Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorum şuki bu TN panel olayı??? bu ürün TN panel miş ve %72 renk gösterebiliyormuş bu ne kadar kötü olabilir sadece aklıma takılan bu? fikirleriniz nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

pc'ye bağlayacağım.içinden çıkan dvi-hdmi dönüştürücü kablo görüntüde kalite kaybına yol açıyor mu?

Hayır ben iki şekildede kullandım hiç bir fark yok.

TN Panel %72 gamut hikayesini bende çok düşündüm ama aldıktan sonra yaptığım gözlemlerde gözle görülür bir fark görmedim. Tahminim çok az daha canlı olması. Benq 'un monitorune baktığımdada bu renkler birazcık ciyak denecek tondaydı aslında :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rheorcyn

Arkadaşlar benim sorum şuki bu TN panel olayı??? bu ürün TN panel miş ve %72 renk gösterebiliyormuş bu ne kadar kötü olabilir sadece aklıma takılan bu? fikirleriniz nedir???

Selamlar

% de kaçını gösteriyor bilmem ama Bence harika bir monitör 16 milyon renk pınarında 500 bin yeşilden 350 bini bana yetiyor "rakamlar örnektir"

Saygılar...
  • Hı birde monitor sahiplerine bir sorum olacak. Monitorun ekranını ellediğiniz hissedebilir derecede yüksek bir sıcaklık var mı? açıkcası biraz endişelendiriyor bu sıcaklık beni. 22" Samsung da bu yoktu veya ben dikkat etmedim. Arkası ısınır ama ekranın bu kadar ısındığına ilk kez şahit oluyorum Zaten Cam değilde dokununca ilginç bir his veriyor karton gibi Odayı iyi ısıtıyor yani o derecede. Kışın aslında baya işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 22 Haziran 2008; 13:19:45 >
  • şu ViewSonic monitörlerin görünüşlerini hiç sevmiyorum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaBoTeUr

Hı birde monitor sahiplerine bir sorum olacak. Monitorun ekranını ellediğiniz hissedebilir derecede yüksek bir sıcaklık var mı? açıkcası biraz endişelendiriyor bu sıcaklık beni. 22" Samsung da bu yoktu veya ben dikkat etmedim. Arkası ısınır ama ekranın bu kadar ısındığına ilk kez şahit oluyorum Zaten Cam değilde dokununca ilginç bir his veriyor karton gibi Odayı iyi ısıtıyor yani o derecede. Kışın aslında baya işe yarar

evet moniör arkadanda öndende iyi sıcaklık verio bizim önde klima var salondan odaya geçince hamama girmiş gibi oluyorum bi klimada benim odaya ii gider gbi gözüküyo

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

şu ViewSonic monitörlerin görünüşlerini hiç sevmiyorum yaa

görünüşü çokta fena değil ama yüksekliği ayarlanabiliyor olsaydı daha gzel olurdu
  • Bugun itibariyle bende ViewSonic VX2835WM sahibi oldum

EXA bilgisayardan aldim Kadikoy'de Pasajin kosesinde

onemli not:

İlk olarak telefonla aradigimda satis temsilcilerinden Ilke hanim 0 olu pixel garantisi verdi yani monitoru aliyorsunuz 3. katta teknik servisi var orada olu pixel testi yaptirabiliyorsunuz beraberce eger cikarsa degistirmeyi kabul ediyorlar..
  • bende kadıköy exa'dan aldım bana vermemişlerdi garanti gerçekten garip bu arada hayırlı uğurlu olsun full hd ailesine hoş geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 23 Haziran 2008; 20:31:08 >
  • İlke Hanım hanım kızdır yardımcıdır, tanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: Daevasgil

Bugun itibariyle bende ViewSonic VX2835WM sahibi oldum

EXA bilgisayardan aldim Kadikoy'de Pasajin kosesinde

onemli not:

İlk olarak telefonla aradigimda satis temsilcilerinden Ilke hanim 0 olu pixel garantisi verdi yani monitoru aliyorsunuz 3. katta teknik servisi var orada olu pixel testi yaptirabiliyorsunuz beraberce eger cikarsa degistirmeyi kabul ediyorlar..

