standart oldu hem panellerde hemde GCard larda v.s+
    Component ise sadece 28"/26" gibi veya daha büyük panellerde olur,TV+Multimedia için kullanılacak bu panellerde olur,ama
    benim için bunun önemi yoktur,olmasada olur+
    HDMI olmasada olur,DVI benim için şarttır>>görüntüde daha sorunsuz/daha üst pixel değerlere çıkması v.s gibi artıları vardır
    sadece mesafe uzun olmazsa
    Dolayısıyla DVI olsun,başka ne olursa yada olmazsa sorun değil,çünkü bazı üreticiler HDMI koyup,DVI koymuyorlar(maliyet diye her
    bir şeyi hesap ediyorlar!!)
    Bugün USA da neredeyse bütün panel TV lerde bile DVI giriş mevcuttur(her seride değilse bile DVI lı modeller vardır)

---
    24" zaten kafamda,ama bu sefer 22" de acele ettiğim gibi almak istemiyorum,mesela şu BenQ nun en yeni modeli kafama yattı
    ama sanırım bize gelmedi daha.
    Selamlar

• arkadaslar tabııkı kullananlar ne amacla almıs bılmıyorum ama bu monıtoru alan ınsan yanı sadece desktop olarak kullanmayı dusunmuyordur sanırım baglantı cesıtlılıgı yuzunden bırden fazla medyaya baglanabılır bence bu konu es gecılmemelı..evet buyuk hemde cok buyuk ama bır tv bır oyun merkezı olarakda kullanıbılıyor cok amaclı bır urun kısacası bu fıyata bence ıı gozukuyor..

zaten dedıgıgıbıde o kadar buyukkı artık dıbıne gıremıyorsun mecbur uzuaktan bakacan o zamnda nokta aralıgı rahatsız etmez sanırım...
  • 5-6 metre uzaktan goruntu bozulmadan fılım ızlıyebılınırmı tv gıbı? bumonıtorle...
  • TBİİ Kİ EVET 5-6 DEĞİL DE 4 İYİDİR..
  • ViewSonic VX2835wm arkadaşlar bu konuyu actınız basıma bela actınız :))
    taktım kafayı bu monitöre türkiyede aramadıgım yer kalmadı hic kimse bilmiyormu bu monitör ne zaman gelir tekrar türkiye ye ne olursunuz birisi sölesin gelmeyecekmi bi daha ,
    teşekkür ederim şimdiden herkese...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanu42

ViewSonic VX2835wm arkadaşlar bu konuyu actınız basıma bela actınız :))
    taktım kafayı bu monitöre türkiyede aramadıgım yer kalmadı hic kimse bilmiyormu bu monitör ne zaman gelir tekrar türkiye ye ne olursunuz birisi sölesin gelmeyecekmi bi daha ,
    teşekkür ederim şimdiden herkese...

bu gün arkadasım kadıkoyden alıyo hatta bir kaç dükkanda da varmıs
  • bu gün arkadasım kadıkoyden alıyo hatta bir kaç dükkanda da varmıs

arkadaşım teşekkürler ,acaba hangi dükkandan almış-ne kadara almış ögrenebilirmisin ben denizlideyim ama istanbuldan da aldırabilirim
    tekrar teşekkürler...
  • teşekkürler arkadaşlar,
    dün akşamwww.hepsiburada.com adresinden monitörü aldım , gercekten cok uyguna geldi , card finansa %10 indirim+%10 parapuan+10 taksit toplam 1180 ytl ye aldım , 118 ytl parapuan verdi ve boyner magazasında 118 x 2 = 236 ytl parapuanımı kullanabiliyorum , monitör bana 1180 - 236 = 944 ytl ye geldi , alacak olan arkadaşlar kacırmasın bugün kampanyanın son günü ...
  • Sanırım monitör yine tükendi:(
  • Tekrar stoklara ne zaman girecek bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.