• EXA dan kaç ytl ye aldınız acaba? Taksit yapıyorlar mı?
  • 1100 YTL ye aldim pesin 6% indirimdi sanirim....

taksit yapiyorlar fakat ayrintilarini bilmiyorum....

basima soyle bir olay geldi teknik serviste olu pixel testinde gozume hic carpmadi fakat eve gelip kurdugumda HD 1080p video oynattiktan sonra 1 tane olu pixel cikti bakalim telefon bekliyorum belki degistirme sansi olabilir..
  • ilk izlenimleriniz nedir peki?
    ne bekliyordunuz ve daha fazlasi veya eksigi oldu sizce?
  • Selamlar

Eksende 730$ 1070 YTL ye 12 Taksite almıştım

Saygılar...
  • Bu monitör hakikaten çok büyük. Ben de almayı düşünüyorum. Monitör özelliği olan 32" lcd tv'ler de kafamı karıştırmıyor değil. Full hd dışında, bu monitör lcd tv'lerden daha mı iyi ki bunu alıyorsunuz. Üstelik büyüklüğü ve panel kalitesiyle lcd tv'ler önde. Daha önce 899 YTL'ye sony'nin 32" lcd monitörünü almıştım (sadece hd ready özelliği vardı.) Panelinin TN panel olması, tunerinin ve hoparlörünün olmaması nedeniyle bu siparişi mi iptal ettirmiştim. Sonuç olarak, bu monitör mü, yoksa monitör özelliği olan 32" lcd tv mi?
  • Dostum, daha öncede yazmıştım, BU MONİTÖR TV DEĞİL,

Zaten bunu söylemek için alim olmak gerekmez,
    Monitör olarak alıp arada TV de izlesem olur dersen tamam ama hala 32" tv ler ile karşılaştırıyorsan yanlış yaparsın,
    Bak bu başlığın o kadar sayfası var hep monitörler ile karşılaştırıldı TV ler ile değil..

quote:

Orjinalden alıntı: melih06

Bu monitör hakikaten çok büyük. Ben de almayı düşünüyorum. Monitör özelliği olan 32" lcd tv'ler de kafamı karıştırmıyor değil. Full hd dışında, bu monitör lcd tv'lerden daha mı iyi ki bunu alıyorsunuz. Üstelik büyüklüğü ve panel kalitesiyle lcd tv'ler önde. Daha önce 899 YTL'ye sony'nin 32" lcd monitörünü almıştım (sadece hd ready özelliği vardı.) Panelinin TN panel olması, tunerinin ve hoparlörünün olmaması nedeniyle bu siparişi mi iptal ettirmiştim. Sonuç olarak, bu monitör mü, yoksa monitör özelliği olan 32" lcd tv mi?

• Bu arada TN panel allerjisi olanlardan isen, yine bu monitörden uzak dur,
    Hem TN panel hemde DVI girişi yok..
  • Thai-Fun
    Teşekkür ederim. Şimdilik 32" full hd'leri beklemek bana daha mantıklı geliyor...
  • arkadaslar bu viewsonic 1 olu pixelle elimde patladi gerci avukat arkadasima da sordum bana geri donecek fakat sizce aldiktan sonra 7 gun icerisinde stoklarinda olmasina ragmen degistirmezler ise parami aynen geri alabilirmiyim? ( jelatinleri, kutusu, ekranin onundeki seffaf banti herseyi aynen duruyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daevasgil -- 25 Haziran 2008; 15:57:00 >
  • Dostum zaten koşulsuz olarak 7 günlük iade hakkın var..

quote:

Orjinalden alıntı: Daevasgil

arkadaslar bu viewsonic 1 olu pixelle elimde patladi gerci avukat arkadasima da sordum bana geri donecek fakat sizce aldiktan sonra 7 gun icerisinde stoklarinda olmasina ragmen degsitirmezler ise parami aynen geri alabilirmiyim? ( jelatinleri, kutusu, ekranin onundeki seffaf banti herseyi aynen duruyor)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.